Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stara oblačila

Stara oblačila

Pozdravljeni, imam doma kar nekaj starih oblačil hotela bi jih podariti ali prodati po simbolični ceni. Me zanima, če ima kdo izkušnje s stranjo podarimo.si in kako oblačila zapakira ob pošiljanju?

Vse zbiralnice rabljenih oblačil so polne in ne sprejemajo teh cunc, poišči kontejner ( zbiralnik ) s starimi oblekami in vrzi vanj, če je sploh še kje kakšen, če ne pa v smeti ( mešani odpadki )

Odgovor na objavo uporabnika
Samo povem, 10.10.2021 ob 16:56

Vse zbiralnice rabljenih oblačil so polne in ne sprejemajo teh cunc, poišči kontejner ( zbiralnik ) s starimi oblekami in vrzi vanj, če je sploh še kje kakšen, če ne pa v smeti ( mešani odpadki )

Ja da so zbirni centri polni oz. da ne sprejemajo zaradi covida sem zasledila vsaj tukaj v moji bližini. Zbiralnika ni nikjer v bližini v smeti mi je pa škoda vse vreč.

Odgovor na objavo uporabnika
oblačilko, 10.10.2021 ob 16:46

Pozdravljeni, imam doma kar nekaj starih oblačil hotela bi jih podariti ali prodati po simbolični ceni. Me zanima, če ima kdo izkušnje s stranjo podarimo.si in kako oblačila zapakira ob pošiljanju?

Če imaš kavbojke, jih zbira ena v skupini mačjeljubci na fb in iz njih dela prekrasne torbice v korist muc.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close