Starejšo za lepa druženja v dvoje
Evo ideja kupi sim kartico z novo številko nekje na pumpi Al pa po trgovinah to na kartice za 5 eur. Dej kartico v tel aktiviraj. Ko aktiviras napiši tukaj številko. Se prej pa si bova malo pisala tukaj in ko bo pravi čas mi zaupaš številko Oz jo napišeš. Nato bova dolocila eno uro ko se bova slišal. In točno ob tej uri se slišiva si izmenjava najine številke ugasnes tel vržeš kartico in nadaljujeva tam z pogovorom. Kaj misliš.
Ok, probam odgovorit……
Živim v hiši, ne sama. Imam odraslo hči, sem mobilna. Nekadilka…. ja raje vidim ce tudi moski ne kadi.
Se ti odgovori na ta vorasanja prosim.
Ideja je bila odana zgoraj. Lahko… ceprav se mi zdi enostavneje da si naredim mail in timga pustim tu.
Morda pa malo nenavadno srecanje… dolociva kraj in uro, razpiznavni znak…. tko kot vcasih???
Lepo zanimivo. Lahko mi pustiš mail. Oz narediš in mi ga zaupaš. Ja jaz kadim a samo uzunaj. Živim sam. V stanovanju. Imam hčerko že velika. Mi je pa usec tale ideja lahko se zmeniva. Kraj uro in kak znak prepoznavni. Daj naredi mail. Pa kar bo bo. Hahah ah. No nikoli se ne ve lahko pa navezeva lepo prijateljstvo, ali pa kaj vec. Lahko pa se vidiva in potem nikoli več. Probat ni greh. Daj naredi mail napiši pa ti tam pišem ok. Lahko pa narediš dva maila in mi zaupaš enega. Pa potem tam se najdeva in mi zaupaš drugega. In tako v miru nadaljujeva. Bo ok tako.
Me veseli. Imam čas tudi dopoldan Oz zvečer. Ali pa popoldan vse stvar dogovora. Sem mobilen. Mail piši lukal7731@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.