Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine stanovanja Zlatica Vrhnika

stanovanja Zlatica Vrhnika

Z aprilom so se začeli tehnični prevzemi za ta stanovanja….a je kdo novi lastnik teh stanovanj?Ste zadovoljni? Ste že vseljeni? Ali vse “štima” kar so zagotavljali?

hvala

Tam blizu je vrhniško smetišče in poleti tam okoli smrdi, da ni za zdržat zunaj.

Smetišče ni več v uporabi za te namene, zato tudi ne smrdi več.

Živjo,

tudi jaz živim na Vrhniki in je čista resnica, kar v zgornjem postu napisala Lipica zelena, poleti precej zaudarja iz bližnjega smetišča.

Sem pa tudi malce v dvomih glede kvalitete teh blokov, ker so zrastli tako hitro,…

Lep pozdrav,

Marisha

Ni krivo smetišče- je pa res da je v bližini!
Na isti lokaciji je tudi čistilna naprava!!!??

Saj boš lahko sama preverila ko bo malo topleje. Tam okoli tako smrdi, da je poleti nemogoče sedeti zunaj v lokalu pred Šparom, ki je tam zdraven.
Razen, če tebi vonj po kislo gnilem diši…

Halo, Vrhničani?! Tudi jaz že celo življenje živim tam in to sploh ni res, da smrdi. Tisti časi, ko so vsi poznali Vrhniko po smradu, ko so se peljali po avtocesti proti morju, so minili, in vrhniška komunala je najnaprednejša v državi. Tisto, kar tam včasih zasmrdi, je gnojenje bližnjih polj, kar pa po 10 minutah itak mine. Komunala nima veze s tem.
Za Zlatico pa ne bi vedela, samo vem, da je lokacija super in vem, kaj vse bo še v prihodnosti v bližini, zato je kar vredno premisleka.

Ja, jaz imam stanovanje v Zlatici. Zadovoljna. In v treh tednih ni še nikoli nič smrdelo.

In kako je danes, ko je bolj toplo? Smrdi? Se je z leti smrad kaj zmanjšal? Nekaj sem brala, da je od lanskega septembra nov lastnik centra za predelavo odpadkov, ki naj bi v roku leta in pol popolnoma odstranil smrad. Se to dogaja? Je ta smrad prisoten samo ob toplem vremenu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close