Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Star sem 35 let, iščem 18 letnico

Star sem 35 let, iščem 18 letnico

Najin je star 18 in je brez prebite pare kar je razumljivo. Pa vseeno če hoče povabit punco na zmenek rabi vsaj za pizzo in sok. Avta itak se nima, dela izpit (kar financirava midva in tudi avto bova) in zdaj si predstavljaj dva taka in da se jima se otrok zgodi.
Zdaj si pa predstavljaj eno dekle istih let, ki nima niti plače ali morda kak študentski dohodek in 40 letnika ki ima minimalca in živi v garsonjero ali doma. Nemogoče da ta dva špilata brez denarja. Seks ja, resna veza ne.
Zato sem mnenja da 18 že vzame 40 samo mora ta imeti denar. Kaj pa bo s tako starim dečkom (za njo je star) če ji nima kaj ponuditi, potem je bolje da vzame mladega je na istem.
Se pa strinjam v naših časih smo v nezavest padali od zaljubljenosti,nič drugega ni bilo tako pomembno
[/quote]
Prvo zame ni normalno, da se en 40 letnik petlja z 18 letnico. V teh letih gledaš une od 30 naprej, ne pa toliko mlade punce, ki si jim lahko fotr. Kaj je pa tudi z temi mladimi puncami, da se petljajo z fotri mi pa tudi ni jasno. Ali nimajo strehe nad glavo, ali so kakšne narkomanke, ali pa je tip bogat. Normalna 18 letnica tega ne bi nikoli delala. Še večja sramota, da pa sploh človek pri 40 gleda take mlade punce, za bruhat.

Prvo zame ni normalno, da se en 40 letnik petlja z 18 letnico. V teh letih gledaš une od 30 naprej, ne pa toliko mlade punce, ki si jim lahko fotr. Kaj je pa tudi z temi mladimi puncami, da se petljajo z fotri mi pa tudi ni jasno. Ali nimajo strehe nad glavo, ali so kakšne narkomanke, ali pa je tip bogat. Normalna 18 letnica tega ne bi nikoli delala. Še večja sramota, da pa sploh človek pri 40 gleda take mlade punce, za bruhat.
[/quote]
Tocno tako. Se vidi da si pameten mlad fant. Vzamejo jih zaradi denarja čeprav se 40 letniki tolažijo da so jih vzele zaradi lepote. Mogoče so tudi te punce zgubljene skozi življenje ali imajo neke travme in jim je 40 letnik nek izhod iz stiske. Kot praviš normalno razvita 18 ima drugačne cilje (študij) kot igrati ženo 40 letniku razen če paše v zgoraj našteto torej z njo nekaj ni ok ali pa vidi boljši standard (finance)

Drži. Jaz sem stara 40, on 25. Oba sva finančno neodvisna, oba dobro izgledava. Nisem iskala tipe njegove starosti. On je mene našel. Mlajši so boljši in ne mislim na 35 letnike.
[/quote]

Se strinjam, mene so vedno privlačile mlajše punce. Tako sem pač narejen:). Tudi pri mojih dveh je 17 let razlike in sta najbolj srečen par, kar jih poznam. Pa je bila moja mama bogatejša, ko je spoznala mojega očeta.

Vsak ima svoj pogled na partnerje – ko sem bil star 20 in me je pecala kakšna 26 letnica, se mi je zdela stara mama, kakšnemu mojemu vrstniku pa milfica.

Za resno vezo, pa se mi zdi je idealno da je moški starejši od 10-15 let. Kar je več, ni estetsko. Potem je še vprašanje otrok – ženska preprosto mora biti mlajša, ko ima otroke, drugače je katastrofa. Moj kolega ima 45-letnico, ki ima že prej 3, zdaj pa s tem mojim kolegom 4-ega in je katastrofa. Kaj bo šele, ko bo šel mali v puberteto…

Glede na to, koliko veš o njih, ne rabiš nasveta.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam, mene so vedno privlačile mlajše punce. Tako sem pač narejen:). Tudi pri mojih dveh je 17 let razlike in sta najbolj srečen par, kar jih poznam. Pa je bila moja mama bogatejša, ko je spoznala mojega očeta.

Vsak ima svoj pogled na partnerje – ko sem bil star 20 in me je pecala kakšna 26 letnica, se mi je zdela stara mama, kakšnemu mojemu vrstniku pa milfica.

