Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stara sem 35

Stara sem 35

Tam za! Samo, če bo kaj prej kot pa pred zimo 1016…. 😉 :))))[/quote]

A si tako navdušen, da si mal konfuzen?:)))

Ker je situacija resna, predlagam že to zimo:). Se prijavljaš?:) Kam naj pošlješ še vprašalnik, ki je predpogoj za uspešno prijavo?:)))[/quote]Ma se opravičujem, sem bil tako navdušen nad tvojim predlogom, da sem komaj še lahko pisal….. toliko misli mi je šlo čez glavo, da sem vse pomešal :)))
Popravek:
Sem za! Samo, če bo kaj prej kot pa pred zimo 2016.

Fiši kakšna vprašanja spet? A nisem že na vse odgovoril? :))))))

A lahko kar jutri začnemo? Aja, jutri maš že zasedeno…… :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A si tako navdušen, da si mal konfuzen?:)))

Ker je situacija resna, predlagam že to zimo:). Se prijavljaš?:) Kam naj pošlješ še vprašalnik, ki je predpogoj za uspešno prijavo?:)))[/quote]Ma se opravičujem, sem bil tako navdušen nad tvojim predlogom, da sem komaj še lahko pisal….. toliko misli mi je šlo čez glavo, da sem vse pomešal :)))
Popravek:

A lahko kar jutri začnemo? Aja, jutri maš že zasedeno…… :)))))[/quote]

Mislmmm:))).
Ej, po temeljitem razmisleku sem popustila in sem pripravljena sodelovati:))). Lahko tudi jutri:))). Vidiš, kako se da z mano usskladiti, dogovoriti…ma ni da ni:))). Samo ne ti meni spet zakomplicirat in doktorirat, a ne a ne a ne:).

Ma se opravičujem, sem bil tako navdušen nad tvojim predlogom, da sem komaj še lahko pisal….. toliko misli mi je šlo čez glavo, da sem vse pomešal :)))
Popravek:

A lahko kar jutri začnemo? Aja, jutri maš že zasedeno…… :)))))[/quote]

Ej, po temeljitem razmisleku sem popustila in sem pripravljena sodelovati:))). Lahko tudi jutri:))). Vidiš, kako se da z mano usskladiti, dogovoriti…ma ni da ni:))). Samo ne ti meni spet zakomplicirat in doktorirat, a ne a ne a ne:).[/quote]Več si mi ko mmmmislišššš. :))))))))

Ej kaj bi lahko imeli v kaki slaščičarni to reč in bi za konec dobili tortice tisti, ki bi pridno sodelovali? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ej, po temeljitem razmisleku sem popustila in sem pripravljena sodelovati:))). Lahko tudi jutri:))). Vidiš, kako se da z mano usskladiti, dogovoriti…ma ni da ni:))). Samo ne ti meni spet zakomplicirat in doktorirat, a ne a ne a ne:).[/quote]Več si mi ko mmmmislišššš. :))))))))

Ej kaj bi lahko imeli v kaki slaščičarni to reč in bi za konec dobili tortice tisti, ki bi pridno sodelovali? :)))[/quote]

Nagrada naj bo za vse, saj bi vsak prispeval delček sebe po svojih zmožnostih:))). Lokacija ja stvar dogovora, samo da ne bo na Luni:).

Več si mi ko mmmmislišššš. :))))))))

Ej kaj bi lahko imeli v kaki slaščičarni to reč in bi za konec dobili tortice tisti, ki bi pridno sodelovali? :)))[/quote]

Nagrada naj bo za vse, saj bi vsak prispeval delček sebe po svojih zmožnostih:))). Lokacija ja stvar dogovora, samo da ne bo na Luni:).[/quote]Glede na to kaka ekipa smo bi lahko bilo tudi ZA luno….. :)))

Nagrada naj bo za vse, saj bi vsak prispeval delček sebe po svojih zmožnostih:))). Lokacija ja stvar dogovora, samo da ne bo na Luni:).[/quote]Glede na to kaka ekipa smo bi lahko bilo tudi ZA luno….. :)))[/quote]

Mi smo vsi za luno, koliko nas berem 🙂

Te pa nič:)).

