Šrilanka
Policija pred desetimi dnevi opozorila, da načrtujejo napade na cerkve
Za zdaj ni nihče prevzel odgovornosti za napade. Je pa glede na dokumente, v katere je imel vpogled AFP, prvi mož šrilanške policije Pujuth Jayasundara pred desetimi dnevi pristojnim službam poslal opozorilo, da samomorilski napadalci načrtujejo napade na pomembne cerkve. “Tuja obveščevalna služba je poročala, da NTJ načrtuje samomorilske napade na pomembne cerkve kot tudi na indijsko predstavništvo v Kolombu,” piše v obvestilu. NTJ je radikalna muslimanska skupina, ki je povezana z lanskim uničevanjem budističnih kipov na Šrilanki.
In? So ljudi opozorili? Ali so za to vedele samo pristojne službe?
A ni zanimivo: razstelijo krščanske cerkve na Šrilanki … ponavljam: na Šrilanki, forumaši pa takoj vik in krik, češ verski fanatiki spet na delu.
KOT DA KRŠČANSKA CERKEV NA ŠRILANKI NI POSLEDICA POPOLNOMA ISTEGA VERSKEGA FANATIZMA!!!!!!!!!
A ko so katoliški verski fanatiki harali po Šrilanki in drugo po svetu, je bilo pa vse lepo in prav???!
Dajte no nehat! Kakšen napad neki??! Če že (ker lahko je samo fejk njus, ne da se mi pa čisto nič preverjat, a je res al ne, ker krščanarji itak obrnejo vse tako, da so oni največje žrtve, pa če so prej poklali pol Srednje Amerike …), potem je nekdo “vičući” prišel v cerkev. In to je bilo vse! Vičući!!!
Dajte no nehat! Kakšen napad neki??! Če že (ker lahko je samo fejk njus, ne da se mi pa čisto nič preverjat, a je res al ne, ker krščanarji itak obrnejo vse tako, da so oni največje žrtve, pa če so prej poklali pol Srednje Amerike …), potem je nekdo “vičući” prišel v cerkev. In to je bilo vse! Vičući!!!
[/quote]
Ti že veš! Iz lastnih izkušenj fanatiki sproducirajo svašta.
[/quote]
Sej to na Sri Lanki je tud fejk njus.
Forum je zaprt za komentiranje.