Za resno vezo, pa se mi zdi je idealno da je moški starejši od 10-15 let. Kar je več, ni estetsko. Potem je še vprašanje otrok – ženska preprosto mora biti mlajša, ko ima otroke, drugače je katastrofa. Moj kolega ima 45-letnico, ki ima že prej 3, zdaj pa s tem mojim kolegom 4-ega in je katastrofa. Kaj bo šele, ko bo šel mali v puberteto…
[/quote]

Edino pravilo je, da ni pravil. Vsi izbiramo zaradi sebe, ne zaradi drugih. Glede trajanje veze je pa tako, spet ni pravil. Razpadajo tako idealni kot tiste izven okvirjev. Različni pogledi, različni okusi, različna življenja

Tocno tako. Se vidi da si pameten mlad fant. Vzamejo jih zaradi denarja čeprav se 40 letniki tolažijo da so jih vzele zaradi lepote. Mogoče so tudi te punce zgubljene skozi življenje ali imajo neke travme in jim je 40 letnik nek izhod iz stiske. Kot praviš normalno razvita 18 ima drugačne cilje (študij) kot igrati ženo 40 letniku razen če paše v zgoraj našteto torej z njo nekaj ni ok ali pa vidi boljši standard (finance)
[/quote]
Ma nisem jaz stara mlad fant. Tudi jaz sem 35 let star, pa mi na pamet ne pride, da gledam mlajše od 28 let naprej. Šala je šala, zajebancija je zajebancija. Da bi pa razmišljal o neki 20 letnici, mi pa na kraj pameti ne pride. Treba vedeti, kdaj je tvoj cajt za mlade punce minil. Pa tudi karakterno se ne bi z tako mlado nikoli ujel. Vse to kar sem jaz zdavnaj dal čez, od diskotek, nočnih klubov, lumpovanja do zore, to one zdaj počnejo, kar sem počel jazt v njihovih letih. Mirno življenje brez problemov in pizdarij je zdaj moj način življenja. Trening, šport, kakšno kosilo, večerja, kino, miren vikend z mojo damico in to je to.

[/quote]

Preberi si svoje poste kako si se slinil eni juzni. Punca ima 23 let ti pa si prav gotovo blizu 15 let starejsi od nje.

Ma nisem jaz stara mlad fant. Tudi jaz sem 35 let star, pa mi na pamet ne pride, da gledam mlajše od 28 let naprej. Šala je šala, zajebancija je zajebancija. Da bi pa razmišljal o neki 20 letnici, mi pa na kraj pameti ne pride. Treba vedeti, kdaj je tvoj cajt za mlade punce minil. Pa tudi karakterno se ne bi z tako mlado nikoli ujel. Vse to kar sem jaz zdavnaj dal čez, od diskotek, nočnih klubov, lumpovanja do zore, to one zdaj počnejo, kar sem počel jazt v njihovih letih. Mirno življenje brez problemov in pizdarij je zdaj moj način življenja. Trening, šport, kakšno kosilo, večerja, kino, miren vikend z mojo damico in to je to.
[/quote]

O hebote vrag jaz sem mislila da jih imaš max 25 haha :))
No se bom popravla za zrelega moškega razmišljaš zrelo in tako je prav
Nobena mama si ne želi starudijo za zeta
Vsi ti ki sanjajo 18 letnice naj se vprašajo kaj bi rekli če bi njihove hčere domov pripeljale očetovega vrstnika

Ma nisem jaz stara mlad fant. Tudi jaz sem 35 let star, pa mi na pamet ne pride, da gledam mlajše od 28 let naprej. Šala je šala, zajebancija je zajebancija. Da bi pa razmišljal o neki 20 letnici, mi pa na kraj pameti ne pride[/quote]

Hahaha ja prav gotovo. Naj en poisce poste od tega deca, kako se je slinil eni juzni. Je pa res, da te je gladko od*ebala.

To je zajebancija južna +shogun. Eni ne znate ločit heca od resnih zadev. Cel mon ve da je stos razen tebe.

Uja prav gotovo. Zajebancija bi bila ce bi tebe pecal, to pa bi bila zajebancija.

Hahaha ja prav gotovo. Naj en poisce poste od tega deca, kako se je slinil eni juzni. Je pa res, da te je gladko od*ebala.
[/quote]
Hahaha. Ja res je, ubijal sem se za Eno južno, pa sem spušil. Zdaj pa sem se umaknil, in dajem priliko nekomu drugemu. Naprimer tebi jadnik, ki visiš cele dneve na forumu in bereš poste od Shoguna. Aja, pol ni čudno, da se sprašujete, kako pri 25 letih dobiti punco. Moja generacija se je to spraševala pri 15, hahaha.

