Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starejša je ženska, bolj blefira pri spoznavanju

Starejša je ženska, bolj blefira pri spoznavanju

Pregnile limone. So letele s pospeškom.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ampak v tebi je pa še veliko jeze, a ne:).

Žal ne. Z jezo znam ravnat, s časoma izgine. Jaz pa… ne vem. Malo grenkobe, žalosti, ampak ne vem kako, večinoma čutim mir. Težko me kaj gane…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nisi ravno prepričljiv:).

Ok

Zakaj imam občutek, da avatar veliko pove o tebi :)?

Starunklja, pusti ga, on je predober zate:). Če pomisliš na vse to, kar nisi, boš upoštevala moje priporočilo:).

Uf, te daje ljubosumje :)? Ali ti je samo dolgčas po debati z mano :)?

Zakaj imam občutek, da avatar veliko pove o tebi :)?[/quote]
Ja- kožuh imam lep. pa siv sem tudi…

Uf, te daje ljubosumje :)? Ali ti je samo dolgčas po debati z mano :)?[/quote]

Nisem ljubosumna. Tudi ne hrepenim po debati s tabo kot si rada domišljaš. Pišem, kar mi pade na slamo v moji glavi:).

Zakaj imam občutek, da avatar veliko pove o tebi :)?[/quote]
Ja- kožuh imam lep. pa siv sem tudi…[/quote]

Samo mački so brihtni, iznajdljivi, znajo človeka oviti okrog prsta :). Pustijo se božati, ko njim paše.

Uf, te daje ljubosumje :)? Ali ti je samo dolgčas po debati z mano :)?[/quote]

Nisem ljubosumna. Tudi ne hrepenim po debati s tabo kot si rada domišljaš. Pišem, kar mi pade na slamo v moji glavi:).[/quote]

Ja, vedno siliš vame s svojimi komentarji.

Vecina ljudi je dalec premalo izkusena, da bi sploh znala prepoznati, koliko neodkritosti je v vezah.

Ravno danes mi punca rece, da vecina zensk ne bo kar tako povedala, da si je pred leti dala povecati joske, popraviti nos, ipd. Pa sva malo debatirala in ugotovila, da saj je razumljivo, cemu po nepotrebnem tvegati. To je le primer. Iz istega razloga zenske nerade govorijo tudi o svoji preteklosti takoj, ko imajo za sabo vec kot par vez.

Gre pa se za nekaj kar vecina tipov zaradi neizmusenosti nikoli ne zve. Zenske (ali moski) so dosti bolj odkriti/iskreni do potencijalnih partnerjev, ki se jim zdijo povprecni, kot do tistih, ki so jim mocno vsec. Stvar gre tako dalec, da bodo “nic posebnega” tipe zenske kar direktno testirale z razkrivanjem nelaskajocih podrobnosti o sebi. Ces, naj gre, ce mu nisem vsec. Ko pa bodo pred tipom, ki se jim zdi wow!, bodo pa hudicevo previdne, da ne razkrijejo cesa kar bi utegnilo zmanjsati njihovo privlacnost v njegovih oceh. To je le ena taka malenkost.

Nisem ljubosumna. Tudi ne hrepenim po debati s tabo kot si rada domišljaš. Pišem, kar mi pade na slamo v moji glavi:).[/quote]

Ja, vedno siliš vame s svojimi komentarji.[/quote]

Vešda.

Ja- kožuh imam lep. pa siv sem tudi…[/quote]

Samo mački so brihtni, iznajdljivi, znajo človeka oviti okrog prsta :). Pustijo se božati, ko njim paše.[/quote]
To pa res. Božat se pa samo takrat pustim, ko mi paše:-)

Kirurški popravki na telesu so vidni, tega se ne da prikriti, razen če moški z vrečo na glavi in brez rok hodi po svetu.
Ne vidim smisla, zakaj bi moral potencialnega partnerja ali nekoga, s katerim si že v zvezi, obveščati o vsej svoji zgodovini, začenši s pripetljaji v vrtcu. Listi se obračajo naprej, za nazaj se razkriva le tisto, kar je bistveno in vpliva na odnos tudi vnaprej. Vse ostalo je manj pomembno oz. nepomembno.

