Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šrilanka-Maldivi

Šrilanka-Maldivi

V kateri agenciji pa dela? Ma sam tolk me zanima kakšn aranžma imata potem za 650k sit za oba. Čisto tako relativno, da vem kaj sama lahko pričakujem ker midva sva pripravljena odštet tam okol 350k do 400 za na osebo
Hvala za informacije. V katerem terminu pa gresta?

lp lunaa

Zadnja sprememba (01-07-04 09:31)

Greva janurja enkrat nisva se opredelila tocen termin. Vem samo da bova sla nekje sredi janurja. Neglede nato kje dela vsi delavci v turisticnih agencijah so delezni tega popusta. Sla pa bova z TUI ali Neckerman agencijo ker imava izredno lep spomin na Mehiko ( september 2003 ) ko sva sla z TUI agencijo ( nudi 25% popusta ce delas v tur. agenciji ). Rezervirala pa sva na globtour-ju ker imajo ze veliko tradicijo sodelovanja z TUI in Neckerman agencijami ( oboji seveda nemski ). Sicer so seveda namestitve malenkost drazje ( ce ne upostevas popusta seveda ) toda kvaliteta pa je sigurno na nivoju drugace dobis vse povrnjeno. Nam so recimo povrnili ker ko sva vzela v mehiki rent-a-car ni bil vkljucen prvi tank bencina tako da sva dobila denar nazaj za 1 tank.

Sam se malo bom firbcana a imata to all in bungalovček nad vodo? Al bosta vzela kar pp?đ
Kaj se vbistvu bolj splača k jaz sem slišala, da je voda na teh otročkih zelo draga tako, da midva bova zagoto vzela all? Mogoče veš ali je treba parkirišče v munchnu oz. frankfurtu plačati posebaj al je vključen v ceni? Malo razmišljava katera je najcenejkša varjanta priti do tja.

lp

Tako ce vzames od TUI-a potem 100% vem da je parkiranje na letaliscu v Munchen-u vkljuceno v ceno. Kar se tice all-inlcusive pa tako. Jaz sem v Mehiki to imel in bom tudi na tukaj to sigurno izbral, ceprav je zena rekla da tak all-inclusive kot je na karibih ga drugje po svetu ni pa vseeno.
Jaz sem ko smo leteli iz Munchen-a vzel vezni let iz Ljubljane, da se nisem se za avto potem bal kaj bo z njim … za janurja pa se ne vem kako bomo to zrihtali ker bomo mogoce sli se z 1 kolegi
pa bomo potem mogoce sli z avtomobilom , ce bova sla sama pa bova po mojem spet vzela kar vezni let iz Ljubljane in je v 45 minutah si v Munchen-u in ti se ni potrebno vec sekirati za nic.
Vezni let pa je takrat stal okoli 35-40k SIT na glavo ce se ne motim ….

napisal sem SR in Maldive.
Torej Sri Lanka ca 25 dni, Maldivi so nama dovolj 5 dni netto .
Letalske karte imava rezervirane za Colombo za 125 KSIT s taksami pri Cehih.Ce si v SR prides na Maldive in nazaj za nekaj cez 100 USD.
Brez skrbi, spalke ne bova vlacila.

to je to.

Kaj naj rečem… lepo da ste nekrateri tako optimistični 😉

Zdravo,

hvala za info samo ne da se mi čepeti na enem mestu, sem dobil karto z Emirati do Colomba in stop na Maldivih za 3 dni in super poceni bungalov na Kandooma otoku za dva samo 65 dolarjev za celi penzion, kar je zelo ugodno in mislim , da je 3 dni dovolj poležavanja na Maldivih, Šri Lanka pa je ful poceni, saj dobiš B&B za 2000 tolarjev ali 3000 za dve osebi in je čisto uredu!

Mare

Zdravo,

ja malo preveč za vse skupaj, karta pride okoli 500 evrov z Čehi iz Ljubljane preko Prage in Dubaja do Colomba, Šri Lanka je ful poceni, saj imaš prenočišča že za 10 ali 20 dolarjev za dva, kar je zelo ugodno.
Kar se tiče Maldivov sem dobil ful ugodno ceno za Kandooma otok in sicer celi pension za dve osebi samo 65 dolarjev, halo to je ful poceni za Maldive in tudi otok je cool in še blizu letališča Male, cca.45 minut vožnje, kakšne 800.000 po osebi, saj se da ful ceneje skozi priti kar se tiče Šri Lanke in Maldivov, jaz grem tja 19 avgusta in sem ful prečekiral po netu in sploh ni panike, da je ful drago!
Če te še kaj zanima pa se javi!
lep pozdrav Mare

800.000 sem jaz mislila za dve osebi (zame in za fanta), ne samo za eno. To je pa meni čisto realna cena, vsaj po tem, kar vidim v katalogih, ker ceneje skoraj ni nikjer (za all inclusive so cene v hotelih s 4* okoli 1300 eurov za en teden, kje sta potem šele dva tedna).
Je pa tudi res, kot sem že napisala, da bi jaz šla rada v hotel z vsaj 4* zvezdicami, kar je že takoj dražje, pa tudi all inclusive bi oba rada imela, pa mogoče celo bungalov na vodi – tega si še posebej želiva. S tem pa cene kar precej poskočijo in to ne za malo.
No, bomo videli, ampak jaz za oba za manj kot 800 jurjev sploh ne računam, bo verjetno precej več. Ampak kot sem že rekla: za poročno potovanje mi ne bo škoda dati toliko denarja.

Zdravo,

jaz letim tja 19 avgusta in sicer bom še na Šri Lanki 12 dni in nato na otoku Kandooma,kjer pride celi pension za dva 65 dolarjev, otok mi je všeč kjer ima veliko laguno na eni strani, jaz sem to dobil v agenciji v Medvodah in sicer Triton turizem, oni imajo kar ugodne cene za Maldive, lahko bi jih poklicala, ampak jaz grem v kombinaciji z Šri Lanko in v lastni režiji, kar je veliko ceneje.
Lahko bi preverila kakšne so cene za 4 * hotele na Maldivih in , mislim, da bi dobila tam okrog 100 dolarjev po osebi že kar zelo nobel hotel in vse vključeno, ali pa last minute varianta iz Nemčije, če greš samo na Maldive, ponudbe je več kot dovolj!
Pa dobro izberi!

Mare

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close