Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starejša je ženska, bolj blefira pri spoznavanju

Starejša je ženska, bolj blefira pri spoznavanju

Razen, če ti nekdo noče nič povedat o določeni stvari ali pa ko nekdo sprašuje stvari o katerih nočeš gvoorit. Takrat se težko pogovarja. :))[/quote]

Se pa vsaj poskuša:)). Namen je dober.
Ne bom skakala do plafona, če partner ne želi debatirati o določenem obdobju. Morda potrebuje čas in z drezanjem bi kvečjemu dosegla, da bi se še bolj ovil v meglo. Pri določenih stvareh je treba biti previden in potrpežljiv. Potrebno je tudi pridobiti zaupanje.[/quote]Mogoče je skakanje do plafona boljše kot pa, če obmolkneš.
Ti raje izbereš slednje kot “rešitev”?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se pa vsaj poskuša:)). Namen je dober.
Ne bom skakala do plafona, če partner ne želi debatirati o določenem obdobju. Morda potrebuje čas in z drezanjem bi kvečjemu dosegla, da bi se še bolj ovil v meglo. Pri določenih stvareh je treba biti previden in potrpežljiv. Potrebno je tudi pridobiti zaupanje.[/quote]Mogoče je skakanje do plafona boljše kot pa, če obmolkneš.
Ti raje izbereš slednje kot “rešitev”?[/quote]

Saj imam svoje taktike, nič bat:). Moški ne smete dobiti občutka, da se od vas karkoli izsiljuje. Skakanje do plafona deluje histerično in tega nihče ne mara:). Veliko bolj so priročne psihološke igrice:))).

Mogoče je skakanje do plafona boljše kot pa, če obmolkneš.
Ti raje izbereš slednje kot “rešitev”?[/quote]

Saj imam svoje taktike, nič bat:). Moški ne smete dobiti občutka, da se od vas karkoli izsiljuje. Skakanje do plafona deluje histerično in tega nihče ne mara:). Veliko bolj so priročne psihološke igrice:))).[/quote]
Torej če ženska želi kaj izsilit iz moškega naj se posluži psiholoških igric…
Mislim Fiši….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj imam svoje taktike, nič bat:). Moški ne smete dobiti občutka, da se od vas karkoli izsiljuje. Skakanje do plafona deluje histerično in tega nihče ne mara:). Veliko bolj so priročne psihološke igrice:))).[/quote]
Mislim Fiši….. :/[/quote]

Glej, sam si hotel to slišat:)). Sem mislila, da že veš, glede na to da imaš v vsakdanjem življenju opravka z mnogimi ženskami:)).

Saj se. 🙂
GF samo razmišlja kot ženska. 🙂

Saj se. 🙂
GF samo razmišlja kot ženska. :)[/quote]

Saj vem, kaj si zdaj misliš…ženska preračunljivost. Ne, to je boj za obstanek:)). Moje mnenje je, da smo si različni. Moški dojemajo svet na malo drugačen način in če to kot ženska vem, bom znala “pravilno” ravnati ob določenih situacijah. Jst se bom prilagodila, moški bo le sledil tej “igri”. V tem ni nič grdega, to je win win situation.

Mislim Fiši….. :/[/quote]

Glej, sam si hotel to slišat:)). Sem mislila, da že veš, glede na to da imaš v vsakdanjem življenju opravka z mnogimi ženskami:)).[/quote]Upanje je umrlo… 😉
Do sedaj sem mislil, da je vsaj ena drugačna… :))

Saj se. 🙂

Saj vem, kaj si zdaj misliš…ženska preračunljivost. Ne, to je boj za obstanek:)). Moje mnenje je, da smo si različni. Moški dojemajo svet na malo drugačen način in če to kot ženska vem, bom znala “pravilno” ravnati ob določenih situacijah. Jst se bom prilagodila, moški bo le sledil tej “igri”. V tem ni nič grdega, to je win win situation.[/quote]
Sledil bo “igri”? A na povodcu, z nagobčnikom? :)))

Dej nehi….. 😉

Saj vem, kaj si zdaj misliš…ženska preračunljivost. Ne, to je boj za obstanek:)). Moje mnenje je, da smo si različni. Moški dojemajo svet na malo drugačen način in če to kot ženska vem, bom znala “pravilno” ravnati ob določenih situacijah. Jst se bom prilagodila, moški bo le sledil tej “igri”. V tem ni nič grdega, to je win win situation.[/quote]

Dej nehi….. ;)[/quote]

Joj kolk si občutljiv:)). A si se morda v čem prepoznal?:) Te je začelo dušiti?:))

