Star je 38 in še nikoli ni imel punce
Pišeš seminarsko za faks? Vodiš neke evidence? Delaš raziskave? In tudi če ti povem, kaj boš imela od tega? Kako boš to preverila?
[/quote]
Nič od tega. Gre za to, da se sam/a poglobiš vase in razmisliš, če deluješ skladno s tem kot si želiš, da bi delovali ostali ljudje. Prvo je treba pogledati pri sebi. Meni je smiselno, kar si napisal/a, ampak se zavedam, da v realnosti delujem drugače, ker zase želim in pričakujem najboljše.
Nič od tega. Gre za to, da se sam/a poglobiš vase in razmisliš, če deluješ skladno s tem kot si želiš, da bi delovali ostali ljudje. Prvo je treba pogledati pri sebi. Meni je smiselno, kar si napisal/a, ampak se zavedam, da v realnosti delujem drugače, ker zase želim in pričakujem najboljše.
[/quote]
Vsekakor, se strinjam. Ljudje smo ziheraši. Najraje bi še prijatelje, partnerje in sorodnike dobili z najdaljšo garancijo. A to ne gre. Zgodi pa se, da tam, kjer bi najmanj pričakovali, najdemo nekaj vrednega. Sicer za to je treba reskirati, ne podleči predsodkom – kar je izjemno težko. Zastopam pa miselnost, da je treba dati priložnost. Sleherni posameznik je tega vreden – ene priložnosti. Če pa ne gre, pač ne gre. Ampak priložnost smo pa le dali.
To je tako kot z iskanjem službe. Če pri 38-ih letih nimaš izkušenj, potem ne boš zanimiv za delodajalca. Razen, če je res pomanjkanje delovne sile in ti nekdo da priložnost. Dobro plačo lahko dobi tisti, ki ima lahko veliko ponudb za delo in lahko izbira. Isto z ženskami. Hitro in kvalitetno žensko dobi tisti, ki ga ženske rade obletavajo. Obletavajo ga pa zato, ker druge ženske rade gledajo za njim. Pa ni nujno, da je lep, pameten, bogat. Le zaželjena roba mora biti.
Je pa zanimivo koliko res slabih moskih je porocenih, ki pretepajo, ubijajo, posiljujejo, takim date priloznost, pa se otroke imate z njimi. 😀
Ta je pa mogoce cisto ok po karakterju, ga je pa treba takoj likvidirat, morda samo bolj sramezljiv in se pac ne znajde v odnosih, pa kaj, to se ne pomeni, da je slab kot clovek…
Resnična rdeča zastava bi bila ta, če bi se izkazalo, da je tečnega srednjeveškega karakterja, nerazgledan, zatežen. Bolj bi mi bi bilo pomembno kakšen odnos do življenja ima, kako gleda na svet, ne pa to kdaj in ob kateri uri je prvič.
Čisto iskreno, bi prej tebe dala na ignor, ker je več kot očitno, da si zatežena in neempatična oseba. Meni se zdi tvoje razmišljanje najstniško in nezrelo.
Temu tipu pa privoščim eno fejst bejbo, da ga konkretno obdela, da bo pozabil na vse travme za nazaj 😛 (če je pa zatežen, mu pa lahko kupi bon za v kurbhaus in po možnosti zrihta eno veliko Berto)
Verjetno zato, ker za vsem tem stoji velika težava, ki je normalen, zdrav človek/bodoči partner ne bo znal rešiti. Moraš biti temu kos. Vsak si želi srečno partnerstvo, pa že tako je marsikdaj polno izzivov, kaj šele če štartaš že tako.. Zadeve, ki se tajijo, pridejo prej ali slej na plano. Npr.težave s spolnostjo. Če tega ni sposoben, a bi šla v takšno zvezo? Morda ja, a fer je, da veš še preden vstopiš v zvezo, da je pač z njim ne bo. Kajne? Pri invalidni ali slepi osebi npr to že veš in v kolikor s tako osebo stopiš v zvezo, veš kakšni izzivi bodo in ali si jih sposobna prenesti. Samo za to se gre. Ne za predalčkanje. Če ti reče nekdo, da je bil v zaporu ali ti to do poroke taji, je razlika.. pri osebah, ki niso imeli zvez je tudi prilagajanje na skupno življenje, kompromisi, vse v dvoje…kar velik zalogaj. Se spomnim prvih noči z možem, sploh nisem bila vajena, da kdo spi v moji postelji in me je blazno motilo. Banalen primer, vem..a pri 38 je to še toliko težje.
[/quote]
Kakšna težava so šele tiste ženske in moški, ki propagirajo večno srečno samskost.
Kakšna težava so šele tiste ženske in moški, ki propagirajo večno srečno samskost.
[/quote]
Važno je, da so iskreni že od začetka in povejo kaj lahko od njih pričakujemo. Dajati neko lažno upanje nekomu je največji greh po mojem. Povej, pa se bo že ta oseba odločila kaj in kako ji ustreza. Morda ji bo celo ustrezalo? A pretvarjanje na dolgi rok ne pelje nikamor nobenega izmed dveh… Nepoštena igra naj ne bi bila v ponos nikomur, a danes so odnosi vedno bolj plehki, eni z drugimi tekmujejo, igrajo igrice, se uničujejo, uničujejo drugega…ni da ni. Zato je potem že kronično “pomanjkanje pravih moških in žensk”, ker je vsak že nabasal na vsaj enega takega neiskrenega in seveda zaupanje vedno bolj usiha. Daleč od tega, da so vsi enaki, a enkrat ko te piči kača, jo vidiš v vsakem grmu..
Važno je, da so iskreni že od začetka in povejo kaj lahko od njih pričakujemo. Dajati neko lažno upanje nekomu je največji greh po mojem. Povej, pa se bo že ta oseba odločila kaj in kako ji ustreza. Morda ji bo celo ustrezalo? A pretvarjanje na dolgi rok ne pelje nikamor nobenega izmed dveh… Nepoštena igra naj ne bi bila v ponos nikomur, a danes so odnosi vedno bolj plehki, eni z drugimi tekmujejo, igrajo igrice, se uničujejo, uničujejo drugega…ni da ni. Zato je potem že kronično “pomanjkanje pravih moških in žensk”, ker je vsak že nabasal na vsaj enega takega neiskrenega in seveda zaupanje vedno bolj usiha. Daleč od tega, da so vsi enaki, a enkrat ko te piči kača, jo vidiš v vsakem grmu..
[/quote]
Če v vsakem deževniku vidiš kačo, potem pa res rabiš psihiatra.
Zato še ni kriv deževnik, ker pač ni kača, ampak samo deževnik. 🙂
To se lahko bere v dve smeri-da je ali še devičnik ali pa le letal od ene do druge in prosto sexal naokoli. Ta tadrug ni sposoben resne veze, če mu nobena od recimo 875 bab ni potegnila, da bi se ji predal, saj bo vedno iskal novo luknjo/meso (žensko doživlja le kot meso in ne kot človeka), pri prvem pa je smiselno se pozanimat, zakaj je do tega prišlo.
Forum je zaprt za komentiranje.