Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starejši

starejši

Prvič se mi je zgodilo v življenju, da sem se zaljubila v 21 let starejšega. pojma nimam kaj naj naredim.

Koliko si pa ti stara?
Razmisli, če morebiti pogrešaš neke starševske ali očetovske kvalitete (varnost, zaščita, sprejetost, razumljenost, spoštovanje), če izhajaš iz družine, kjer si kot otrok bila prikrajšana za te občutke. Se pravi, koliko je ta zaljubljenost definirana skozi zgornje naštete čustvene potrebe kot rezultat neke prikrajšanosti v otroštvu? Če je tako, potem se to po moje ne bo odneslo na dolgi rok, ker odrasel partner ti ne sme “igrati nadomestnega starša”, kakor tudi ne moreš iti nazaj v infantilizirano obliko regresije, da si otrok – ker sta oba odrasla.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ali gre za dobro ohranjenega tipa ali za premožnega tipa? :))

Moja je 19 let mlajša.

Če se ti je to zgodilo prvič in si do sedaj imela razmerja, v katera so vstopali moški podobne starosti kot ti, si očitno res zaljubljena, brez pogrešanja in iskanja morebitnega manjka iz otroštva. Edino, kar lahko narediš je, da ljubezni pustiš prosto pot.

Ma ta ljubezen. Tu ni mej. Silvio zapecao 27 letnico. Hugh Hefner se malce mlajso. Najvecji obupanci, vasa ljubezen se mogoce sploh se ni rodila 🙂 Relax.

jaz sem 31, prihajam iz normalne družine in sama imam urejeno življenje. do sedaj sem večinoma hodila s svojo generacijo ali par let starejšimi (nisem jih imela veliko, 3)

A je problem? Ce imas nekoga rad se pozvizgas na vse 🙂 Vsak zivi svoje zivljenje…

Ne gre to skupaj, žal. Prevelika razlika v letih je v naprej obsojena na propad v obeh primerih tako pri žensakh kot pri moških. Zato se kar na izi odljubi, pa se čez neki časa zahvali Popay-u za dobr nasvet.

Vsaka razlika v letih je obsojena na propad, saj nič ni večno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja kaj pa on pravi?

Jaz imam kolega, kako leto mlajšega od tvojega junca, in bi zlahka hendlal tudi večino 30-letnic. Itak zgleda precej mlajši, je zelo ohranjen, lepa postava, lep nasmeh, živahen tip, nenehno v gibanju.
Samo on želi imeti žensko, ki je na istem kot on. Ne misli imeti še ene družine (je ločen z odraslimi otroki), ne misli špilat atija nekomu, ne misli se ubadat s stvarmi, ki jih je sam že zdavnaj pustil za seboj. ne misli vzgajat tujih otrok in reševat finančnih problemov kake samohranilke, In tako hodi z vrstnico, ki prav tako nima več drugih obveznosti kot do same sebe. Tako razmišlja on, ne vem pa, kako razmišljaš ti, kakšne želje imaš, in kako razmišlja tvoja simpatija. Starostna razlika med vama je ogromna, lahko bi ti bil oče, in meni se zdi kar upravičeno, da imaš pomisleke.

on spada v kategorijo znanstveno ustvarjalnih ljudi, je legenda na svojem področju, ampak se je bolj pozno razcvetel al kako bi temu rekla na socialnem področju. bivših žen nima, otrok tudi ne. imava veliko skupnega, samo me pa skrbi ta velika razlika med nama kako bo vse skupaj izpadlo. razen let je skoraj idealen.

Mah, ljubezen ne pozna let. Imejta se rada.

Vse to, kar pa zgoraj pišejo, da se zaradi let ne obnese… pa si naj malo statistično pogledajo, koliko ljudi gre na razen, pa so ravno pravšnjih let.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa kaj se ti toliko sekiraš? Vse to, kar veš ti, ve tudi on in če bosta imela skupaj pet “plodnih” in osebno zadovoljnih let, je tudi nekaj.

Odvisno na čem temelji tvoja naklonjenost in zaljubljenost, ki pa še zdaleč ni ljubezen….

Robi in zakaj misliš, da se ta zaljubljenost ne more razviti v ljubezen? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nisem napisal, da se ne more.
Lahko se, lahko pa ne. Odvisno na čem temelji zaljubljenost.

Lahko se, lahko pa ne. Odvisno na čem temelji zaljubljenost.[/quote]

Kot vsaka druga, neodvisno od let.

No, potem se pa pripravi na to, da boš ti njemu igrala sugar mummy, psihiatra in najboljšo prijateljico. Mi je pa všeč, da si napisala, da se je pozno razcvetel na socialnem področju :). Jaz bi bila veliko bolj direktna in bi rekla, da je zakompleksan introventiranc.

npa pa poglej sedaj, kaj se godi urški. pa je bil tudi legenda na svojem področju, fotošop je delal sto na uro. upam vsaj, da ima veliko legalno pridobljenega denarja. pa če bosta imela otroke boš čez par let rihtala majhne otroke in starega deda.

Lahko se, lahko pa ne. Odvisno na čem temelji zaljubljenost.[/quote]

Kot vsaka druga, neodvisno od let.[/quote]
Tako je, nima smisla karkoli napovedovati. Če čutiš, da je tako prav, moraš temu sledit. Tako da na koncu, če se ne izide, ne obžaluješ. Ker ti tako ali tako ne koristi. Če bi poznala boljšo pot, bi jo že takrat izbrala.
Ne poslušat ljudi s predsodki, čeprav ti želijo le dobro na svoj čuden način. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aha, še en znanstvenik.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če je pa znanstvenik pol pa leta postanejo nepomembna, saj se spomniš filmov vrnitev v prihodnost al preteklost, ma bo on že uštimal to razliko v letih ni pene.

Mah, v bistvu se vse zreducira na to, kako se ti ob njem počutiš in koliko te razlika v letih moti. Gori voda ravno ne, tako da četudi se ti to razmerje ne obnese, lahko čez par let še vedno poskusiš s kom drugim.

Go with the flow in boš videla sproti kaj in kako. V najslabšem primeru bo to avantura, ki se jo boš spomnila z nasmeškom na ustih.

kok je torej znanstvena legenda stara v letih mislim?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close