Stara sem 30, pa se počutim kot da sem še otrok.
Stara sem 30, živim doma, sem samska, brez izpita za avto in brez redne zaposlitve.
Pri svojih 30. še počutim kot da sem še otrok (saj sem bila še komaj 10 let nazaj v zadnjem letniku srednje šole in komaj 15 let nazaj v 9. razredu osnovne šole), poleg tega pa mladoletno tudi izgledam.
Pod prisilo tastare se psihiatrično “zdravim” (in to že v tretje – v drugo sem opustila zdravljenje) in jemljem psihiatrična zdravila, a kaj, ko ne pomagajo kaj dosti.
Doma so zaradi “izpadov” (kar to sploh niso bili) že sedemkrat zaradi ničesar zoper mene klicali policijo.
Pred 3,5 leti si je tastara zamislila pogodbo, kako se bom vedla doma – da se ne bom več prepirala, da ne bom več grozila, razbijala, uničevala lastnine …
Doma se sano pretvarjam, saj bi se še zmeraj morala vesti tako kot prej.
Poleg tega že 11 let takole izkrivljeno dojemam realnost:
– počutim se kot duh oz. kot da ne obstajam, ker se ne morem videti od zunaj,
– ljudi dojemam za neskončno majhne lutke proti vsem drevesom in stavbam, proti vsem goram,
– predstavljam si, da bi morali biti vsi ljudje visoki tisoče metrov v višino kot gore zato, da bi se nas videlo desetine kilometrov daleč proč,
– po celem telesu bi morala imeti nedoločeno število oči in ust, da bi tako moja zavest obstajala po celem telesu…
Kaj naj storim? Kdo me bo preživljal?
Draga, res prvo si zaslužijo tvoji starši krepkih vzgojnih. Potem pa še ti konkretne šole, sam sem pri 25, letih dobil otroka živel sem za sebe pri 30. Sem kupil hišo in še en avto, pa nimam neke šole triletno poklicno sem končal, nadaljevanje delam sedaj ob večerih. Za preživljanje pa me ne skrbi ker imam z življenjem dovol skrbi.
Zgodnja 30ta, 18.03.2025 ob 17:04
Stara sem 30, živim doma, sem samska, brez izpita za avto in brez redne zaposlitve.
Pri svojih 30. še počutim kot da sem še otrok (saj sem bila še komaj 10 let nazaj v zadnjem letniku srednje šole in komaj 15 let nazaj v 9. razredu osnovne šole), poleg tega pa mladoletno tudi izgledam.
Pod prisilo tastare se psihiatrično “zdravim” (in to že v tretje – v drugo sem opustila zdravljenje) in jemljem psihiatrična zdravila, a kaj, ko ne pomagajo kaj dosti.
Doma so zaradi “izpadov” (kar to sploh niso bili) že sedemkrat zaradi ničesar zoper mene klicali policijo.
Pred 3,5 leti si je tastara zamislila pogodbo, kako se bom vedla doma – da se ne bom več prepirala, da ne bom več grozila, razbijala, uničevala lastnine …
Doma se sano pretvarjam, saj bi se še zmeraj morala vesti tako kot prej.
Poleg tega že 11 let takole izkrivljeno dojemam realnost:
– počutim se kot duh oz. kot da ne obstajam, ker se ne morem videti od zunaj,
– ljudi dojemam za neskončno majhne lutke proti vsem drevesom in stavbam, proti vsem goram,
– predstavljam si, da bi morali biti vsi ljudje visoki tisoče metrov v višino kot gore zato, da bi se nas videlo desetine kilometrov daleč proč,
– po celem telesu bi morala imeti nedoločeno število oči in ust, da bi tako moja zavest obstajala po celem telesu…
Kaj naj storim? Kdo me bo preživljal?
kot v zapreto domsko oskrbo, kar pravzaprav zdaj imaš.
nismo ti mi krivi, da te je mat imela IVF pri 42-ih letih in si zato avtist, MOM in narc, pa bipolarna.
teb bi moral na sploh dostop do interneta prepoevdat, ker se tle gor pojavljaš pod vsaj 100 nicki
bejž u Polje, UUPK mislim, ne v stolpnice ali na pravo polje…mršššššš
Kdo se bo zajebal bo tebe na grbo dobil za preživljat….najboljše bi blo(ker takih je vsak dan več), da vas ruknejo v nek zavod, pa v proizvodnjo za trak, da vsaj tolko zaslužiš da svoje stroške za sproti pokriješ! Stari morajo bit biseri, če si ti taka. Js te bi poteral tak da bi se kadilo za tabo. Če ne znaš preživet pr teh letih, potem se jeb* in easti
Od vseh nasvetov, ki si jih dobila, še vedno ne znas pomisliti in kaj narediti za sebe. ko bi vsaj kakega od njih uporabila, bi ze naredila kak korak naprej, tako pa izgleda da zanalasc sama sebe zaviras in to najbolj s tem, ko se itak noces osamosvojiti…
Draga lubica zlata, delat bo pac treba, ce pa le nočeš delati, pa ti preostane le eno : pejd nazaj v polje in naj te nafilajo s tableti !!!
Ce bos pametna, bos za začetek vsaj doma metlo v roke prijela in se najprej naucila pometati ! Potem pa naprej na zavod za zaposlovanje da ti najdejo sluzbo. S tem si bos sama koncno zacela rihtati življenje.. to pa vsak zna naresti – povprasa za pomoc. Vse se da ce se hoče !
Kaj sploh hočeš od življenja!??? Samo ne odgovoriti zivotarjenje, kot ti mislis, da te bojo druge od spredaj in zadaj rihtali, ne ! Pravi odgovor je: Svoboda !
Psihiatrija, 30.08.2025 ob 18:31
ali bi to lahko bila psihoza?
Ne sprasuj se ali gre za psihozo ali ne, delujes dokaj zdravo lahko da so te napacno oznacili za psihicno, saj si samo razvajena decva in nevzgojena – tvoji starsi so zgresili vzgojo! zato se raje poglobi v moj zgotnji zapis in naresi ze kaj konstruktivnega !!!
Forum je zaprt za komentiranje.