Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Stanovanje

Stanovanje

Pozdravljeni,ze velikokrat premleta tema….nepremicninski trg stoji….ze dolgo iscem stanovanje,cetudi mi je kaj vsec,se ustavi pri ceni,ceprav ponudim primerno ceno…ali res vecina prodajalcev upa,da bodo cene take kot pred 2 letaoma?Vem,da niste jasnovidni,pa vendar …je za pricakovati,da se trg premakne kamorkoli….da bomo vsi zadovoljni:)?LP

Komur se ne mudi prodat se ne bo prilagodil trenutni situaciji na trgu. Se pravi imaš dve možnosti moraš najti prodajalca, ki mora čim prej prodati in bo spustil ceno na tvojo ponudbo ali pa čakaš in upaš, da bodo šle cene še dol. O tem koliko bi morale iti dol oz. želje koliko bi morale iti dol je bilo pa že precej napiasno.

Meni se zdi, da trg ne stoji tako zelo, kot govorijo. v zadnjih dveh mesecih opažam večje zanimanje za nakup, veliko oglasov je bilo zaradi prodaje umaknjenih, na Unicredit banki je strašna gužva za kredit, se pravi, da se nekaj dogaja.

Primerna cena zate ali prodajalca?

Seveda ponudim primerno ceno glede na lokacijo,letnik,ohranjenost stanovanja itd…seveda vsak zeli cimbolje prodati,vendar zdrav razum je le potreben….na obeh straneh.

Seveda je tvoja cena primerna, prodajalčeva pa ne….taki so mi res zabavni, ki mislijo da vejo vse…primerna cena je tista o kateri se dogovorita oba, tukaj pa se mi zdi da ti goniš svojo…

Primerna cena za koga se je negdo že vprašal.
Temu ni kaj dodati.
Kupec vedno vidi eno prodajalec ponuja drugo. Stara pesem.
Kaj bi storil jaz?
Poiskal pomoč pri finančnem svetovalcu, dvignil nivo prihrankov, do takrat pa:
,,živel HOTEL MAMA,, aja že veste za njega. A ne, da je še najbolj udoben, le travo je treba kdaj pa kdaj pokositi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close