Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek star ampak dober

star ampak dober

Voziš se v formuli 1. Pred tabo je podmornica, za tabo vesoljska ladja. Kako se izvleči iz situacije?

Da se zbudiš????

od teh treh vozil bi bila najraje v formuli. Torej se ne bi hotela izvleči iz situacije. Saj ni slaba.

Rečeš onemu, ki poganja vrtiljak, naj ustavi

he
he
he

OOOOOO, zakaj si morala takoj povedat?

Dober :)))

Še enega 😉

Nuna je vstopila v taksi in voznik kar ni mogel nehati buljiti v njo. Zato ga je vprašala, zakaj tako gleda in on ji je odvrnil: “Rad bi nekaj vprašal, ampak nočem te užaliti.”
Nuna odvrne: “Sin moj, ne moreš me užaliti. Ko boš enkrat tako star kot jaz in ko boš nuna toliko časa kot jaz, boš že zdavnaj slišal vse mogoče na tem svetu. Gotovo ni nič takega, kar bi me lahko užalilo.”
Taksist: “No…eeem…torej, vedno sem fantaziral, da bi mi ga nuna pofafala.”
Ona odvrne: “No, bomo videli… Moraš biti samski in katoliške vere.”
Taksist ves iz sebe: “Ja, sem samski in katolik tudi!”
Nuna: “Če je tako, pa zapelji v stransko ulico.”
Ko to naredi, mu tam nuna izpolni njegovo fantazijo. Ko pa sta
bila nazaj na glavni cesti, začne taksist jokati. Nuna ga vpraša, zakaj in on ji prizna: “Odpusti mi, sestra, ampak lagal sem. Poročen sem in Žid po veri.”
Nuna: “Oh, nič hudega! Tudi meni je v resnici ime Bojan in sem namenjen na ples v maskah.”

čao

Pa še en malo …

Ladja se potopi. Na majhen, pust otok se rešijo noseča ženska in trije moški. Kako se rešijo?

Dule? Ne vem! Evo, res ne vem!

In koka!
Obljubim, da bom naslednjič malo manj zagreto tipkala:)) Ampak, kar videla sem fikcijo…

Da me ne boš tepla! Ženska naredi splav in ….

hm, to je pa en hud odgovor :-/

Bom še jaz:)

Ustavita dva policaja avto, ki ga vozi blondinka. Zahteva eden od njiju prometno in vozniško. Pa vpraša punca: “Kaj pa je to”? Ji razloži, da je to siva in roza knjižica. Blondinka izroči zahtevano. Gre prvi policaj do kolega v službenem vozilu in mu reče: “Ti, tam je ena, ki nima pojma, dajva si jo malo privoščiti.” Rečeno storjeno. Se sleče drugi in stopi do ustavljenega avtomobila. Blondinka pogleda in globoko zavzdihne: “Oh ne, spet alko-test!”

Prinese zaročenec svoji dragi rože. Ona se vsa vzhičena vleže na posteljo, razširi noge in zavzdihne: “Dragi, to je pa za rože!” Pogleda on butasto in izdavi: “Ja, a nimaš nobene vaze?”

(s)mejte se!

O, šit! Jaz sem pa mislila, da se je vsi oprimejo kot bojo 🙁

Vaza je super. Ha, ha, ha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close