starejši moški
Marca sem spoznala precej starejšega moškega..(ubitvu ima 38 let več od mene)..Odlično sva se ujela že prvič..
Po 1 mesecu me je povabil na morje in sicer high class počitnice (na jahto, ki jo imajo skupaj s drugimi precej premožnimi kolegi)…Drugače je pa zame popolni tip…nesramno bogat, kul oseba, precej starejši, odličen izgled za svoja leta, ogromen korenjak u hlačah….itd.
Zanima me vaše mnenje kaj si mislite o tem nasplošno, o teh počitnicah..jih odobravate, se vam ne zdijo prav, skratka raba bi kak komentar na to stvar…
Loh pa tu mal komentirate kko se vam zdijo te sex zveze s precej starejšimi tipi..
Hvala za komentarje
Tudi jaz sem doživela nekaj takšnega. Fantastična izkušnja. Priporočam vsem mladim puncam, ker je to edinstvena priložnost, da doživijo nekaj kar potem v svojem nadaljnjem življenju zagotovo velika večina ne bo nikoli, ko pride služba, mož, otroci… Pa tudi nobenih posledic ni, ne čustvenih, ne telesnih, pa tudi nikomor o tem ni treba nič vedet. Ostanejo le čudoviti in nepozabni spomini.
Ja veš, nekako je tako da smo moški nagnjeni k temu da imamo radi za zabavo mlado češpljo!
avtorica520, 16.07.2025 ob 22:33
sem avtorica posta, nevem kdo je pisal z mojim nikom pod post, temo sem odprla, ker sem hotela resne odgovore, pod temo pa se je razvil nek butast klepet, rada bi da dobim odgovore na post, ne nekaj x..tko da prosim na post..
Seveda pa je tako, da ko pridemo do točke za partnerstvo pa lahko hitro nastane problem!
Večina moških tudi to obsoja ko se zamislijo nad tem, da bi njihova partnerica imela take izkušnje!
Ženske pa itak obsojajo ker so totalno nesamozavestne in seveda si potihem želijo takih izkušenj ( seveda ne vse) pa tega si sploh ne upajo narediti!
Kako boš pa ti po tej izkušnji funkcionirala pa se moraš sama sebe uprašat! In kako boš funkcionirala ter pričakovala stoprocentno zaupanje od bodočega partnerja ker mu boš prikrila en del tvoje zgodovine pa je drugo vprašanje!
In še veliko je tega v razmislek!
Čeprav si mislim da je res najboljše da sedaj čimveč uživaš!
Anonimno 05, 17.07.2025 ob 08:32
No in potem je tu še drugi problem!
Kako boš na to gledala v tvojih starejših letih in ali bi dopustila mlado bejbo tvojemu partnerju po enih tridesetih letih skupnega življenja!
Eno samo filozofiranje in moraliziranje nerazgledanega impotentneža. Vsaka izkušnja, dobra ali slaba, je šola življenja. Čim več izkušenj in šole, večji so uspehi. Le pogumno po novo znanje…
Očitno ti namaš empatije! Si narcisoidni…
Življenje poraja veliko vprašanj in ta vprašanja vsak odgovarja po svoje!
Lojz522, 17.07.2025 ob 09:57
Eno samo filozofiranje in moraliziranje nerazgledanega impotentneža. Vsaka izkušnja, dobra ali slaba, je šola življenja. Čim več izkušenj in šole, večji so uspehi. Le pogumno po novo znanje…
Mladenka sprašuje in nihče ji ne odgovori kulturno!
Vsekakor bo s svojim ravnanjem živela sama!
In če je že vprašala in sem pač podal neko moje razmišljanje ki ima tudi veliko podlago…
Vsekakor mladenka ni zaletava oseba in ima pamet na pravem mestu!
In nisem govoril o temu da sem proti, pač pa o temu da karkoli se odloči ali da se tam zgodi da bo pač morala sama živet s tem in to predelat!
PS: me zanima a si sploh sposoben ohranit zvezo z žensko več kot eno leto?
Anonimno 05, 18.07.2025 ob 10:03
Očitno ti namaš empatije! Si narcisoidni…
Življenje poraja veliko vprašanj in ta vprašanja vsak odgovarja po svoje!
Mladenka sprašuje in nihče ji ne odgovori kulturno!
Vsekakor bo s svojim ravnanjem živela sama!
