Stanovanje in predelava
Prvo, od kod bos potegnila vodo?
Drugo, kam bos speljala odtok? To je se bolj pomembno, ker vodo lahko privleces od kjerkoli, kam bo pa odtekala in kako, je pa zelo pomembno.
Mi smo 2x to delali, obakrat na steni s kopalnico, da smo potegnili vodo iz kopalnice in odtoke res dobro zrihtali, da se ne masijo in ne zastaja kje voda.
V ‘stari’ kuhinji smo pa preprosto samo zaprli in v olan stanovanja vrisali, kje tocno je voda.
Od kod voda?, 12.08.2021 ob 12:48
Prvo, od kod bos potegnila vodo?
Drugo, kam bos speljala odtok? To je se bolj pomembno, ker vodo lahko privleces od kjerkoli, kam bo pa odtekala in kako, je pa zelo pomembno.
Mi smo 2x to delali, obakrat na steni s kopalnico, da smo potegnili vodo iz kopalnice in odtoke res dobro zrihtali, da se ne masijo in ne zastaja kje voda.
V ‘stari’ kuhinji smo pa preprosto samo zaprli in v olan stanovanja vrisali, kje tocno je voda.
ja ma ste bili v bloku? Morda bi vpršala upravnika bloka ali so kakšne psebne zahteve glede dela v bloku (hrup ipd).
Hja, za vodovodarja računaj cca 2000 eur z materialom in enako za elektriko, potem če imaš še keramičarja računaj cca 1200 za ploščice in delo
roki758, 12.08.2021 ob 13:15
ja ma ste bili v bloku? Morda bi vpršala upravnika bloka ali so kakšne psebne zahteve glede dela v bloku (hrup ipd).
Hja, za vodovodarja računaj cca 2000 eur z materialom in enako za elektriko, potem če imaš še keramičarja računaj cca 1200 za ploščice in delo
Ja, v bloku.
Glede hrupa in stemanja je tako, da pac vsakih toliko let pa ze moras obnoviti kopalnico in takrat pac ropota.
Vodo iz kopalnice v sobo pa tudi ne vleces brez da bi obnovil kopalnico…
Kuhinja je imela svoj vod za vodo, kopalnica pa svojega, nam je bilo v enem stanovanju bolj smotrno, da najvecjo sobo namenimo dnevnim prostorom in ta je na sreco mejila s kopalnico. V drugem stanovanju pa podobno, le da smo tam samo zamenjali prostora, ker je bilo bolj prakticno.
Forum je zaprt za komentiranje.