Aja, če želijo seks, pomeni ,da silijo v samske ženske za resno zvezo iz popolnega obupa, da jih ena k sebi vzame, vsaj ti tako vidiš na forumu? Si že kdaj podvomil v svoj “dar opazovanja” in pomislil, da ti največjo sigurnost dajejo posplošitve 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Aja, če želijo seks, pomeni ,da silijo v samske ženske za resno zvezo iz popolnega obupa, da jih ena k sebi vzame, vsaj ti tako vidiš na forumu? Si že kdaj podvomil v svoj “dar opazovanja” in pomislil, da ti največjo sigurnost dajejo posplošitve ;)[/quote]
Vem, da je enkrat napisal, da še ne ve vsega in da se še uči, tako da, jaz verjamem vanj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če želiš seks, ni treba v vezo.

No ja, marsikomu najbrž je treba. Imaš point, matjažko.

ahhh moški 🙂

Res ne vem vsega. Učimo se celo življenje. Prav gotovo pa vem veliko veliko več od tebe…

To mislim čist res. Imam bolj pisane življenjske izkušnje, pa še načitan sem dost bolj.

No da vas nekaj vprašam….kaj pa samski moški pri 30+? So kaj bolš tretirani kot ženske? 🙂

Tako smo najboljši :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tako smo najboljši :))[/quote]

hahah 🙂
samo za natolčt ste satani 😀

Legitimno in celo z ženske strani zelo logično vprašanje.

Problem nastane ker smo različni oziroma je tako

če ženska pride v lokal in hoče seksat in nima kriterijev dobi vbistvu lahko seks v nekaj minutah/urah….

Če želi enako moški še vedno lahko ostane praznih rok tudi če je relativno velika kvaliteta…

Seveda govorimo da sta oba BREZ kriterijev oziroma je edini kriterij da je nasproten spol in da je približno enake starosti +/- 5-10 let…..

Zato pa moški pri 30 ima veliko več ”odpustkov” če nima punce kot ženska… ker za ženske je smatrano da lahko relativno lahko dobijo partnerja če le znižajo kriterije pri moških to včasih ni dovolj kar potrjuje dejstvo da nekateri taki fajn dečki ki so katastrofa ne dobijo nikogar… (včasih a mnogo redkeje tudi dekleta!)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa si poišči eno, ki je zate dober material, ne vem, v čem je problem.[/quote]

Problem? Jaz nimam problema z iskanjem žensk- 🙂
Problem imajo 35-letnice, ki hočejo prodat svojo filozofijo, da nimajo problema in da so najboljša izbira za samske moške njihovih let. Ne kupim.

Ma ne, to si ti narobe razlagaš. Otrok je danes modni dodatek, še posebej v kakšnem fensi vozičku. Verjetno gre torej za žalost bolj s priokusom zavisti, podobno kot če pride mimo ena z bolj fensi čevlji, obleko ali frizuro. Da o postavi sploh ne govorimo.[/quote]

Ma ne, to si ti narobe razlagaš. Otrok je danes modni dodatek, še posebej v kakšnem fensi vozičku. Verjetno gre torej za žalost bolj s priokusom zavisti, podobno kot če pride mimo ena z bolj fensi čevlji, obleko ali frizuro. Da o postavi sploh ne govorimo.[/quote]

Ej, ti povem, poznam ene 3 takšne “obupane” več let samske 30+. To imajo že čisto patološki odnos do materinstva. Po mojem jim počasi udarja na psiho. Hval bogu, če bi lahko na otroka gledale samo kot na modni dodatek, ampak to jim postaja prava paranoja, da tega ne bodo mogle uresničit v lajfu. Potem se jim pa vklopi tisti obrambni mehanizem, pa začnejo same sebe prepričevat, da tega v resnici ne potrebujejo. Neko negiranje samih sebe. Pa kdo bo s takšno žensko. Znoriš!

Obupan samski moški je isto sranje kot obupana samska ženska. Fičo varianta. 🙂

Če pa pogledaš recimo samskega moškega, ki ima ajde recmo temu neko kariero, razmeroma dobro zgleda za svoja leta, ima za sabo mogoče kakšno resno in več neresnih zvez… takšen moški bo šele po 30.letu pripravljen se ustalit. Takšni moški so vroča roba, veliko povpraševanja je po njih, malo jih je na trgu. Ima veliko možnost izbire. Če hoče med starejšimi od sebe, enako starimi in mlajšimi. Ferrari. Celo ločeni moški os pri teh letih zelo iskani, tudi pri mlajših, samskih, ne samo pri tistih 30+.

