Star je 38 in še nikoli ni imel punce
Moja žena je bila devica vse, dokler ni mene spoznala, to pa je do 31. leta. Ko mi je to prvič omenila, sem bil kar 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da laže. Ko sva prvič seksala, sem videl, da je res. Za njo je spolnost bila kar nekaj. Nič je ni zanimalo. Zdaj seksa kot nora. 🙂 Manjka ji pa v glavi zaradi tega tudi nič.
Imam sodelavca, ki je spoznal ženo pri 46 letih. In baje, da je še isto bila nedolžna?! To še danes težko verjamem, ampak jo pa ima zelo rad. Vsak dan ji kaj kupi, kam gresta na izlet ali v restavracijo … Po tem sklepam, da ji nič ne manjka.
Po tem tudi sklepam, da je avtorica retardirana v glavi, da ima še tisti črv v njeni glavi še največ možganov, kot jih sama premore.
pa dobro, pa kaj cel kup moških s tabo vred misli, da so ženske DOLŽNE prenašat moške, da bodo ti pridobili izkušnje ali kaj?
če kje, pri parčkanju pač velja, da nesposobni ostanejo brez, kar je edino prav. tisti pa, ki iščejo samaritanke, da se jih bodo usmile, ker jim nobena noče dat…. hej, obstajajo tud punce po salamoncu. samo malo keša je treba dat.
[/quote]
Ko smo že ravno pri izkušnjah, ali lahko poveste katere konkretne izkušnje pa ste dobili v vezah?
OK, jaz pa bi se vprašala, kaj je razlog, da do 38.ga leta ni imel punce. A to je mišljeno punca kot resna zveza al nasploh pač, vse kar pride s tem, torej tudi seks? Je še devičnik?
Sama gledam na to kot da nekaj pa pač mora bit posebnega na njem, da skoraj do 40.ga ni imel nobene, sploh ker fantje začnejo to že pri 14ih vsaj, punce gor pa dol… No mogoče kakšen ekstra sramežljiv res ne, ampak hudiča da do 38.ga pa je že vsak nekaj našel (vsaj za seks).
Ga je mamica preveč čuvala pri sebi? Je mamin sinček? Je zasvojen s čimerkoli? Kaj sicer počne, služba in kaj še? Kaj pa na faksu? Je mogoče prikriti gej in se ne sprijazne s tem? … Miljon vprašanj, na katera da lahko odgovor samo on.
Torej! Daj mu šanso, spoznaj ga bolje in boš videla, kaj je na tem. Sej a veš, če z nekom hodiš na kave, je to spoznavanje, to še ne pomeni obveze da se boš poročila z njim.
Poskusi ga kar direktno vprašat, kaj je razlog. Potem, ko boš vedela, kaj je na stvari, je pa na tebi da se odločiš, a ga boš spoznavala še naprej ali pa pač se bo vajina pot zaključila.
Poznam nekoga, blizu 40, nikoli imel ženske, živi doma pri starših, poleg službe in obiskovanja gostiln nima nobenih hobijev, nič ga ne zanima. Večkrat smo ga s kolegi povabli na kakšen izlet, pohod, pa raje spi do desetih zjutraj. Do ženske si sploh ne upa pristopit, po fb ali sms zna težit ženskam, ko pa pristopi pa brez jecljanja ne zna stavka izpustit. Sorry, ampak s takim moškim tudi jaz ne bi hodila. Moški mora bit moški, ne pa da ga moraš za rokice držat pa da nima nobenega zanimanja v življenju. Ok ni komunikativen, je zadržan, ampak pri teh letih bi moral te komplekse že zdavnaj pozdravit.
Naj ponudim pogled nekoga ki je v podobni situaciji. Sicer sem sam star “samo” 37 let, ampak upam da ne bomo dlakocepili za eno leto.
Pa saj niti ne vem zakaj se je to zgodilo. Punce me dolgo niso zanimale. In preden rečeš, ne, nisem gej. Ampak dejstvo je da v letih ko večino fantov začnejo zanimati punce, seks, poljubljanje in podobne zadeve… mene pač niso. Tako sem večino srednje šole in fakultete preživel z ukvarjanjem z šolskimi zadevami, ker je bilo to pač takrat najpomembnejše.
Oh seveda, saj sem vrgel oko za sošolko, mogoče jo celo vprašal ali “bi šla z mano na zmenek?” in podobno. Pa nikoli ni ratalo kaj dosti iz tega.
Dodajmo k temu še dejstvo da sem bil v tistih letih prav patološko sramežljiv(saj sem še vedno, ampak je že bistveno bolje… pri tej hitrosti projeciram da bom do 50 leta že skoraj “normalen 🙂 ) in da sem vedno imel sam o sebi nizko mnenje. Saj veš, tisto ko rečeš “itak sem tok grd pa zabit da me nobena ne bo hotela”.
Ja, človek ne bi smel sam s sabo tako govoriti, ampak žal se dogaja. Jaz sem živ primer tega.
Tako so minevala leta, jaz pa sem ostajal sam. Sem kdaj obžaloval dejstvo da nimam punce? Pa… niti ne. Tisto kar sem zapisal na začetku je še vedno veljalo… punce me enostavno niso zanimale, vsaj nič bolj kot fantje. Bolj me je motilo nekaj drugega.
