starejša ženska in mlajši moški
Hvala za mnenje.
Kaj je normalno je čisto družbeno uprašanje. Ljudje imajo čisto različne želje in nisem prepričan, da ima to kakšno povezavo z zrelostjo. Jaz ne delam seznama in kljukic, pač taka je želja oz. fetiš ali kakorkoli in prepričan sem, da obstaja(jo) ženska(e) samska ali nesrečna v zakonu, ki si želi podobne diskretne avanture z mlajšim.[/quote]
Seveda. Ti pa lahko povem iz prve roke, da je takih, /kot ti misliš, da jih je malo morje) zelo malo.
Je pa seveda čisto možno, da kakšno srečaš. Ampak vzemi v zakup, da bo precej verjetno precej
neuravnovešena. Kar (previdevam) te ne bo ravno motilo, samo če bo hotela s tabo v posteljo, a ne.
Torej kar pogumno naprej.
Skela mene spominja na eno prfokso slovenščine v osnovni šoli. Jebemti, kako postane človek patetičen v vsej svoji gmoti moraliziranja, ko se prav trudi biti zatežen. Skela, a tebe kdo plačuje, da moraliziraš tukaj ali so to tvoja zasebna morbidna zadovoljstva, s katerimi nas osrečuješ iz čiste požrtvovalnosti?
Moralziranje? Kje?
A sem kje rekla, da dela kaj narobe?
Sam mal sem zatresla gradove iz peska, ki si jih nadebudni mladi fu.kfehtarji gradijo, ko “odkrijejo
toplo vodo” – saj veš – “ziher je ful starejših žensk, ki hrepenijo po mladem juncu”….in so čist ziher, da
so taprvi, ki so se tega spomnli ….LOL
Vidim, da je tebe tud zapeklo….le zakaj?
Moralziranje? Kje?
Sam mal sem zatresla gradove iz peska, ki si jih nadebudni mladi fu.kfehtarji gradijo, ko “odkrijejo
toplo vodo” – saj veš – “ziher je ful starejših žensk, ki hrepenijo po mladem juncu”….in so čist ziher, da
Vidim, da je tebe tud zapeklo….le zakaj?[/quote]
A znaš ti kaj povedat iz svojega življenja? Tipi smo zanimivi ravno zaradi tega, ker razpravljamo o svojih štorijah iz prve roke. Tisti, ki nimate iz svojih izkušenj kaj povedat, se vtikate in popravljate tuje zgodbe. Petdeset let praznega, previdnega življenja, potem se pa hodi na internet zajebavat in preštevat vejice tistim, ki imajo kaj povedat …
In še tisti otročji cinizem: “A tebe je pa zapeklo?” A tebe pa nič ne zapeče? Si že taka lupina, si tak mrlič brez čustev, da tebe se pa nič ne dotakne ali kaj? Doma pa cviliš in jočeš v blazino od vse praznine, ki te v osamljenih trenutkih pride dol tiščat. Kaj se boš tukaj delala pametno, revca uboga.
Hvala za mnenje.
Kaj je normalno je čisto družbeno uprašanje. Ljudje imajo čisto različne želje in nisem prepričan, da ima to kakšno povezavo z zrelostjo. Jaz ne delam seznama in kljukic, pač taka je želja oz. fetiš ali kakorkoli in prepričan sem, da obstaja(jo) ženska(e) samska ali nesrečna v zakonu, ki si želi podobne diskretne avanture z mlajšim.[/quote]
Seveda. Ti pa lahko povem iz prve roke, da je takih, /kot ti misliš, da jih je malo morje) zelo malo.
Je pa seveda čisto možno, da kakšno srečaš. Ampak vzemi v zakup, da bo precej verjetno precej
neuravnovešena. Kar (previdevam) te ne bo ravno motilo, samo če bo hotela s tabo v posteljo, a ne.
Torej kar pogumno naprej.[/quote]
Ne razmišlam, koliko je takšnih žensk in prepričan sem da spolne želje nimajo kakšne posebne povezave z uravnovešenostjo. Spolnih praks in fantazij je malo morje in dokler niso komu v škodo so čisto dobrodošle za tiste, ki si jih želijo. Za nekoga je pa pač višek seksualne zabave misjonarec pri ugasnjeni luči vsako drugo nedeljo v mesecu, upam seveda da ti ne pašeš v to skupino. 😉
Moralziranje? Kje?