Ženska pri 30+, s kariero, razmeroma dobrega videza za svoja leta, samska… do 35 še zanimiva, precej obrabljena Honda civic. Dalj časa samska ženska solidnega izgleda in izobrazbe po 35. letu je kot karamboliran Peugeot 308. Če bo našla mehanika, ki se mu bo dalo cele dneve ukvarjat z njo, da jo spravi v red, ok, sicer pa bolj primerna za rezervne dele. To so ženske, ki so si večinoma same s svojo izbirčnostjo zjebale lajf. Ne zgleda vsaka ženska pri 35+ dobro, to jim je treba štet v velik plus, ampak če je takšna ženska dolgo samska ima ponavadi takšno psiho, da ne vem kakšen tip moškega mora to bit, da bi to lahko prenašal več kot nekaj mesecev. Še tiste, ki so pri teh letih ločene, z otroki, so manj težavne, čeprav ponavadi malo manj atraktivne, ni pa nujno.

Kakšen avto pa ti voziš? 🙂 Občutek imam, da še vozniške za moped nimaš? 😀

Ko bi se toliko ukvarjal s sabo, kot se z ženskami, ki so ti nedosegljive in jih zato okarakteriziraš, da so izbirčne! Bi šraufali, pa ne znate in zato so težka ta leta, dečki, preden ste naenkrat 50 in je vse, za kar je vredno živet, že za vami. Vsaj videti je, da bo tako.

Ko bi se toliko ukvarjal s sabo, kot se z ženskami, ki so ti nedosegljive in jih zato okarakteriziraš, da so izbirčne! Bi šraufali, pa ne znate in zato so težka ta leta, dečki, preden ste naenkrat 50 in je vse, za kar je vredno živet, že za vami. Vsaj videti je, da bo tako.[/quote]

Takšnega tipa nobena ne povoha, brez skrbi. Tipa je nogirala neka ženska, starejša od 30-let, zdaj pa histerično pisari tu na forumu. Če te ne srbi, se ne praskaš. Če te ne boli, ne javkaš. Ja, precej te je prizadela, a ne? 🙂

Kakšen avto pa ti voziš? 🙂 Občutek imam, da še vozniške za moped nimaš? :D[/quote]

Niso vsi taki kot ti matjazko… prosim….. ti maš samo jahalno dovoljenje za konje pa dobro veš v katerem smislu mislim 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kakšen avto pa ti voziš? 🙂 Občutek imam, da še vozniške za moped nimaš? :D[/quote]

Vozim 1 leto star Audi, v cenovnem razredu od 20.000 navzgor. Če te že zanima.
Ampak kot sem že napisal eni, ne govorim o avtih, to je samo primerjava.

Ko bi se toliko ukvarjal s sabo, kot se z ženskami, ki so ti nedosegljive in jih zato okarakteriziraš, da so izbirčne! Bi šraufali, pa ne znate in zato so težka ta leta, dečki, preden ste naenkrat 50 in je vse, za kar je vredno živet, že za vami. Vsaj videti je, da bo tako.[/quote]

Aja, katera pa je to meni nedosegljiva? Napisal sem, da me določen tip žensk, določene starosti ne zanima. Pa ne samo mene. Ampak samske tetke si tega ne dajo dopovedat. Drugače sem pa jaz trenutno v obetavni zvezi, ni potrebe po tem, da se mi ponujaš. 🙂

na robu obupa?

Občutek imam, da ti še tako prestižni avto ne bo pomagal k popularnosti pri ženskah (izvzemivši kešpi…), kakor dolgo boš uporabljal primerjalno analogijo s karamboliranimi avti. :)))

Občutek imam, da ti še tako prestižni avto ne bo pomagal k popularnosti pri ženskah (izvzemivši kešpi…), kakor dolgo boš uporabljal primerjalno analogijo s karamboliranimi avti. :)))[/quote]

Meni je pomembna prava kvaliteta ne lažni prestiž. Ne pecam ženske na avto. Še manj me briga popularnost pri odcvetelih rožicah tega foruma. Z žensko, ki si ne more privoščit vsaj pol tako dobrega vata kot jaz, itak nima kaj delat. Sicer pa me v tem primeru občutki ljudi, ki niso ravno neki zgled silne popularnosti med nasprotnim spolom, niti ne zanimajo kaj dosti.

Matjažko je jezen na vse moške, ki jim z ženskami uspe karkoli drugega, kot samo pogovarjanje. Ne obremenjuj se z njim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close