Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Star je 38 in še nikoli ni imel punce

Star je 38 in še nikoli ni imel punce

Tudi zaradi takih punc je še vedno samski.

Kdo ve kaj je res. Človek ti je recimo všeč, potem pa se začneš pogovarjat z njim, pa te nekaj zmoti. Ne veš kako končat zadevo, pa mu daš priliko, da te on skensla, pa ego mu nafutraš, pa je zadeva rešena. Šala mala.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Važno je, da so iskreni že od začetka in povejo kaj lahko od njih pričakujemo. Dajati neko lažno upanje nekomu je največji greh po mojem. Povej, pa se bo že ta oseba odločila kaj in kako ji ustreza. Morda ji bo celo ustrezalo? A pretvarjanje na dolgi rok ne pelje nikamor nobenega izmed dveh… Nepoštena igra naj ne bi bila v ponos nikomur, a danes so odnosi vedno bolj plehki, eni z drugimi tekmujejo, igrajo igrice, se uničujejo, uničujejo drugega…ni da ni. Zato je potem že kronično “pomanjkanje pravih moških in žensk”, ker je vsak že nabasal na vsaj enega takega neiskrenega in seveda zaupanje vedno bolj usiha. Daleč od tega, da so vsi enaki, a enkrat ko te piči kača, jo vidiš v vsakem grmu..
[/quote]

Draga Razmisli,

Ne smes videt kace vsepovsod. Ker s tem mucis sebe in delas krivico komu ki ni kaca.

Enostavno rečeš-ni mi do tebe, nisi mi všeč, ne bi te rad/a naprej spoznaval/a, me ne zanimaš…….?… ne vem zakaj se iti neke igrice… če ti ni, ti pač ni ane bohpomagej ne bo konec sveta, pač se pove tako kot je, pa šala mala, ne pa odgovornost za lastno občutje prepuščat v roke drugega………….

Enostavno rečeš-ni mi do tebe, nisi mi všeč, ne bi te rad/a naprej spoznaval/a, me ne zanimaš…….?… ne vem zakaj se iti neke igrice… če ti ni, ti pač ni ane bohpomagej ne bo konec sveta, pač se pove tako kot je, pa šala mala, ne pa odgovornost za lastno občutje prepuščat v roke drugega………….
[/quote]
Ja, ja, samo ti si koliko toliko normalna, jaz pa nisem.
Vidiš približno tako;-D

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Draga Razmisli,

Ne smes videt kace vsepovsod. Ker s tem mucis sebe in delas krivico komu ki ni kaca.
[/quote]

Hvala Šnelca, ma se ne gre zame. Govorim na splošno.

Sama pa imam tudi kar lepo izkušnjo, ko je nekdo izgledal nedolžna ovčka, na kocu bil volk oz volkulja..tako da o krivici raje ne bi. A te stvari sem pustila za seboj. Iskreno pa res sedaj ravno zaradi te izkušnje ne zaupam več kot prej. Me je naučilo.

Ja, ja, samo ti si koliko toliko normalna, jaz pa nisem.
Vidiš približno tako;-D
[/quote]
Jaz zdravo, asertivno komuniciram in povem tako kot pri meni je, ter ne puščam ljudi v dvomih okoli tega. Ali druga stran to sliši ali ne, pa nima več veze z mano.

Stvar je v tem, da statistika pravi, da večino vez končajo ženske. Na to se potem moški sklicujejo. A dejstvo je, da mnogo koncev v bistvu naredijo moški na pasiven način, ženska ga le aktivno zaključi, ker ne more tako živet, pa tudi nima možnosti izboljšat vezo, saj ji on to pasivno ne dovoli. Tipi bi se pa tako lahko špogali celo večnost, če povzamem besede nekega pisatelja o ravnanju takih tipov-le še velik prepir počakam, pa bo naredila konec. v tem času pa jo je provociral, izzival, žalil…..- strahopetno skratka hehehe….

