Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šri lanka po Cunamiju

Šri lanka po Cunamiju

Vrnili smo se prejsno sredo, bili 18 dni,od tega 10 dni na turi in 8 dni v Bentoti z okolico, imeli smo se super.
Ce koga kaj zanima naj vprasa.

Zal mi je le to, da se niste javili preden ste sli dol vn. Iščem nekoga, ki bi
nesel mali /a legalen :)/ paket.

Gre v kratkem kdo drug?

Lp. Tine

A je sploh se ostalo kj od sri lanke (npr. kaksne lepe plaze in kj za videt)? Kaksni so kj pogoji, cene? Kako je pa z epidemijami?
K jst sem imela ze novembra splanirano, da grem februarja tud dol, pa sem se po cunamiju nekak premisenla. Iscem sicer kaksno drugo destinacijo, ampak zaenkrat sem se vedno doma.

lp,c

Ma dajte Slovenčki zaplankani, kako lahko nasedete novinarjem-kakšne epidemije neki?
Fajn je, če greste v notranjost jesti tablete proti malariji.
Plaže so še vedno prekrasne, sploh na zahodni obali, vse so prazne, nikjer nobenih turistov, cene zelo ugodne in ljudje nenormalno prijazni.
Ljudem dol v Aziji lahko najbolj pomagamo, tako, da pridemo dol in trošimo denar.
Mi smo tudi imeli karte od začetka decembra, pa se nismo niti slučajno premislili in
stisnili rep med noge in res nam ni žal.

Moram povedati tudi to, da smo obiskali tudi prizadeta območja in nikjer ni opaziti kakšne tuje pomoči, razen par grdih umazanih črnih posod z vodo, ki stojijo na soncu.

Je pa tu pa tam videti kakšnega delegata rdečega križa in podobnih organizacij, kako lepo pijejo svoj koktejl ob bazenu hotela 5*.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close