Najdi forum

Šri Lanka

Ojla!
S prijateljico se odpravljava predvidoma konec decembra na pot- cilj Šri Lanka. no in sedaj bi rabila čim več informacij in če nama lahko posredujete kakoršne koli informacije ………

LP David

hojla!
tudi midva s fantom imava namen iti nekam v toplejše kraje konec decembra, destinacijo še 100% nimava izbrano zato bi tudi midva potrebovala čim več informacij. verjetno že veš koliko bo stala avio karta??
sporoči če kaj več veš da združimo moči!
lep pozdravček

Hm, če še vedno nimaš rezervirane letalske karte za odhod konec decembra se pripravi na dve možnosti:

1. letalske karte sploh ne boš dobila
2. če jo boš dobila, bo cena astronomsko visoka

Možnost je le kakšen last minute a za to varianto so odhodi nekako do 16.12. in karte trajajo le 14 dni, kar pomeni da si na 31.12. že doma. Čez novo leto malokdo odpove karto.

Morda ti pa uspe…Morda bo pa kdo res odpovedal…Kakorkoli, veliko sreče, pa srečno pot kamorkoli.

p.s. jaz sem šla za odhod decembra v “lov na karto” že sredi avgusta in sem bila že takrat nekaj časa na čakalni listi

LP Petra

Na Sri Lanki sem bila letos poleti za en mesec. Pestra, zanimiva in poceni država, ogromno je za videti, zelo prijazni ljudje in enostavna je za potovati. Večino časa smo potovale po notranjosti, na koncu smo si privoščile en teden lenarjenja na čudoviti plaži. Naša okvirna pot: Kandy, Polonuwara, Sigirija, Adam’s peak, Nuwara Elija, Kataragama, Mirissa, Galle, Ratnapura, Colombo.
Če te zanima kaj več, piši na mail.

Lp Mateja

Slišala sem za varjanto da leti na Šri Lanko Češka letalna družba. Letijo tudi iz Brnika preko Prage. Ne vem kako dobre so sicer povezave, samo kolikor sem informirana so trenutno najcenejši. Preveri na Brniku, so zelo prijazni.

Lp
Belka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close