Uja prav gotovo. Zajebancija bi bila ce bi tebe pecal, to pa bi bila zajebancija.
[/quote]
Ma kaj bo mene skor sem mu lahko mami. Bolj stos je če južno se saj režimo. Jaz mu lahko edino sarmo in kolač od jabuke spečem haha

Hahaha. Ja res je, ubijal sem se za Eno južno, pa sem spušil. Zdaj pa sem se umaknil, in dajem priliko nekomu drugemu. Naprimer tebi jadnik, ki visiš cele dneve na forumu in bereš poste od Shoguna. Aja, pol ni čudno, da se sprašujete, kako pri 25 letih dobiti punco. Moja generacija se je to spraševala pri 15, hahaha.
[/quote]
Ajd nemoj bit tuzan, sta hočeš da ti spremim da jedes da se bar malo utjesis
Kad te južna nece
Reci ti mami slobodno koju papicu volis

Ajd nemoj bit tuzan, sta hočeš da ti spremim da jedes da se bar malo utjesis
Kad te južna nece
Reci ti mami slobodno koju papicu volis
[/quote]
Zmešaj mi proteinski shake, generacijo moja, hehe. Aja, zdej že tebe osvajam, ker sem spušil pri Eni južni, hehe.

Škoda da se najdejo tud tolk fu.knjene 18 letnice, ki hočjo bit s fu.knjenim descem kot si ti.

Zmešaj mi proteinski shake, generacijo moja, hehe. Aja, zdej že tebe osvajam, ker sem spušil pri Eni južni, hehe.
[/quote]
Haha kaj vse si ne spomnijo
Kakšen proteinski šejk jaz sam pravo hrano kuham 😉

Jaz sem padla na enga takega. 40 let sva se imela super, zdaj ga pa ni več.

In pol si se zbudil ves prešvican …
[/quote]

Kdor misle da ni tamalih, starih po 18-22, ki jih ne firbcajo starejši +10, živi za luno.
Ti se lahko kvečjemu sliniš od zavisti.

Škoda da se najdejo tud tolk fu.knjene 18 letnice, ki hočjo bit s fu.knjenim descem kot si ti.
[/quote]

zakaj škoda?

Edino pravilo je, da ni pravil. Vsi izbiramo zaradi sebe, ne zaradi drugih. Glede trajanje veze je pa tako, spet ni pravil. Razpadajo tako idealni kot tiste izven okvirjev. Različni pogledi, različni okusi, različna življenja
[/quote]

Tudi s tem se strinjam, podal sem le moje seveda subjektivno mnenje.

Tema je itak provokacija, verjamem pa da obstajajo tipi, ki bi mlajše, pa ostajajo pri desanki in sanjarjenju. Ter obtoževanju, da mlade gledajo samo za denarjem. TO SPLOH NI RES. Nekatere ja, ampak tudi nekateri tipi. Zanimivo, da še jaz nisem takih srečal. Očitno svoji k svojim.

Tudi s tem se strinjam, podal sem le moje seveda subjektivno mnenje.

Tema je itak provokacija, verjamem pa da obstajajo tipi, ki bi mlajše, pa ostajajo pri desanki in sanjarjenju. Ter obtoževanju, da mlade gledajo samo za denarjem. TO SPLOH NI RES. Nekatere ja, ampak tudi nekateri tipi. Zanimivo, da še jaz nisem takih srečal. Očitno svoji k svojim.
[/quote]

Se mi zdi bolj normalno, da si 35-letnik želi seksa z 18-letnico, kot tvoje fantazije o resni zvezi s 15 let mlajšo. 15 let starejšega dedca se baba dolgoročno naveliča. Avtor se zaveda, da išče kratkorajne užitke.

18 letnicam se gabijo že 25 letniki, so za njih stara šara, kaj šele 35 letniki…

Imamo pri sosedih dve 18 letnici, pa pravita, da bruhata vsakič, ko ju samo kteri stari (od 24 naprej pogleda, kaj šele, da bi kaj s takimi imele)…

18 letnice palijo samo na:
– hudo moško lepoto
-na hud keš
-na idole (svetovno znane)

Od njih praviloma dobiš:
-mladost
-nezrelost za izvoz
-porazen “seeks” (neizkušenost)
-otročjost
-histeričen smeh, čez pol ure pa že histeričen jok
-redno pasenje mule, za vsko figo, če ne obvelja njena
-24h visenje na socialnem omrežju
-dober si, samo če kaj dobi
-čustveno burlesko

Jap, sanje vsakega nezrelega moškega!

Kaj od tega imaš ti- stari 35 letnik?!!

Haha kaj vse si ne spomnijo
Kakšen proteinski šejk jaz sam pravo hrano kuham 😉
[/quote]
Ma karkoli skuhaš bom jedel. Tvoje zlate roke prave čuda, hahaha. Aja, da usput pozdravim Eno južno. Žensko, ki me je odjebala, pa tako dolgo sem se slinil in na koncu spušil, haha. Lep pozdrav malecka.

Jaz imam tudi precej starejšo bejbo, pa se ne oziram na mnenje okolice. Moj lajf, moji računi. Živi in pusti živeti je vedno moj moto. Bi pa tudi jaz enkrat skočila v posteljo s kakšno 18. letno dijakinjo. So hude bejbe, da te kap. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close