Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Stanovanja v Slov.Bistrici??

Stanovanja v Slov.Bistrici??

Pozdravljeni!

V Slov.Bistrici se gradi ogromno novih blokov. Zanima me, ce kdo ve kaksen graditelje PTZ d.o.o. Slovenska Bistrica, ki ta trenutek gradi tam najvec blokov. Slisala sem velike kritike na kvaliteto njihove gradnje…slaba izolacija,vlaga, parket prehitro plozen in zato odstopa,… Tudi njihov neprofesionalen do strank sem sama obcutila, nacrti so napacno izrisani in niti vodja gradbisca niti direktorica nista vedela in znala prebrati iz nacrta, kako naj bi podstresni del bloka (ki se prodaja skupaj s stanovanjem pod njim) izgledal, ko so gledali nacte indejansko postavljene zidove, je bil njihov komentar…joj, kaj pa dela ta stena tukaj? ta stena (nosilna) bi morala stati 2 metra drugje. Jih bom prosila, da to steno prestavijo, da bo lahko druga soba vecja…

Ker gre za nakup stanovanja in s tem tudi velikom denarnim vlozkom se zelim prepricati, da so zaupanja vredni in da me ne bo nadaljnih 20 let bolela glava zaradi kredita in zaradi napak v stavnovanju…

Prosim vas za komentarje oziroma vase izkusnje s stanovanji grajenimi od PTZ Slovenska Bistrica!

Lep dan,
Pija

Zdravo, glede tega vam lahko povem svojo izkusnjo, ker ravno ta trenutek kupijemo stanovanje in cakamo na prevzem.Za prevzem stanovanja smo bili dogovorjeno ze 3krat in vsakic smo zavrnili prevzem, ker je vedno znova opaziti napako. Prvic smo videli, da pokajo stropi v kopalnici in dnevni sobi. Do naslednjega prevzema naj bi bilo to popravljeno, ko pa smo prisli, smo nasli novo razpoko v steni v kuhinji. Nekako so nas uspeli prepricati, da to ni bistvenega pomena. Pri odpiranju oken smo opazili, da se okna tezje zapirajo, nakar smo ugotovili, da smo malenkostno kriva oziroma zvita. Zamenjali so jih in pri nasem tretjem ogledu cez 1 mesec je bil na dolocenih mestih parket malenkost napihnjen in so ga sli se enkrat brusiti. Parket naj bi se brusil po 10 letih in ne po 1 mesecu odkar je polozen. Zaenkrat nic od tega ni bistvenega in katastrofalnega, bojimo se edino se skritih napak, ki se pojavijo po nekaj mesecih in letih bivanja. Znizali smo kupnino, zdaj pa cakamo kaj bo. Upam, da bo 4 poskus prevzema uspesen.
To je vse kar lahko recen glede svoje izkusnje s temi bloki.

Tilen

Sem slišala od prijatelce veliko kritik na račun PTZ. živi v stanovanju, ki ga je kupla od njih.pa je marsikaj narobe in se ves čas pogaja z njimi. nekaj pol popravjo, pa je sranje spet drugje…vsekako neprijetno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close