Samo mački so brihtni, iznajdljivi, znajo človeka oviti okrog prsta :). Pustijo se božati, ko njim paše.[/quote]
To pa res. Božat se pa samo takrat pustim, ko mi paše:-)[/quote]

Ja, ja, mački so zelo simpatični za pogledat, samo brithni, navihani in nas takoj obrnejo okrog, da se cedimo okrog njih.
Nič, malce heca, ker mi je tvoj avatar všeč.

Tej malenkosti se reče manjvrednostni kompleks in pomanjkanje samozaupanja. Kar je tudi razlog, da si nekdo gre popravljat nos ali pa se sramuje svoje preteklosti. Če se ne sramuješ sebe in svoje preteklosti, potem ne vidim razloga za skrivanje in sprenevedanje.

Problem je samo v tem, da to kar je bistveno, se razlikuje od posameznika do posameznika, tebi mogoče ne bi blo bistveno nekaj, drugemu pa, kdo ima prav? Verjetno ti, kot vedno 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kirurški popravki na telesu so vidni, tega se ne da prikriti, razen če moški z vrečo na glavi in brez rok hodi po svetu.
Ne vidim smisla, zakaj bi moral potencialnega partnerja ali nekoga, s katerim si že v zvezi, obveščati o vsej svoji zgodovini, začenši s pripetljaji v vrtcu. Listi se obračajo naprej, za nazaj se razkriva le tisto, kar je bistveno in vpliva na odnos tudi vnaprej. Vse ostalo je manj pomembno oz. nepomembno.[/quote]
To ti mislis. In prepotentna kot si bos se naprej tako mislila. Skoda karkori dalje utemeljevati ali o plasticnih operacijah ali potrebi po prikrivanju preteklosti.

Problem je samo v tem, da to kar je bistveno, se razlikuje od posameznika do posameznika, tebi mogoče ne bi blo bistveno nekaj, drugemu pa, kdo ima prav? Verjetno ti, kot vedno :P[/quote]

Zato se ljudje pogovarjamo, a veš. Meni tudi kakšna hrana ni všeč, ki jo recimo ti obožuješ. Če nekaj lahko vpliva na odnos in to predvidiš že danes, se seveda o tem pogovarjaš.

ko si mlad si srečen da ljubiš,tudi če pozneje izgubiš
če pa z leti doživiš več porazov,se pa tudi verjetno ne obrneš več za vsako kiklco…ali lolekom :)))

Problem je samo v tem, da to kar je bistveno, se razlikuje od posameznika do posameznika, tebi mogoče ne bi blo bistveno nekaj, drugemu pa, kdo ima prav? Verjetno ti, kot vedno :P[/quote]

Zato se ljudje pogovarjamo, a veš. Meni tudi kakšna hrana ni všeč, ki jo recimo ti obožuješ. Če nekaj lahko vpliva na odnos in to predvidiš že danes, se seveda o tem pogovarjaš.[/quote]
Razen, če ti nekdo noče nič povedat o določeni stvari ali pa ko nekdo sprašuje stvari o katerih nočeš gvoorit. Takrat se težko pogovarja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato se ljudje pogovarjamo, a veš. Meni tudi kakšna hrana ni všeč, ki jo recimo ti obožuješ. Če nekaj lahko vpliva na odnos in to predvidiš že danes, se seveda o tem pogovarjaš.[/quote]
Razen, če ti nekdo noče nič povedat o določeni stvari ali pa ko nekdo sprašuje stvari o katerih nočeš gvoorit. Takrat se težko pogovarja. :))[/quote]

Se pa vsaj poskuša:)). Namen je dober.
Ne bom skakala do plafona, če partner ne želi debatirati o določenem obdobju. Morda potrebuje čas in z drezanjem bi kvečjemu dosegla, da bi se še bolj ovil v meglo. Pri določenih stvareh je treba biti previden in potrpežljiv. Potrebno je tudi pridobiti zaupanje.

Razen, če ti nekdo noče nič povedat o določeni stvari ali pa ko nekdo sprašuje stvari o katerih nočeš gvoorit. Takrat se težko pogovarja. :))[/quote]

Se pa vsaj poskuša:)). Namen je dober.
Ne bom skakala do plafona, če partner ne želi debatirati o določenem obdobju. Morda potrebuje čas in z drezanjem bi kvečjemu dosegla, da bi se še bolj ovil v meglo. Pri določenih stvareh je treba biti previden in potrpežljiv. Potrebno je tudi pridobiti zaupanje.[/quote]
Se strinjam. Žal niso vsi tako strpni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close