Tole o gradovih iz peska in o “topli vodi” in to da se je nekdo prvi česa spomnil je zmotno in žaljivo. Prepričan sem, da tisti ki najbolj moralizirajo na ta način le potlačijo svoje lastne želje in fantazije ali pa si zatiskajo oči, ko mož popoldan “dlje dela” ker je naveličan ugasnjene luči in misjonarca in mu paše, da mu ga za spremembo ene pof… na parkirišču v centru ljubljane na zadnjih sedežih.
Moralziranje? Kje?
A znaš ti kaj povedat iz svojega življenja? Tipi smo zanimivi ravno zaradi tega, ker razpravljamo o svojih štorijah iz prve roke. Tisti, ki nimate iz svojih izkušenj kaj povedat, se vtikate in popravljate tuje zgodbe. Petdeset let praznega, previdnega življenja, potem se pa hodi na internet zajebavat in preštevat vejice tistim, ki imajo kaj povedat …
In še tisti otročji cinizem: “A tebe je pa zapeklo?” A tebe pa nič ne zapeče? Si že taka lupina, si tak mrlič brez čustev, da tebe se pa nič ne dotakne ali kaj? Doma pa cviliš in jočeš v blazino od vse praznine, ki te v osamljenih trenutkih pride dol tiščat. Kaj se boš tukaj delala pametno, revca uboga.[/quote]
Aua, tole te je pa res zdrmalo, da z vsemi topovi streljaš name….še dobro, da samo s slepimi….
Torej kar pogumno naprej.[/quote]
Nč se bat zame 🙂
Ne razmišlam, koliko je takšnih žensk in prepričan sem da spolne želje nimajo kakšne posebne povezave z uravnovešenostjo. Spolnih praks in fantazij je malo morje in dokler niso komu v škodo so čisto dobrodošle za tiste, ki si jih želijo. Za nekoga je pa pač višek seksualne zabave misjonarec pri ugasnjeni luči vsako drugo nedeljo v mesecu, upam seveda da ti ne pašeš v to skupino. ;)[/quote]
In še tisti otročji cinizem: “A tebe je pa zapeklo?” A tebe pa nič ne zapeče? Si že taka lupina, si tak mrlič brez čustev, da tebe se pa nič ne dotakne ali kaj? Doma pa cviliš in jočeš v blazino od vse praznine, ki te v osamljenih trenutkih pride dol tiščat. Kaj se boš tukaj delala pametno, revca uboga.[/quote]
Aua, tole te je pa res zdrmalo, da z vsemi topovi streljaš name….še dobro, da samo s slepimi….[/quote]
Si ti kdaj živela v svojem življenju in zakaj ne? Kaj ti je preprečevalo?
Moralziranje? Kje?
Tole o gradovih iz peska in o “topli vodi” in to da se je nekdo prvi česa spomnil je zmotno in žaljivo. Prepričan sem, da tisti ki najbolj moralizirajo na ta način le potlačijo svoje lastne želje in fantazije ali pa si zatiskajo oči, ko mož popoldan “dlje dela” ker je naveličan ugasnjene luči in misjonarca in mu paše, da mu ga za spremembo ene pof… na parkirišču v centru ljubljane na zadnjih sedežih.[/quote]
Pa kdo moralizira? Samo povem kot je….pa je očitno resnica pregrenka, očitno sem jaz tista,
ki ima probleme, a ne?
No, se bomo slišali, ko bodo pohotne horde starejših žensk navalile na vaju z Marihuanco….bosta
poročala….
Si ti kdaj živela v svojem življenju in zakaj ne? Kaj ti je preprečevalo?[/quote]
LOL….a to si si tud čist sam izmislil….car si….
Ne, bla sem v samostanu, tud take mormo bit, kaj češ.[/quote]
A LOL, da ti je? Zakaj pa? Čemu se pa lahko nasmejiš, ko se ozreš nazaj na svoje življenje? Morda je lahko smeh, ampak bolj prisiljen …
…? Prvo vprašanje ob snidenju pa je verjetno – koliko si star, da si ziher na pravi strani 4ice… :/
Tip išče nekoga za seks!!! Ne za družino, happily ever after, dosmrtno ljubezen, hiško, otroke, kužka, dopuste na morju in vrt, pa da ne pozabim še poroke vmes.
