Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sta par za opazovanje?

Sta par za opazovanje?

Lepo bi nam bilo v štiri. Lahko bi se opazovali, če bo energija prava pa tudi še kaj več. Sta za?

Pišite samo resni pari. Sva okrog 40.

84midva84@gmail.com

Sta kaj najdla

Midva za

Cel kup parov išče pare, a ko se kakšen najde ki pa v resnici mogoče bi!

Potem se začne z izsiljevanjem za fotke. Priložijo kao svoje fotke ki so slabe kakovosti in zakrivajo čimveč! Od naju hočejo kompletne fotke, kao če bo kemija že tukaj potem pa ja! In seveda hočejo intimne fotke!

Mi2 pa vedno praviva da fotk ne bo, ker se lahko dobimo na pijači in tako ugotovimo ali res lahko pašemo skupaj! To je to, mi2rmp@gmail.com je še vedno najin kontakt in ne nisva našla še pametnega para!

Misliva da so za temi kontakti sami zbiratelji fotk, neki pedri in fukfehtarji ki jim nič ne uspe!

Mi2 sva pa resnična in še vedno tu!

Odgovor na objavo uporabnika
Mi2rmp222, 10.09.2025 ob 08:25

Cel kup parov išče pare, a ko se kakšen najde ki pa v resnici mogoče bi!

Potem se začne z izsiljevanjem za fotke. Priložijo kao svoje fotke ki so slabe kakovosti in zakrivajo čimveč! Od naju hočejo kompletne fotke, kao če bo kemija že tukaj potem pa ja! In seveda hočejo intimne fotke!

Mi2 pa vedno praviva da fotk ne bo, ker se lahko dobimo na pijači in tako ugotovimo ali res lahko pašemo skupaj! To je to, mi2rmp@gmail.com je še vedno najin kontakt in ne nisva našla še pametnega para!

Misliva da so za temi kontakti sami zbiratelji fotk, neki pedri in fukfehtarji ki jim nič ne uspe!

Mi2 sva pa resnična in še vedno tu!

Od kod sta midva štajerska

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close