starejša ženska in mlajši moški
…? Prvo vprašanje ob snidenju pa je verjetno – koliko si star, da si ziher na pravi strani 4ice… :/
Tip išče nekoga za seks!!! Ne za družino, happily ever after, dosmrtno ljubezen, hiško, otroke, kužka, dopuste na morju in vrt, pa da ne pozabim še poroke vmes.
A je za dober seks res pomembno, da je tip star 40 namesto 30? Ali 30 namesto 40?
In če 30 letnik seksa s 40 letnico išče mamico???[/quote]
Končno za spremembo en normaln in realn komentar.
…? Prvo vprašanje ob snidenju pa je verjetno – koliko si star, da si ziher na pravi strani 4ice… :/
Tip išče nekoga za seks!!! Ne za družino, happily ever after, dosmrtno ljubezen, hiško, otroke, kužka, dopuste na morju in vrt, pa da ne pozabim še poroke vmes.
A je za dober seks res pomembno, da je tip star 40 namesto 30? Ali 30 namesto 40?
In če 30 letnik seksa s 40 letnico išče mamico???[/quote]
A, daj daj, kot da ti ne iščeš malo očija v hrustu, ki te v postelji objame in se počutiš kot polžek v njegovih rokah?[/quote]
hmnmm.. ne?
Moraliziraš ti. Napisala si, da so ženske z drugačnimi željami od tvojih in zate “normalnih”(v resnici pa družbeno privzgojenih) skoraj zagotovo neuravnovešene. Kaj je to drugega kot moraliziranje?
Ne gre za grenkobo resnice ampak za posmehliv način kako odgovoris, “poglej ga fu.kfehtarja ki odkriva toplo vodo.” Sem skoraj prepričan, da je tvoje seksualno življenje porazno ali neobstoječe, drugače bi napisala drugače ali pa kakšen drug kompleks, npr “mož dela popoldan”, ločena in razočarana itd…[/quote]
Sej pravim. Domišljija dela eno, reala pa drugo.
Ko boš to dojel, ne bo več govora o moraliziranju in kompleksih.
Ja, malo posmehljiva sem bila pa res (za to se opravičujem) ampak…če malo polistaš po forumu
za nazaj boš našel obilico takih oglasov brez odziva….in
vendar se vedno znova najdete upanja polni….samo to se mi je zdelo malo smešno, nič drugega…
Nič, kar korajžno naprej, ne pusti se motit….pa veliko sreče.[/quote]
Dobro ostaniva pri tem,čeprav se ne strinjam in četudi nisi odgovorila na bodice, ki sem jih nastavil 😉
Pač vprašal sem, pa ne zaradi kakšnega upanja, da bojo horde žensk pisale, če jih lahko…, ampak bolj iz radovednosti, da vidim mnenja. Hvala za želje.
Zakaj pa tako kišto vozit? Take avte ponavadi vozijo kake male račke. Največkrat v takih kištah vidiš neke male tipinje. A si ti drobižek? Pri nas doma imamo nekega peugeota za vsakodnevne potrebe. Ampak jaz se identificiram s citroenom 2400 cx pallas. Oldtajmer. Ohranjen. Z njim se voziš po cestah kot v letalu po zraku. Vsa čast francoskim inženirjem.
Z žabo se identificiraš? A je to tisti, ki se najprej dvigne , preden spelje? Se jih spomnim, ja.
Francozi so men premehki. Citroeni se nagibajo v ovinkih, kot bi na motorju sedel, pežojčki so pa
prenežni, si še na robnik ne upaš zapeljat z njimi…
Jaz se pa vozim po malo slabših cestah, pa po hudih klancih – in (sploh pozimi) je Forester car v
takih razmerah….gre ko tank..nič ga ne ustavi, ne zameti, ne klanci…
Z žabo se identificiraš? A je to tisti, ki se najprej dvigne , preden spelje? Se jih spomnim, ja.
Francozi so men premehki. Citroeni se nagibajo v ovinkih, kot bi na motorju sedel, pežojčki so pa
Jaz se pa vozim po malo slabših cestah, pa po hudih klancih – in (sploh pozimi) je Forester car v
takih razmerah….gre ko tank..nič ga ne ustavi, ne zameti, ne klanci…[/quote]
Ko žabo parkiraš, se spusti čisto dol. Za vožnjo jo pa sam naštimaš od tal. Obrneš ključ in motorja sploh ne zaslišiš. Po obratomerju vidiš, da se je nekaj zganilo. Fantastičen avto. Nikoli se ga ne naveličam, pa je star ko zemlja. Zakaj se pa ti preganjaš po zajebanih terenih?
takih razmerah….gre ko tank..nič ga ne ustavi, ne zameti, ne klanci…[/quote]
Ko žabo parkiraš, se spusti čisto dol. Za vožnjo jo pa sam naštimaš od tal. Obrneš ključ in motorja sploh ne zaslišiš. Po obratomerju vidiš, da se je nekaj zganilo. Fantastičen avto. Nikoli se ga ne naveličam, pa je star ko zemlja. Zakaj se pa ti preganjaš po zajebanih terenih?[/quote]
Zato, ker je fajn.
