št.ur vožnje za izpit
70, par mesecev nazaj… pa zdaj super vozi
ure se lahko kar hitro naberejo, sploh če voziš dvojne ure, pri tem da polovico časa gre za to, da se sploh pripelješ do mesta, pri avtošoli, ki rada zasluži, itd…. naj hči povpraša inštruktorja kaj so še njene slabosti na cesti, koliko ji še manjka, bi ji moral odgovoriti
v povprecju naj bi v Ljubljani imeli 40-50 ur (http://www.siol.net/Avtomoto/Avtosola/Teorija/1_Pregled_prakticnega_dela_programa_usposabljanja.aspx) , kandidat pa jih ne sme imeti manj kot 22 (glej UL)
Tako je, v LJ in ostalih večjih mestih je potrebno nekoliko več ur. (zaradi številnih “tečjih” križišč, rondojev, ipd…)
Izven večjhi mest bi moralo biti povprečje 25 ur. Res pa je, da je to odvisno od talenta učenca, njegove poslušnosti in od inštruktorja, ki lahko ure po potrebnem ali celo nepotrebnem nabija..
kakšni lažnivci ste nekateri. čudi me, da ne napišete da ste opravili s 3 urami.
mogoče izpit za kolo, rolko, kotalke ali rolerje. 🙂
od 20.2.2010 je obveznih 20 ur vožnje, s tem da je potrebno prišeti še 1 uro za preizkus znanja (društveni) in še 1 je pa izpitna vožnja. to pomeni skupaj 22 ur, minimalno.
po starem programu je bilo min 8 ur, ampak to so samo še sanje.
po starem programu, tisti, ki imajo opravljen tečaj cpp in uspešen preizkus znanja iz cpp do vključno 19.2.2010 padejo v star program.
tu je potrebno povedati, da vsi,ki so v starem programu morajo opraviti izpitno vožnjo, uspešno, do najkasneje 20.2.2011. v kolikor ne, po tem padejo v nov program in veselica.
povprečno število ur na kandidata je 30-35 ur, odv. od regije. na uspešnost vpliva zajebanost izpitnika, kvaliteta inštruktorja in seveda, pamet kandidata.
neuspešni se večinoma izgovarjajo na druge. tako učitelji vožnje kot kandidati.
Če kje, bi tu zelo sankcioniral tiste, ki podkupujejo in so podkupljivi. zaradi takih smo potem vsi na cesti ogroženi.
problem je, ker imajo izpitniki škarje in platno v rokah.
lahko si zmišljujejo karkoli želijo. lahko jebejo kandidata v živ mozak, če jim ta ni všeč.
drug razlog, tupih osebkov bo pa vedno v izobilju. takšnih, ki ne bi opravili izpitne vožnje v 1000 let.
med ostalim marsikateri izpitnik privilegira določeno avtošolo, šikanira druge avtošole, jim dela krivico…, jim ruši kandidate…, preverjeno, ne govorim kar tako.
Amogoče veš kateri so in kje, seveda če slučajno veš piši na moj mail kolo5678@gmail.com, bil bi ti zelo hvaležen in še plačal bi ti 20€ za informacijo!!!
Zanima me, kako barediti izpit, če ti to ne leži.
Padla sem trikrat, potem so se zaprle avtošole.
Poskusila sem z L tablico ampak ne morem spelhati z ročno. V avtošoli je drugačen avto in gre. Ne vedno, ampak običajno ja. Z domačim avtom pa sploh na cesto ne pridem.
Govorijo mi, naj avto poslušam.ok. ampak slišim samo ropotanje. Kako naj po zvoku vem ali je potrebno odvzeti ali dodati gas????
Me pa zelo skrbi. Izpit nujno potrebujem. Začela bom s počitniškim delom in še potem avto potrebjem za na faks. Ni javnega prevoza. Imam 46 ur.