Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starejši partnerji

Starejši partnerji

Xtrm, povej še to, če ti živiš še pri starših ali si sama; kje se dobivata? Je on poročen ali skrivata zvezo (on prd svojimi, ti pred svojimi) itd.?

Ni poročen, ni vezan. Živi sam v svoji hiši, pa pride on do mene, ali pa jaz do njega, pa ostanem nekja dni, ali pa greva kam skupaj… Njegovo delo je odvisno od njega samega, velik se da prilagajat, dost potuje, pol grem pa kdaj z njim. Ja, jaz jo skrivam… Razen pred prijatelji, pa še to sem potrebovala dost časa, da sem priznala… Jaz drugače živim pri starših, sam se nameravam odselit, ker se itak ne razumemo. On mi sicer nudi pomoč, sam jaz hočem vse sama. Nočem bit od koga odvisna.

Ampak kako pride do tebe, če živiš s starši, ki ne vejo za vaju? A to ti pa ne težijo, če greš k njemu ali z njim za par dni? Potem vejo, da imaš zvezo?

Itak so navajeni, da me ni nikol doma, ker imam veliko prijateljev povsod po Sloveniji, pa očeta tud nimam doma. Tako da me večkrat ni za par dni, itak je sedaj poletje, se hodi na morje… Drugače pa, itak ne pride direkt pozvonit. Se dobiva npr. v kakem lokalu na kavi. Ali ap na sprehodu ob na kakem lepem kraju. V bistvu, ful zanimiva veza 🙂 ker ga zanima isto kot mene, vse od glasbe, do športa… Pa tak romantik je… Tu pa jaz pogorim v bistvu… Jaz nisem 🙂 Ampak mi je vseen všeč, pa vem, da mi pri drugih nebi bilo.

Lepo, lepo, imam kar nostalgijo …

Glede seksa si napisala, da ni nič posebnega; kaj to pomeni? Moj je bil ultravzdržljiv; sva po cele noči … :)))

No tu pa moram priznat, da je kr problem :))) Ni preveč zanimivo… Sam se izboljšuje, to pa morem rečt :))) Ej, ker drugač bi pa že blo popolno, a veš 🙂

V kakšnem smislu je problem? V kondiciji ali v čem drugem? Madona, saj je športnik …

Ne v kondicijo, to sploh ne :))) V uporabi domišljije… Pa kar se tega tiče sva si različna… Pa ful je razvajen, v bistvu nikol ne vem, kaj bi rad… Pa tud ne zna povedat. Hkrati pa hoče preveč name gledat. Pa sej niti sama ne znam razložit.

Moj je bil pa glede domišljije skoraj malo preveč aktiven za moj okus. Čeprav je pa res; pes, ki laja, ne grize … :)))))

Točn to :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close