Jaz zdravo, asertivno komuniciram in povem tako kot pri meni je, ter ne puščam ljudi v dvomih okoli tega. Ali druga stran to sliši ali ne, pa nima več veze z mano.

Stvar je v tem, da statistika pravi, da večino vez končajo ženske. Na to se potem moški sklicujejo. A dejstvo je, da mnogo koncev v bistvu naredijo moški na pasiven način, ženska ga le aktivno zaključi, ker ne more tako živet, pa tudi nima možnosti izboljšat vezo, saj ji on to pasivno ne dovoli. Tipi bi se pa tako lahko špogali celo večnost, če povzamem besede nekega pisatelja o ravnanju takih tipov-le še velik prepir počakam, pa bo naredila konec. v tem času pa jo je provociral, izzival, žalil…..- strahopetno skratka hehehe….
[/quote]
Čaki to govoriš o vezi. Če ti pa nekdo najeda pa komot obrneš karte kot ti ustreza. Če bi mi težil nekdo kot je avtorica, bi komot spotoma kakšno dezinformacijo vrgel.

Čaki to govoriš o vezi. Če ti pa nekdo najeda pa komot obrneš karte kot ti ustreza. Če bi mi težil nekdo kot je avtorica, bi komot spotoma kakšno dezinformacijo vrgel.
[/quote]
Tudi o spoznavanju. On ji je to verjetno rekel zato, ker sta pač dejtala, se spoznaval.. drugače tega že ne bi omenjal (razen če se jo je hotel losat hahahah (upošteval tvoj nasvet;).. ampak s tem si je naredil škodo, ker sedaj širi slab glas o njemu dalje, da je škart roba, ker ni imel punce)
Najedajočih ljudi pa se losaš, itak, poveš kaj in kako in greš, ne rabiš v lajfu nekoga ki te noče slišat.

Ne vem kaj je za tebe normalen?? To da je že pustil veliko punc ali da sploh ni imel nobene?? Verjeten je dost boljši kot pa fukač ki je nategnil veliko žensk 🙂 sploh ne veš kakšen je pa ga prec skenslaš, sam zaradi tega ker ni imel punce, kaj ima to sploh veze??

Poznam kar nekaj takih, eden je tudi v naši žlahti. Nič novega.

Ne vem, skenslat kar nekoga, ker nima izkusenj, se mi zdi zelo grdo. Kako naj si jih sploh pridobi, ce ga vsaka zato skensla??? Saj to je isto kot iskanje sihta- kenslajo te, ker nimas izkusenj- ampak kako jih dobit, ce te kenslajo, ker jih nimas?

Na tem svetu obstaja en zelo srecen moski, ker sem edina zenska v njegovem zivljenju, ki se ni obrnila stran ter odsla, ko sem izvedela, da pri 40+ se vedno ni imel nicesar z zenskami, niti poljuba ne. Namrec vse so ga skenslale takoj, ko so to izvedele.

pa dobro, pa kaj cel kup moških s tabo vred misli, da so ženske DOLŽNE prenašat moške, da bodo ti pridobili izkušnje ali kaj?
če kje, pri parčkanju pač velja, da nesposobni ostanejo brez, kar je edino prav. tisti pa, ki iščejo samaritanke, da se jih bodo usmile, ker jim nobena noče dat…. hej, obstajajo tud punce po salamoncu. samo malo keša je treba dat.

Jaz pa bi imela takega tipa takoj!

Poznam dv taka, eden celo v naši žlahti. Oba sta bila do 38 brez punc. Ampak sta potem našla ta pravo, sta zdaj poročena in vsak po dva otroka.

Ok, normalen bi bil , če bi imel spolne bolezni. Si zdaj srečna, da se vidiš v tej skupini. On ti je hvaležen phe he

Tiste, ki bi imele njegov kontakt, pustite svojega (lahko mail), pa vam pošljem njegovo cifro. Ne mislim je javno objavljat.