A je za dober seks res pomembno, da je tip star 40 namesto 30? Ali 30 namesto 40?
In če 30 letnik seksa s 40 letnico išče mamico???
LOL….a to si si tud čist sam izmislil….car si….
Ne, bla sem v samostanu, tud take mormo bit, kaj češ.[/quote]
A LOL, da ti je? Zakaj pa? Čemu se pa lahko nasmejiš, ko se ozreš nazaj na svoje življenje? Morda je lahko smeh, ampak bolj prisiljen …[/quote]
Ti že veš.
Za enga, ki je praktično ves čas v ZEN stanju, ker se je osvobodil želje po ženskah, si močno
zagrenjen in razdražljiv…? Dej se no mal umiri, sej ti nič nočem…
Se pa rada smejem – tudi sebi se znam, ja. In to brez grenkobe.
…? Prvo vprašanje ob snidenju pa je verjetno – koliko si star, da si ziher na pravi strani 4ice… :/
Tip išče nekoga za seks!!! Ne za družino, happily ever after, dosmrtno ljubezen, hiško, otroke, kužka, dopuste na morju in vrt, pa da ne pozabim še poroke vmes.
A je za dober seks res pomembno, da je tip star 40 namesto 30? Ali 30 namesto 40?
In če 30 letnik seksa s 40 letnico išče mamico???[/quote]
A, daj daj, kot da ti ne iščeš malo očija v hrustu, ki te v postelji objame in se počutiš kot polžek v njegovih rokah?
Tole o gradovih iz peska in o “topli vodi” in to da se je nekdo prvi česa spomnil je zmotno in žaljivo. Prepričan sem, da tisti ki najbolj moralizirajo na ta način le potlačijo svoje lastne želje in fantazije ali pa si zatiskajo oči, ko mož popoldan “dlje dela” ker je naveličan ugasnjene luči in misjonarca in mu paše, da mu ga za spremembo ene pof… na parkirišču v centru ljubljane na zadnjih sedežih.[/quote]
Pa kdo moralizira? Samo povem kot je….pa je očitno resnica pregrenka, očitno sem jaz tista,
ki ima probleme, a ne?
No, se bomo slišali, ko bodo pohotne horde starejših žensk navalile na vaju z Marihuanco….bosta
poročala….[/quote]
Moraliziraš ti. Napisala si, da so ženske z drugačnimi željami od tvojih in zate “normalnih”(v resnici pa družbeno privzgojenih) skoraj zagotovo neuravnovešene. Kaj je to drugega kot moraliziranje?
Ne gre za grenkobo resnice ampak za posmehliv način kako odgovoris, “poglej ga fu.kfehtarja ki odkriva toplo vodo.” Sem skoraj prepričan, da je tvoje seksualno življenje porazno ali neobstoječe, drugače bi napisala drugače ali pa kakšen drug kompleks, npr “mož dela popoldan”, ločena in razočarana itd…
ki ima probleme, a ne?
poročala….[/quote]
Moraliziraš ti. Napisala si, da so ženske z drugačnimi željami od tvojih in zate “normalnih”(v resnici pa družbeno privzgojenih) skoraj zagotovo neuravnovešene. Kaj je to drugega kot moraliziranje?
Ne gre za grenkobo resnice ampak za posmehliv način kako odgovoris, “poglej ga fu.kfehtarja ki odkriva toplo vodo.” Sem skoraj prepričan, da je tvoje seksualno življenje porazno ali neobstoječe, drugače bi napisala drugače ali pa kakšen drug kompleks, npr “mož dela popoldan”, ločena in razočarana itd…[/quote]
Sej pravim. Domišljija dela eno, reala pa drugo.
Ko boš to dojel, ne bo več govora o moraliziranju in kompleksih.
Ja, malo posmehljiva sem bila pa res (za to se opravičujem) ampak…če malo polistaš po forumu
za nazaj boš našel obilico takih oglasov brez odziva….in
vendar se vedno znova najdete upanja polni….samo to se mi je zdelo malo smešno, nič drugega…
Nič, kar korajžno naprej, ne pusti se motit….pa veliko sreče.
Forum je zaprt za komentiranje.