Dej nehi….. ;)[/quote]

Joj kolk si občutljiv:)). A si se morda v čem prepoznal?:) Te je začelo dušiti?:))[/quote]
Ne, čist normalno diham, a mogoče tebe astma daje, da ne moreš do plafona skakat in si zato razvila druge strategije, ki ti omogočajo čist plitko dihanje? :))

Saj se. 🙂

Win, win, kjer moški pridobi spoznanje o svoji naivnosti. 🙂
Ni čudno, da je vedno več moških raje samskih. 🙂

Joj kolk si občutljiv:)). A si se morda v čem prepoznal?:) Te je začelo dušiti?:))[/quote]
Ne, čist normalno diham, a mogoče tebe astma daje, da ne moreš do plafona skakat in si zato razvila druge strategije, ki ti omogočajo čist plitko dihanje? :))[/quote]

Ventolin imam vedno pri sebi:).

Win, win, kjer moški pridobi spoznanje o svoji naivnosti. 🙂
Ni čudno, da je vedno več moških raje samskih. :)[/quote]

Pretiravaš. Nikogar ne delam bebca, še manj da bi se zanašala na moško naivnost. Ti se počutiš ogroženega, ko pišem o tem čisto odprto. Malo razmisli, s čim je tvoja ženska tebe nasankala. Jst sem se spomnila takoj na eno stvar. Seveda pri tebi to ni mogoče, a ne. Boj se raje takšnih žensk.

Ne, čist normalno diham, a mogoče tebe astma daje, da ne moreš do plafona skakat in si zato razvila druge strategije, ki ti omogočajo čist plitko dihanje? :))[/quote]

Ventolin imam vedno pri sebi:).[/quote]
A ne bi raj kdaj pa kdaj na polje stopila, da se nadihaš svežega zraka?
Pariz-poljane-polje… 😉 Pri meni to tako gre in so vse brez pumpice… :)))

Problem je samo v tem, da to kar je bistveno, se razlikuje od posameznika do posameznika, tebi mogoče ne bi blo bistveno nekaj, drugemu pa, kdo ima prav? Verjetno ti, kot vedno :P[/quote]

Zato se ljudje pogovarjamo, a veš. Meni tudi kakšna hrana ni všeč, ki jo recimo ti obožuješ. Če nekaj lahko vpliva na odnos in to predvidiš že danes, se seveda o tem pogovarjaš.[/quote]

Kaj pa če se oseba ki bi ti (po tvoje) morala nekaj povedat pa ti ne, ker ona sveto trdi, da to ni bistveno, ti pa drugače? Se razideš samo zaradi tega?

Nesmiselno, sploh pa vsega NI MOČ predvidet, torej na koncu ostane vedno nekaj kar vpliva pa takrat nisi vedel in vprašal, pa potem zveš in te ”šokira” (bolj ali manj)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ventolin imam vedno pri sebi:).[/quote]
Pariz-poljane-polje… 😉 Pri meni to tako gre in so vse brez pumpice… :)))[/quote]

Imate srečo:).

Zato se ljudje pogovarjamo, a veš. Meni tudi kakšna hrana ni všeč, ki jo recimo ti obožuješ. Če nekaj lahko vpliva na odnos in to predvidiš že danes, se seveda o tem pogovarjaš.[/quote]

Kaj pa če se oseba ki bi ti (po tvoje) morala nekaj povedat pa ti ne, ker ona sveto trdi, da to ni bistveno, ti pa drugače? Se razideš samo zaradi tega?

Nesmiselno, sploh pa vsega NI MOČ predvidet, torej na koncu ostane vedno nekaj kar vpliva pa takrat nisi vedel in vprašal, pa potem zveš in te ”šokira” (bolj ali manj)[/quote]

Saj lahko zakompliciraš do onemoglosti. Normalni ljudje se pogovarjamo tudi, ko naletimo oviro. Vedno se najde kaj in takrat razmišljaš, kako se boš lotil izziva.

Pariz-poljane-polje… 😉 Pri meni to tako gre in so vse brez pumpice… :)))[/quote]

Imate srečo:).[/quote]
Hočeš povedat, da si ti nesrečna, ker si mene zgrešila…. :)))

Ah, dej, mal pretiravaš…. :))

Imate srečo:).[/quote]
Hočeš povedat, da si ti nesrečna, ker si mene zgrešila…. :)))

Ah, dej, mal pretiravaš…. :))[/quote]

What?:))) Ne ne, srečna sem, da mi ni treba zdaj direkt na polje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close