In če je že vprašala in sem pač podal neko moje razmišljanje ki ima tudi veliko podlago…
Vsekakor mladenka ni zaletava oseba in ima pamet na pravem mestu!
In nisem govoril o temu da sem proti, pač pa o temu da karkoli se odloči ali da se tam zgodi da bo pač morala sama živet s tem in to predelat!
PS: me zanima a si sploh sposoben ohranit zvezo z žensko več kot eno leto?
Pri seksu ni empatije, je treba žgat na polno, brez milosti, kajti začne se s trpljenjem, konča se pa s toliko večjim užitkom.
In ne vem zakaj bi moški celo življenje imel eno samo žensko, če se pa povsod ponuja toliko sladkega zrelega sočnega sadeža kateri komaj čaka, da ga kdo vzame.
Ne bom več razlagal, ker ne boš razumel…
Mogoče pa razumem veliko več kot ti!
Lojz522, 18.07.2025 ob 10:28
Pri seksu ni empatije, je treba žgat na polno, brez milosti, kajti začne se s trpljenjem, konča se pa s toliko večjim užitkom.
In ne vem zakaj bi moški celo življenje imel eno samo žensko, če se pa povsod ponuja toliko sladkega zrelega sočnega sadeža kateri komaj čaka, da ga kdo vzame.
Ne bom več razlagal, ker ne boš razumel…
V trenutku ko sem prebral da je treba “žgat na polno” sem ugotovil da resnično ne dojemaš odnosa ampak samo živalski seks!
In ne nisem rekel da moraš žgat eno celo življenje!
Tudi jaz, v moji 44 letni seksualni zgodovini nisem samo eno! A že čez štirideset let seksam tudi z eno ki me še vedno ima rada kljub temu da sem velikokrat žgal kot praviš ti tudi druge in moja to zelo dobro ve!
Za tebe pa nisem prepričan da se boš postara z žensko ki te bo cenila in sploh imela rada!
No sej skoda da nakladam ker itak nisi sposoben razumet! Ker itak ti samo žgeš!
Kakšen pa je lahko odgovor kot to da bo samo ona živela s tem!
Anonimno 9735, 19.07.2025 ob 19:44
prow nekih odgovorv ji niste dali zal:D
In če si želi uživati neglede kaj ji bo zaradi tega prinesla bodočnost potem ja!
Glede na to da sprašuje pa je en črviček ki ji da razmišljati da mogoče pa to ni lih dobro za njeno bodočnost!
Vsekakor pa mora ona sama pri sebi predelati!
In veste da redkokatera stvar ostane skrita za vedno!
In če bo hotela biti odkrita do morebitnega življenskega partnerja mu bo povedala o teh njenih izkušnjah!
S tem si vsekakor zmanjšuje krog morebitnih življenskih partnerjev!
Žal je tako da je malo moških ki so pripravljeni tolerirati tudi in čeprav mladostno presoskušanje seksualnega življenja!
In če bo že dobila takega, ki mu ni mar za njeno prejšnje življenje potem tudi ona ne more veliko pričakovati od njega! Nonstop bo letal okrog in iskal ženske s katerimi bi se žgal kot je eden prej napisal!
Tako da, samo na njej je odločitev!
Avtorica, 21.07.2025 ob 16:00
Loh se poves kok let priblizno imas, da vidim kko razlicno stari razmišljate..
Sem že čez 50. Tudi sam sem imel podobno izkušnjo z 19 let mlajšo. Čudovito sva se ujela in imela, trajalo je tri leta, vse dokler nisem opazil da so se začela vmešavati čustva, kar pa nikakor ni vredu. To se počne zgolj za zabavo, korist in uživanje. Čustva, ljubezen in vse ostalo pa naj pripada samo eni osebi s katero boš zvesto šla dokler bo šlo, upam da do konca življenja. Ta del zgodovine, pa naj bo samo tvoj in ne imej moralnega mačka zaradi tega. 80% žensk svojim partnerjem zamolči del svoje intimne zgodovine in ti ne boš nobena izjema. Pozna pa se tudi nikjer, razen v tvoji denarnici. Če imaš še kakšno takšno možnost, jo izkoristi. Tudi jaz bi jo, in jo tudi bom če se le pokaže kakšna priložnost.
Forum je zaprt za komentiranje.