Ko žabo parkiraš, se spusti čisto dol. Za vožnjo jo pa sam naštimaš od tal. Obrneš ključ in motorja sploh ne zaslišiš. Po obratomerju vidiš, da se je nekaj zganilo. Fantastičen avto. Nikoli se ga ne naveličam, pa je star ko zemlja. Zakaj se pa ti preganjaš po zajebanih terenih?[/quote]
Zato, ker je fajn.[/quote]
Torej je le nekaj avanturistke v tebi. To me pa kar nekako veseli. Nekaj očetovskega je očitno v meni …
v žabah je fantastičen f.u.k na prvih zicih — enkrat suniš v babnico pa se 5x nazaj pricijazi[/quote]
Ne vem. Nikoli nisem not kavsal. Zmeraj se mi je to glupo zdelo, če že pelješ deklico nekam ven, v naravo, da se boš pa v avtu dol dajal. Vse te moti. Vsaj mene. Pa volan, pa šaltunge, pa ves kurac. Meni gredo ta sranja na živce. Vedno sem imel spalko v prtljažniku, lepo jo zunaj razprostreš in si s punco drug drugega lepo komot privoščita pod vedrim nebom, če je že kakšna sila. Ne pa not v plehu se premetavat.
v žabah je fantastičen f.u.k na prvih zicih — enkrat suniš v babnico pa se 5x nazaj pricijazi[/quote]
Ne vem. Nikoli nisem not kavsal. Zmeraj se mi je to glupo zdelo, če že pelješ deklico nekam ven, v naravo, da se boš pa v avtu dol dajal. Vse te moti. Vsaj mene. Pa volan, pa šaltunge, pa ves kurac. Meni gredo ta sranja na živce. Vedno sem imel spalko v prtljažniku, lepo jo zunaj razprostreš in si s punco drug drugega lepo komot privoščita pod vedrim nebom, če je že kakšna sila. Ne pa not v plehu se premetavat.[/quote]
Viš, ko ti ne dela domišlija….greš na zadnje zice in je čist komot.
Sploh pozimi, ko se še šipe zarosijo, da se not ne vidi :-)))
Ne vem. Nikoli nisem not kavsal. Zmeraj se mi je to glupo zdelo, če že pelješ deklico nekam ven, v naravo, da se boš pa v avtu dol dajal. Vse te moti. Vsaj mene. Pa volan, pa šaltunge, pa ves kurac. Meni gredo ta sranja na živce. Vedno sem imel spalko v prtljažniku, lepo jo zunaj razprostreš in si s punco drug drugega lepo komot privoščita pod vedrim nebom, če je že kakšna sila. Ne pa not v plehu se premetavat.[/quote]
šit – pa ne, da je žaba še junfarca ☺
Sploh pozimi, ko se še šipe zarosijo, da se not ne vidi :-)))[/quote]
Ma, nima to nobene veze z domišljijo. Vse je stvar praktične narave. Pač nisem mazohist, da bi mi domišljija v smer mučenja na zadnih zicih vlekla. Tebi je pa izgleda spolne zamisli že vrglo na obrate. O čem ti fantaziraš? Skela, tebe si pa pri teh letih res ne predstavljam na zadnjem sedežu na dedcu bit v polnem pogonu. Pa je lahko še tak Subaru. Ti si po moje danes še v postelji pri misionarcu vsa boga, glavobolna in neučinkovita.
Sploh pozimi, ko se še šipe zarosijo, da se not ne vidi :-)))[/quote]
Ma, nima to nobene veze z domišljijo. Vse je stvar praktične narave. Pač nisem mazohist, da bi mi domišljija v smer mučenja na zadnih zicih vlekla. Tebi je pa izgleda spolne zamisli že vrglo na obrate. O čem ti fantaziraš? Skela, tebe si pa pri teh letih res ne predstavljam na zadnjem sedežu na dedcu bit v polnem pogonu. Pa je lahko še tak Subaru. Ti si po moje danes še v postelji pri misionarcu vsa boga, glavobolna in neučinkovita.[/quote]
Je rekla lisica grozdju….
Mučenje? Mazohist? Fantazije?
Ajej otročki, pojma nimate…
šit – pa ne, da je žaba še junfarca ☺[/quote]
To ne vem. Morda je mami v ta gajstnih letih katerega dol udarila v avtu. Ali pa sestra. Čist možno.
pa tako dober in dolg prednjo haubo žabe za bejbo položit
pa zadaj za naslonit jo
@skela
a se zadnji zici Forestra ne dajo tako položiti, da je ravno dno ???
Ma, nima to nobene veze z domišljijo. Vse je stvar praktične narave. Pač nisem mazohist, da bi mi domišljija v smer mučenja na zadnih zicih vlekla. Tebi je pa izgleda spolne zamisli že vrglo na obrate. O čem ti fantaziraš? Skela, tebe si pa pri teh letih res ne predstavljam na zadnjem sedežu na dedcu bit v polnem pogonu. Pa je lahko še tak Subaru. Ti si po moje danes še v postelji pri misionarcu vsa boga, glavobolna in neučinkovita.[/quote]
Je rekla lisica grozdju….
Mučenje? Mazohist? Fantazije?
Ajej otročki, pojma nimate…[/quote]
Ja, res nimam pojma, kaj je tako vznemirljivega v seksu v avtu? Daj mi ti to razloži. Kaj ti na zadnjih sedežih doživljaš tako vrhunskega, da mi je vedet? Kaj so vam to neki pločevinarski fetiši? Saj to vem, da se take finese znate zelo razpištoljit, ko vam gatke in modrčki dol padejo, samo, kaj vam je to za en čar v avtu?
Forum je zaprt za komentiranje.