Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine stanovanje -lising ne plačuje

stanovanje -lising ne plačuje

Živjo!

rada bi kupila stanovanje, ki mi je strašno všeč. Problem je v tem, da je notr babura, ki ga ima na lizing, ampak že ne plačuje več obrokov. Kako je zdaj s tem, a jo bodo ven vrgli? Kdo jo bo izselu, če sama neče it, plačuje pa tudi ne. Kako je s tem pogodbam o lizingu za stanovanje? A nej sklenem pogodbo z lizingodajalcem za ta stanovanje, kdo bo babu ven spravil? Kako gre to? Prosim za nasvet HVALA!!!!

Kako pa veš kakšno je stanovanje, če notri živi babura? In kako veš, da ne plačuje obrokov? ..po sistemu slišala in rekla?

poznam jo, bila sem v stanovanju, sama pravi, da ne zmore plačevat . . . če je zdaj to pomembno.

Če ženska ne bo plačevala, jo bodo pač izselili. Tako je to babura grda, veš. Če ne zmore, še ne pomeni da sigurno ne bo. Če ne bi plačevala, bi že bila zunaj, po dveh treh neplačilih. In ti se imaš za človeka – ki si vsa srečna da bi na nesreči gradila svojo srečo. Babura današnja si pač ti – tipična monovska. Evo tako si jaz predstavljam tipično baburo monovsko – takole kot pišeš ti.

če ne bo plačevala, gre zadvea preko sodišča, in pol kupiš stanovanje lahko na licitaciji, z izklicno ceno dolga, ampak nikjer ne piše da jo bodo izselili, lahko da boš pol ti lastnik ki bo na jebal ker mu ne bo plačevala najemnine

ju3 najlepša hvala za odgovor !!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close