Stara sem 35
.
Mi je najbolj vsec mnenje osebe ‘Na robu obupa’ zaradi upostevanja realnosti, nic ne vidim v tem zaljivega. In tudi mnenje ene punce, ki je opisala vse svoje zablode in napacna prepricanja, eno od teh je, da bo princ telepatsko vedel, da je ona njegova bodoca . Kar smejala sem se, ker sem tudi sama to verjela. . Zelo kvarno pa je, ce taksno neresnicno prepricanje v svoji glavi ohranjas dosti kasneje v 30. in 40. leta., ker izgubis vse druge priloznosti. Nazadnje pa zaradi okorelosti srca niti nisi vec sposoben za prenasanje nekoga, kaj sele za zacetno zaljubljenost, ki dva sploh poveze skup, mislim da se to lahko zgodi samo v zgodnji mladosti.
Dekleta ki so se zmeraj samske v tridesetih pa sem siguren da ste prevec tecne in zbirckaste ker jim nihce ni vsec vsem jim nekaj manjka po vasem mnenju …Ve pa niste perfektne prav tako kot tudi moski tudi ne …Ce ve vidite enga typa qui se vam zdi perfekten –to ni sigurno da da vas bo on vzel za eno cudovito dekle ki ga bo cisto zacarala in kot vitez do vas dojahal … to kar on pri vas vidi je tudi mogoce
da mu phisicno ali psi ni vsec in si rece sam sebi kaka grda storklja je tale kalo se vazno jemlje itd
Zato dekleta kot fantje bodite manj zbircni ker na ta nacin boste zmeraj same -sami ostali .
ce vam tisti ki ga povohate ze na 60 % disi kar ujemite ga ker 100 % izpolnjene zelje ne postojijo pri nikomu ..Ce ima fant ali dekle to kar se v vasih oceh zdi najvaznejse pozabite napake in vzamite kar je
dobrega pri njemu in pozabite ostalo kar ni vazno ..
Vse sranje kar ve Slovenke o Slovencekih –janezki govorite ja pa sama laz
V resnici ste ve butaste tecne komlicirane in izbircne , ve si zamisljate kako
ste ORIGHT v resnici pa ste prave storklje cetudi ste vecinoma visoko solane
kar pa ne pomeni obvezno da ste inteligentne to pa ze od dalec ne ..
Ve zelite vse na enkrat pri enem mozkem najti v resnici ji je treba 5 pri mozkem
spolu da bi bil perfekten …JAs sem mel iste probleme ko sem bil mlad pa sem
se kasneje zavedel da jih je treba najmanj 20 da eno prima babnico naredis.
Zato sem 50 x mojo prvo babnico prevaral tako sem jih imel dve pa pol in sem se
moral sprijaznit da pri eni ne mores vsega naenkrat iskat in sem se preselil v Marok
tu pa imamo pravico da vse do sest jih imamo doma vsaka za svojo uporabo ..
Zacasno jih imam samo 5 se pravi dve doma 3 starejse pa na delu tako nimamo nobenega
financnega problema …Vse je prima doma opravljeno zvecer pa jih samo v vrsto dam da si
za noc izberem tisto ki je najmanj zmucena …Ah zivljenje je pa lepo tukaj in dekleta so kar vroca
ce bi jih poslusal bi moral vsako trkrat na dan —ne bom se dal znucat z temi psicami …
Take Specijalec pa je očitno (vsaj on tako misli) popolni in enkratni! Če ni skrivnost, kaj bereš, da si tako načitan? A bereš romane, knjige za osebno rast, klasično literaturo ali v branje šteješ branje “sportskih novosti in slovenskih novic?” Uf, sem radovedna.[/quote]
Tale gazela ni z mano v sorodu, v nobenem kolenu, da ne bo pomote. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.