Namreč, obsojajanje okolice. Kolikorkoli tiho ali posredno že, je pa vedno prisotno. V stilu dobronamernih vprašanj, “ja, kdaj si boš pa kako najdu?” ali pa malo bolj direktnih “pa dej no dej, tok si star, zdej je pa že cajt da neki nardiš!”. Dodajmo k temu še dejstvo da se pri svojih letih dejansko že zaradi pritiskov včasih počutim malo bedno. Pa mislim da večina ljudi niti ne ve kako globoka je zajčja luknja… oni pač mislijo da sem samo “smotan” ali pa “izbirčen”. Večini se niti ne sanja da sem pri 37 letih še vedno devičnik.
Glej, dejansko sem začel na ženske gledati kot potencialne parterke in matere mojega otroka šele pred kakimi sedmimi, osmimi leti. Od takrat so mi na poti stale občasne depresivne epizode(mogoče povezane s tem da sem toliko star kot sem pa še vedno sam… kdo bi vedel 🙂 ) in pa dejstvo da sem še vedno čisto preveč samokritičen. Pa dokaj rad se držim zase, to verjetno ne pomaga.
Sicer sem glede tega precej odprt in na moje presenečenje je reakcija večine ljudi kar pozitivna. Načeloma so ljudje radovedni zakaj je temu tako. Seveda so prisotna tudi obsojanja(spet, potihem, če ne drugače, o tem si ne delam utvar), ampak večinoma ljudje reagirajo, vsaj z mojega stališča, dobro.
Zato naj na tem mestu rečem da je bila tvoja reakcija… no ja, slaba, če se izrazim politično korektno. Poznaš situacijo v kateri se tvoj “prijatelj”* nahaja? Zakaj za obsojaš in blokiraš? Si zaradi tega ne zasluži več tvoje družbe in tvojega časa?
Če si na zadnje vprašanje odgovorila pritrdilno, potem lahko rečem samo da je v bistvu on na boljšem zaradi tega ker si ga blokirala.
Na koncu naj ponudim še povezavo. Saj dvomim da bo spremenila tvoje mnenje(v bistvu isto dvomim za moj zapis), ampak vseeno, mogoče bo tebi, ali pa komu drugemu, zanimivo branje.
*narekovaje uporabljam ker nisem siguren če se temu sploh lahko reče prijateljstvo. Ker če bi se to zgodilo meni potem bi iskreno dvomil da je oseba na drugi stran sploh kdaj bila moj prijatelj.
To je pa zato ker zivi s starsi.
Razen ce ima del hise, enoto oz vhod zase.
Redko kdo ima postimane odnose zaprav doma, pa se to tisti ki se res razumejo, ali jim je top lokacija kjer zivijo. Ali pa ostajajo v hisi ker je kateri od starsev invalid in potrebuje pomoc. Ali ker imajo zemljo in delo tam vsak dan.
Ce pa ostaja tam da mu mama kuha in ga komandira, potem se ne bo nikamor premaknil, le se zapil. A le korak ga loci od samostojnega zivljenja.
Eni zaradi starsev( posesivni, nadzor) izgubijo voljo do zivljenja in taisti starsi jih se kritizirajo, da od njih ne bo nic.
Nic ni narobe ce zivi v posebnem nadstropju hise, a naj ima svojo zasebnost. Starsem lahko pomaga pri opravilih, ko se pa zacnejo vtikovanja kam hodi in zakaj bi rad sel popoldan s kolesom ali s kolegi ven, ne pa sedel z njimi in luscil fizol, je ze rdec alarm ” odseli se”, ker bodo vedno kaj nasli, da ga komandirajo. Selitev ne glede na komoditeto/lepoto/lokacijo npr hise.
To je pa zato ker zivi s starsi.
Razen ce ima del hise, enoto oz vhod zase.
Redko kdo ima postimane odnose zaprav doma, pa se to tisti ki se res razumejo, ali jim je top lokacija kjer zivijo. Ali pa ostajajo v hisi ker je kateri od starsev invalid in potrebuje pomoc. Ali ker imajo zemljo in delo tam vsak dan.
Ce pa ostaja tam da mu mama kuha in ga komandira, potem se ne bo nikamor premaknil, le se zapil. A le korak ga loci od samostojnega zivljenja.
Eni zaradi starsev( posesivni, nadzor) izgubijo voljo do zivljenja in taisti starsi jih se kritizirajo, da od njih ne bo nic.
Nic ni narobe ce zivi v posebnem nadstropju hise, a naj ima svojo zasebnost. Starsem lahko pomaga pri opravilih, ko se pa zacnejo vtikovanja kam hodi in zakaj bi rad sel popoldan s kolesom ali s kolegi ven, ne pa sedel z njimi in luscil fizol, je ze rdec alarm ” odseli se”, ker bodo vedno kaj nasli, da ga komandirajo. Selitev ne glede na komoditeto/lepoto/lokacijo npr hise.
[/quote]
Bo kar malo več kot en korak. Če ti ne kapne vsaj tisočak na račun vsak mesec, boš težko šel stran od staršev. To pa nima vsak takega privilegija.
Forum je zaprt za komentiranje.