stara baška
Mi vsako leto vsaj en teden preživimo na otoku Krk, tako, da poznamo vse kraje. Stara Baška je na pogled res mirna, vendar je tudi precej oddaljena od ostalih krajev na otoku. Tudi plaže so bolj kamnite (glede plaže ni primerjave z Baško – novo). Je pa na poti v Staro Baško nekaj strašno lepih plaž (peščenih), zalivčkov, … super … ampak to je par km pred samim mestom in se turisti tudi z drugih krajev pridejo samo kopat …
Zvečer je mesto totalno mirno (niti ni stojnic, kar npr. mali otroci imajo radi).
Skratka, jaz nad Staro Baško nisem navdušena… (to je pač moje mnenje)
Do teh krasnih plaž (pred Staro Baško) se pride le z avtom in nimajo sence. Ampak same plaže so super (čisto morje, majhni zalivčki), vendar je sredi sezone kar gneča, ker se pripeljejo tudi iz drugih krajev. Mislim, da na tej poti apartmajev ni.
V Punatu je veliko ljudi, ki surfajo, čolni, … tako, da nam ne odgovarja, da bi tukaj stanovali. Je pa prijeten za kakšen obisk.
Mi gremo na Krk ponavadi konec junija za kak teden, pa še potem v avgustu. Junija je vse krasno, ker smo skoraj sami na vsaki plaži; nasploh se mi zdi Krk bolj primeren za to, da se kopamo na različnih plažah, do katerih se je treba pripeljati, pa še malo ‘odpešačiti’ … imamo pa punčko, staro 11 let, stanujemo pa v enem privat aparmaju v vasi Vantačiči (blizu Malinske).
Forum je zaprt za komentiranje.