Najdi forum

Šrilanka

Vse manj je destinacij za varen dopust.

Kje je islam ni za it
Ker si lahko zelo hitro pri bogu
Idiotska vera da ji ni para!

V 82% prevladuje budizem in hinduizem

čist iskreno
Šrilanka ni bila nikoli varna destinacija

Policija pred desetimi dnevi opozorila, da načrtujejo napade na cerkve

Za zdaj ni nihče prevzel odgovornosti za napade. Je pa glede na dokumente, v katere je imel vpogled AFP, prvi mož šrilanške policije Pujuth Jayasundara pred desetimi dnevi pristojnim službam poslal opozorilo, da samomorilski napadalci načrtujejo napade na pomembne cerkve. “Tuja obveščevalna služba je poročala, da NTJ načrtuje samomorilske napade na pomembne cerkve kot tudi na indijsko predstavništvo v Kolombu,” piše v obvestilu. NTJ je radikalna muslimanska skupina, ki je povezana z lanskim uničevanjem budističnih kipov na Šrilanki.

In? So ljudi opozorili? Ali so za to vedele samo pristojne službe?

To sodrgo je treba ustavit in vrnit domov! Nobenega begunca več in izgnat vse do zdaj! Iz Evrope!

večina jih je z balkana

V 82% prevladuje budizem in hinduizem
[/quote]

Problem pa povzroča manjšina….

Problem pa povzroča manjšina….
[/quote]

Tamilci verjetno? Dobro da smo šli pred petnajstimi leti ko je bil še mir.

Imajo 10% muslimanov, in to zadostuje za sranje.

Al Jazeera Slovenija alias 24ur
Briše vse kar se reče čez islam
Je pa res treba vso to islamistično sodrgo poslat odkod je prišla!
To na EU tleh nima kaj iskat!

[/quote]

Tudi pred 15 let Sri Lanka ni bila varna. Sem jo prepotovala po dolgem in počez (kjer sem jo lahko) konec 2003 in začetek 2004 in je bil sever lepo zaprt za turizem.

Al Jazeera Slovenija alias 24ur
Briše vse kar se reče čez islam
Je pa res treba vso to islamistično sodrgo poslat odkod je prišla!
To na EU tleh nima kaj iskat!
[/quote]

še prej pa je treba vso vatikansko sodrgo poslat odkod je prišla

Tudi pred 15 let Sri Lanka ni bila varna. Sem jo prepotovala po dolgem in počez (kjer sem jo lahko) konec 2003 in začetek 2004 in je bil sever lepo zaprt za turizem.
[/quote]
Ja škoda da so bombe podstavili na jugozahodu

A ni zanimivo: razstelijo krščanske cerkve na Šrilanki … ponavljam: na Šrilanki, forumaši pa takoj vik in krik, češ verski fanatiki spet na delu.

KOT DA KRŠČANSKA CERKEV NA ŠRILANKI NI POSLEDICA POPOLNOMA ISTEGA VERSKEGA FANATIZMA!!!!!!!!!

A ko so katoliški verski fanatiki harali po Šrilanki in drugo po svetu, je bilo pa vse lepo in prav???!

Ja škoda da so bombe podstavili na jugozahodu
[/quote]

In kaj si hotel povedati pravzaprav? Aja, komentar zaradi komentarja.

Moje sporočilo je bilo, da je bila SL vedno nestabilna. Takrat je bil problematičen sever, čeprav avtor/ica, ki sem/ji odgovarjala, trdi, da je bila takrat varna.

Tudi v minhnu napad
https://kamenjar.com/u-munchenu-muskarac-prekinuo-vjerski-obred-vicuci-allahu-ekber/?fbclid=IwAR25DE4Kbbkk16Wak6jjpGLZLwsPdKxLQCTII8Ogf0aU4LVbmBojNLqLvIQ

Dajte no nehat! Kakšen napad neki??! Če že (ker lahko je samo fejk njus, ne da se mi pa čisto nič preverjat, a je res al ne, ker krščanarji itak obrnejo vse tako, da so oni največje žrtve, pa če so prej poklali pol Srednje Amerike …), potem je nekdo “vičući” prišel v cerkev. In to je bilo vse! Vičući!!!

Dajte no nehat! Kakšen napad neki??! Če že (ker lahko je samo fejk njus, ne da se mi pa čisto nič preverjat, a je res al ne, ker krščanarji itak obrnejo vse tako, da so oni največje žrtve, pa če so prej poklali pol Srednje Amerike …), potem je nekdo “vičući” prišel v cerkev. In to je bilo vse! Vičući!!!
[/quote]

Ti že veš! Iz lastnih izkušenj fanatiki sproducirajo svašta.

24 ranjenih v minhnu, aja ne sami so se poškodovali boste dejali.

[/quote]

Kam ste šli pred 15 leti?

[/quote]

Sej to na Sri Lanki je tud fejk njus.

Na Šrilanki so kristjani sami podstavili bombe, muslimane pa je razneslo, ko so jih skušali onesposobiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close