Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stari med 17 in 50 na MŽ čveku

Stari med 17 in 50 na MŽ čveku

evo čisto resna tema.
Kaj vas žene, da ste tukaj?? Kaj res nimate nobenih živih ljudi svoje generacije (+/- let), da bi z njimi šli vsaj drstenje, če se že resnega natepavanja, flodranja, onegavljenja … niste sposobni.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za začetek ti star ata povej, zakaj tu konstantno utrujaš s plitkimi, nesramnimi in relativno nerazumljivi posti? Te je žena povrgla, ljubica nagnala, psica ušla, koza zbolela, krava crknila ali kaj? Ni nikjer nobene špranje proste – morebiti pa star ata več ne zmore 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ma veš kaj..čas za sprehod,kakšno urico s kolesom kar koli,se najde ko je lep dan..

Osebno pa tkole pišem denimo zdaj,ko mi je toplo in prijetno in zunaj brr:)) saj ne,pač Tv -a se izognem ko je tolko programov da se mi niti ne da “šaltati” več..:)) Tukaj se nasmejim:)

srce – jaz sem bil zraven, ko smo internet nafukavali. In se pač ukvarjam s svojim tehnološkim “otrokom”.
in tudi kot “stari ata” interneta očitno še zmorem.

Kaj pa tebe … te tudi noben pes ne vzame za kol, da bi te poscal??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Spet ena tema z resnim namenom žaljenja ?

izgovori, izgovori … pa brez, da bi kaj svojega žmohta dodala … kot kakšna trakulja … heh

ne prosi me za žmoht..ta je pri meni strupen..:) ne bom Robiju večer pokvarila.:)

Se ne sekiram. Tudi brisanje tem mi je v veselje. 🙂

Dovolj imaš za danes.Nič ne dobiš:))

niti ne prosim niti ne vzpodbujam … samo ugotavljam. Simpl.
[sup](kar mislim napisati, napišem — OK se tudi zatipkam — in ni treba, da si kdo še kaj domišlja)[/sup]

Se ne sekiram. Tudi brisanje tem mi je v veselje. :)[/quote]

Hehehe Robi..en moj komentarček pa res pogrešam..hitro si me:))

pa še napačen ni bil:)

Jaz sem na MoNu načeloma v službi (ko mam čas prebirat medtem ko PCji laufajo na servisu pa nimam kaj za klikat drugega več)

ali pa večer ko pridem s koašrke/taroka in čakam na fuzbal (med 18:30-20:00) včasih pa še takoj po službi skočim če mi je… itak poleti nebo cajta za tole že zdaj mi ga zmankuje samo moram delat družbo sadnemu Spiderju, daterju in še komu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Včasih se toliko “bunil” v zvezi s prisotnostjo na Monu, lepo te je bilo brati, danes pa si sam glavni akter in zabušant na monu.

jah na žalost na ebayu sem pregledal že vse… in imam čas zabušavat na MONu…. saj to je hudo ker trenutno ni bolšega dela ampak imam samo še 1 PC za porihtat pa mam cajt 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Take ko si ti malo na fino v glavo…Neke starine v mrtvih zakonih, ki ste pogumni samo na netu…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ajde, izkaži svoj pogum, pa mamo vprašaj čigav si — in koliko nas je šlo čez njo — saj ni bila kaj prida – je bila pa radodarna … kot prva pomoč ☺

Kaj me žene? Včasih so me teme za razmišljanje. Sedaj jih več ni.

Nič me več ne žene. Samo še del navade je ostal. Pa “stari” fomuraši, ki se jih imela možnost spoznati, toliko da preverim, “kako so”… Pogrešam teme, pogrešam “znance”…

Sicer pa takšnih pogovorov, ki sem jih imela preko foruma, z znanci, sodelavci, še s sorodniki nimam in ne morem imeti. Prava prijateljstva pa težko sklenem – ljudje se mi zdijo nekako površinski. Enostavno ne razmišljajo na tak način, njihovi pogovori so v stilu zdravja, lepega vremena, vrtnarjenja, in opravljanja sosedov, somejakov, sovaščanov in seveda… politikov…

Kaj pa ti?

Pač. Vsakič, ko kaj napaišem, mislim, da je zadnjič. Nimam trdne volje in močnega značaja, sem nestanovitna in zmedena, nezadovoljna in tečna, za svoje počutje vedno krivim druge(ga). Napaka-ime ti je ženska…
Šala, ali ne pač…
🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Podgurc, samo zaradi tebe!! :))))))))))))

Pravzaprav si ti edini, ki ne upa prav nič povedati. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ajde, izkaži svoj pogum, pa mamo vprašaj čigav si — in koliko nas je šlo čez njo — saj ni bila kaj prida – je bila pa radodarna … kot prva pomoč ☺[/quote]

Stari, zaveži. Lahko pa se dobiva v živo, pa ponovi to, če upaš…

No sem odobril vsa sporočila, pa se še jaz udeležim te debate. NM, rad bi vedel, kdo si, upam, da se mi predstaviš, ker če si ti natepaval internet od začetka, potem se mroava zagotovo poznati, smao ne poznam nobenega tako prostaškega, tako da bi res rad vedel, od kje prihajaš, saj bo identiteta skrita pri meni.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ajde, izkaži svoj pogum, pa mamo vprašaj čigav si — in koliko nas je šlo čez njo — saj ni bila kaj prida – je bila pa radodarna … kot prva pomoč ☺[/quote]

Stari, zaveži. Lahko pa se dobiva v živo, pa ponovi to, če upaš…[/quote]
hvala, ampak ne. Hvala.
me moška družba tvoje opredelitve ne zanima niti, da častiš -> all inclusive ☺ za Desce!!

Seveda ne upaš, ker si reva usrana. Daj bodi dec. Pridem na piknik, če mi na pikniku v faco ponoviš, akr mi tukaj pisariš.

a me prideš tudi na dom iskati in potem dostaviš nazaj na dom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close