stanovanje za študente?
Tisti, ki se spoznate, vas prosim za odgovore. Zanima me, kako so urejena stanovanja za študente, v katerih stanujejo po 2 ali več študentov?
Zanima me, ali imajo vrata od sob svoje ključavice? So ključavnice na omarah? Ali imajo stanovanja tv? Imajo posodo, čistila,.. v stanovanju, ali študentje prinesejo svoje? Je določen nek hišni red? Kako je s plačilom položnic-plačajo po mesečnem seštevku, ko prispejo položnice, ali je to nek okvirni znesek, enak čez celo leto?
na2, 20.09.2021 ob 09:44
Tisti, ki se spoznate, vas prosim za odgovore. Zanima me, kako so urejena stanovanja za študente, v katerih stanujejo po 2 ali več študentov?
Zanima me, ali imajo vrata od sob svoje ključavice? So ključavnice na omarah? Ali imajo stanovanja tv? Imajo posodo, čistila,.. v stanovanju, ali študentje prinesejo svoje? Je določen nek hišni red? Kako je s plačilom položnic-plačajo po mesečnem seštevku, ko prispejo položnice, ali je to nek okvirni znesek, enak čez celo leto?
Odvisno. V prvem stanivanju nas je bilo 6,vsak svoja soba. Kuhinja, dve kopalnici in sobe. Brez tvja. Cistila morali nosit sami, ni bilo posteljnine, posoda je bila tam.. Ampak pomankljiva.. Ni vredni omembe. Stroski so bili racunani od porabe. Kluc od sobe in omare ja. Placali smo na koncu meseca za nazaj, ko so prisli stroski.
Drugo stanovanje. Top. Isto 6 nas je bilo, vsak svoja soba, vsa cistila tam, kuhinjske krpe, še sesalec in vsa posoda. Prostorna kuhinja, jedilnica, balkon, brez tvja/dnevne sobe. 2 kopalnici. Stroski so biki fisni, kae pomeni, da smo vsak mesec placali vednno isto vsoto. Placali na zacetku meseca za naprej.
Odvisno od lastnika.
Forum je zaprt za komentiranje.