Stara novalja,apartma z smešno nizko ceno
Pozdravljeni,
ker zadnje dni zbiram ponudbe za apartma in smo se odločili,da gremo tokrat v Staro Novaljo,sem dobila ponudbo iz apartmaja “Tihana”, da oddajo za ceno 50€/noč. Do sedaj so se vse cene apartmaja pri morju gibale od 70 dalje,tako,da mi je vseeno malo smešna cena. Zanima me,če je že kdo bil ali videl te apartmaje? Sicer imam še nekaj slik na meilu,vse zgleda ok, tik pri morju….vseeno pa malo dvomim glede tako nizke cene pa še v začetku avgusta-torej v najvišji sezoni.
Link:
http://www.novalja-pag.net/hr/238/stara_novalja/apartmani_tihana.html
Ste že bili v Stari Novalji ? Tam ni drugega kot apartmaji. Nič se ne dogaja, imajo eno mini, mini trgovino, kruh prodajajo par ur na dan. To je razvlečeno naselje ob morju. Nič se ne dogaja, mrtvilo. Vsak aparma ob morju ima malo betonirane plažice, če imaš srečo dobiš kak kvadratni meter mivke. Ob morju pelje sprehajalna potka. Na začetku Stare Novalje je zanmenita plaža Planjka. Tam je OK – mivka za otroke, ampak je začetek avgusta verjetno nagužvana, že prva polovica julija je bila polna.
Za dogajanje se morate peljati čez hrib v Novaljo.
Meni v Stari Novalji sploh ni bilo všeč. In glede na količino ponudnikov apartmajev me cena sploh ne preseneča.
Najprej odgovor prvi uporabnici….smo že bili v Stari novalji, sicer smo samo pohajali,ma se nam je ful dopadlo. Smo pa družina,ki rabi vsaj tisti dober teden malo miru in odklopa,tako,da bo glih tapravo za nas 🙂 Če bo pa preveč tuga,bomo šli pa kam naokrog 😉
LIO-se strinjam z drugim stavkom 🙂 🙂 Pa seveda važno,da je terasa in da imaš kje za skuhat in spat 🙂
Jaz sem kar rezervirala,sedaj pa bo kar bo. Lastnica mi je rekla,da je tako nizka cena,ker je manjši apartma in ker so ji eni prenesli termin,tako,da ji je ostal ta teden prost,pa ga je nam ponudla. In kar je najvažnejše,gremo tja na torek,tako,da ne bo nobene gužve po cesti 🙂
živjo Bibaa
mene pa zanima kakšna je plaža pri apartmaju Tihana? ali je kakšen košček mivke ali prodnate plaže? tako, da bi bilo primerno za majhnega otroka? se mi pa zdi apartma čist kul (po slikah sodeč), bližina morja super, pa mislim in upam da ni preveč gužve tam, ali se motim?
načrtujemo letos da gremo tja…
Forum je zaprt za komentiranje.