STANOVANJE V MARIBORU
Večkrat ste mi že pomagali z nasveti na forumu, mogoče mi boste lahko tudi danes.
Imam 18 letnega sina, ki gre jeseni študirat v Maribor na fakulteto za računalništvo .
Ali mogoče kdo ve za kakšno stanovanje v bližini te fakultete, ki bo jeseni prosto.?
Saj vem, da je mogoče malo hitro , a leto tako hitro mine, potem pa bomo imeli problem..
To je v bistvu čisto center, morda pa se bo kaj našlo, čeprav za stanovanje dvomim. Je pa blizu (še na Smetanovi, samo višje) neki dom čeprav mislim, da dijaški. Študentski pa tudi niso tako oddaljeni.
Drugače pa naj samo dodam, da je kar dober čas, da začnete kaj iskat, ker jesen bo takoj tukaj, pri teh stanovanjih in sobah se pa to hitro pozna, ko iščeš in ne najdeš.
Govorim iz izkušenj, ko smo iskali za mene (samo jaz študiram v Lj).
Studentski so cist v blizini ( v kolikor jih dobi na Tyrsevi), pa tud tisti pri Stuku niso tak fejst dalec. Sam pr stud. domovih je lahko problem v hrupu (razen ce dobi sobo v garsonjeri oz depandansi). Glede stanovanj pa se splaca pogledat na Studentskem servisu Maribor, kjer je veliko ponudnikov sob al pa kar direktno na faksu v kolikor obstaja kaksna oglasna deska za studente.
Forum je zaprt za komentiranje.