Ce bi bil on doktor, je ne bi motilo.
Bi ga opravicevala da je dolga leta resno studiral, ni imel cajta za zenske, da je katolik prve lige, ki isce nedolzno…
[/quote]
Fun fact, tip je dejansko študiral medicino, ampak se zdaj ukvarja z drugimi stvarmi, pa mu gre tudi dobro.

A ti, ki se ze od dvanajstega leta nategujes, in si te je na 1000 osebkov podajalo med seboj pa si kao normalna in nekaj ekstra. Raje sedim poleg devicnika kot razstelane kuhbe. Taki kot so so mocne inteligentne osebnosti, ki se zavedajo da za lastno sreco clovek poskrbi sam, ne pa da je odvisna od drugih. Mislis da rabi nekoga ob sebi, da mu zavaja red in mu tezi. Pac zna uzivat sam. Taki kot si ti avtorica pa zavidate, ker ste prepricani sa ste polovica, svojo drugo polovico pa iscete v partnerju. Saj vemo kaksne so zveze, neka pricakovanja, pa ljubosumja, pa potrebe po seksu. Odrasti in poskrbi sama zase! Kot so ti pa drugi povedali, pa si najdi 10 locenega, to je seveda neka garancija hahaha.

Všeč mi je primerjava s klošarjem. Meni je pač očitno, da je tip luzer, tako ali drugače. Mi ga sploh ni potrebno spoznavat, da bi to vedela. Če te toliko časa nobena ne povoha, si škrat roba, pika.
[/quote]

Edini luzer tukaj si ti. Grem stavit, če bi imel velik denarja bi se pa kar ti sline cedile okrog njega ane?

Vi ki tako trdite ste vsi čudni, namesto, da bi ga probali spoznati in se nato odločili kar podlegnete nekim statistikam.

Pa lepo prosim primerjava klošarjev, ki niti niso nujno sami krivi, da so kjer pač so in moških je pa res idiotska.

Ampak lej, tudi takšni ljudje očitno obstajate.

Nak, ta človek dejansko obstaja. Ti dam njegov kontakt? Mogoče se bosta pa kot dva večna devičnika ujela.
[/quote]

Drugače pa po tvojih postih izgleda, da se na to že spoznaš, si mogla že tk pol Slovenije podret.

Tiste, ki bi imele njegov kontakt, pustite svojega (lahko mail), pa vam pošljem njegovo cifro. Ne mislim je javno objavljat.
[/quote]

Aja, pa tako povej, da opisujes ssam sebe.

Ah,sto ljudi sto čudi. Tud jst mela samo 3 spolne odnose in nikoli resne veze še. Stara sem pa 34 let.

Pri meni se je marsikaj zasukalo v zivljenju,marsikaj se je ustavilo odkar sem zbolela. Zdaj pa imam tudi sto ino ovuro takaj nocem in ne laufam v to,samo zato ker kao je ze cas. Pajade. Boli me K…

Vcasih sem se se odprto o tem pogovarjala,pa sem ugotovila da eni moski to vzamejo kot izziv in tekmovanje in ti zacnejo tezit,se usiljevat in morit.

Vsak po svoje zivi svoje zivljenje,ce je nekomu to pac “alarm” da gre stran id cloveka,tud prav. Ce se karakterno in po razmisljanju nisi ujela z njim,pac ne nadaljujes. Ce pa stran samo zato,ker ni mel bejbe,si pac omejena.

Strup je v majhnih flaskah,in najboljse stvari v zivlhenju so zastonj. Knjigo sodit po platnici ni ok…

Mater, ste ene čistunke. Koliko od vas bi mu pa dejansko dalo šanso? Nobena, evo. Tko da stfu.

Pač ni imel punce. Na ignore si ga dala, torej si se že odločila in za to imela tehten razlog. Zakaj dvom in skrb, kaj drugi mislijo? Normalen ali nenormalen, tak pač je. Naravna selekcija. A bi ga rada dala v zapor?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close