Starejši partnerji
Malaa nč ne zamerim, ker maš verjetno rpav. Tud jaz sem že študirala o tem, že predenj sem imela starejšega sem marsikaj o tem prebrala in se mi je še čudno zdelo, da kao jaz pa ne bom mela… Da ne vem kaj vidijo… Pol se mi pa to zgodi… In je do sedaj najbolje, ker sem zgleda našla tist kar mi manjka. Verjetno te dopolnijo kot sestavljanko, sej a ni pol to v redu, sam da si srečen 🙂 ?
zivijo,ne dopolnijo te,ker tisto kar ti manjka iz otrostva ti ne more nihce zapolnit.tvoj ljubi je tvoj partner in ne iskat nadomestilo oceta v njem,ker on ti to ne more bit.Preteklost se je ze zgodila,in se je ne da nadomestit(govorim iz lastnih izkusenj),in prav je tako.Sedanjost je za uzivat zdaj.Uzivaj s tvojim ker je fajn clovek(upam da je:-)),ni vazno kolko je star.
Midva sva končala iz drugih razlogov, ne zaradi starostne razlike.
Zdaj nimam starejšega oz. je 4 leta starejši od mene, ampak zame to ne pomeni starejši … :)))) Me pa mikajo starejši, ampak že spet ne prestari. Mora biti še normalno vitalen in sposoben. Za vse, ne samo v postelji.
Xtrm, povej, kako vama funkcionira glede na to, da ima hčer tvojih let.
Ničesar ne načrtujeva. Jaz enkako ne nameravam met otrok, pa na splošno se mi ne da z nikomer živet, rada bi bila sama. Vsaj nekaj časa. Niti ne gledam za deset ali več let naprej… V bistvu, kolikor bo trajalo, bo trajalo. Se pa imava dobro 🙂
Hčerko mi je predstavil, ker naj bi se medve dobro razumele. Ne vem, če ve, si pa misli. Ker mu je rekla, da mu privošči 🙂 Drugače je pa vizualno zelo rpivlačen, to rečejo čisto vse (zobe ma lepe, ravne, bele, uh… začara te :)), telo pa tud, mišice…) . Men je boljši kot marsikater mlajši moški. Kondicije ma tud ful dost, ma status vrhunskega športnika :))) Več pa ne smem povedat…
Vsak teden se vidiva, kolkr komu paše, npr. tud do 4x na teden, zarad razdalje 50 km. Greva povsod skupaj, na morje, povsod v glavnem… Vse je isto, sam nekak je pr vsem tem logično, da veza nima neke prihodnosti… Brezveze, da se preselim k njemu, npr. če pa ne msilim ostat… Prej bi blo pametno da se postavim na svoje noge. Sicer pa nikol ne veš, akj me prime. Ni svobodna veza, ni dovoljeno met drugih vmes:)))
Drugač pa nekje okol 5 mesecev…
Če bi se mi ponesrečlo zanosit, bi obdržala otorka, takrat bi bla verjetno tolk nesebična, da bi se prilagodila in bi se preselila k njemu, pa tud odpovedala bi se vsemu. Itak bi se vse spremenilo. Sam upam, da se ne bo… (upam da so KT zanesljive)
Aja, Mucka, ne morem povedat, ker je na nek način…. hm… znana oseba? (za ožji korg ljudi, ker gre za eno specifično stvar, sam vseen… ker je ena pupa že uganila, pa ni preveč fajn…)
Ga ne moti, ker je mel vedno mlajše, sam pa mislim, da tiste ko je bil z njimi dalj časa, je bila razlika okol 15 let. Jaz sem po mojem itak najmlajša… Moti ga sam to, da se včasih oblečem, da zgledam kto srednješolka… Ker men menda ni videt, da jih mam 24. Ena babica zadnjič je rekla, da je mislila, da jih nimam niti 16 :))) Kaj vidi na meni… Prvo mi je rekel, da mi ej v očeh pisalo, da sem polna življenja, pa da sem tak hudiček :)) Vem tud, da so mu bili všeč zobje, pa da ga na splošno privlačim, mislim pa, da sva si rpecej sorodni duši in so nama všeč podoben stvari. Spoznala sva se na sejmu, kjer sem delala kot hostesa, on ej pa prišel pogledat in me je kr ogovoril, šli smo na pijačo, on pa jaz ni dve kolgici in smo se dogovorili, da se še kdaj dobimo. Nisem si pa nikol mislila, da bi lahk iz tega kaj nastalo, v bistvu mi je šlo na živce najprej… Kaj sploh hoče od mene… Dokler nisem ugotovila, da je tak srči :))) (najprej sem nekoga vprašala, če ma kakega sina :)))) Žal sem bila razočarana, ker ima hčerko (sam je ful fajna pupa)
Forum je zaprt za komentiranje.