Šri Lanka + Maldivi
Živjo,
s kolegico se januarja odpravljave na Šri Lanko za 3 tedne. Na koncu potovanja si želive privoščiti še cca. 3-4 dni poležavanja na Maldivih. Letalsko karto imave za obe smeri Colombo. Zanima me, koliko je cena letalske karte iz Colomba do Maldivov ? oz. kaj je najboljša in tudi najcenejša varijanta ? Razen tega sem prebrala vse vaše nasvete in ključne besede pod Maldivi, pa sem zasledila da v zadnjem času si ni nobeden posluževal te varijante. Hotele oz. destinacije ste imeli rezervirane že naprej oz. kako ?
Kaj nama predlagate ? Vsi govorite o temu, da je potrebno imeti rezervacijo, ker “nahrbtnikarji” niso dobrodošli.
Za vse informacije se vam najlepše zahvaljujem ter SREČNO 2007 !
Tatjana
Pred tremi leti sem letel CMB-MLE-CMB za 180$
Bivanje na Maldivih (mini otoček Fihalholi) sem si uredil že na Lanki. Tudi po mojem vedenju “nimaš kaj iskat” na Maldivih brez predhodne rezervacije.
Je pa tako, da na “glavnem” otoku (kjer pristaneš) itak ni tistih sanjskih plaž – se moraš pač odpeljati do kakega drugega otočka – to pa lahko storiš le, če imaš že prej plačano (mogoče vsaj rezervirano).
Nekaj možnosti za bivanje na Maldivih:
– vse si organiziraš preko kake SLO agencije
– pobrskaš po netu in si rezerviraš s pomočjo kake tuje agencije (mogoče je možno tudi direktno)
– počakaš in se vse zmeniš na Šri Lanki
– poletiš v Male in se pri izstopu iz letališča (še v letališki hali) ustaviš pri kateri od številnih agencij in si tam urediš vse skupaj
Ne vem kaj je najbolj ugodno, lahko ti le svetujem, da poglej tudi na ceno prevoza do “svojega” otoka, ker je lahko izredno visoka.
Zdravo!
Midve s kolegico sva bili poleti 3 tedne na Šrilanki in potem še 4 dni na Maldivih. Maldive sva si rezervirali na Šrilanki v njihovi turistični agenciji. Kar nekaj časa sva bili kao na čakalni listi, ker traja,da dobijo potrjeno,da je hotel prost ipd. Brez rezervacije se na Maldive res ne splača. Za 4 dni oz 3 noči all inclusive + letalska karta in vožnja s katamaranom z letališča do otočka sva plačali okoli 100.000 sit na osebo. Glede na to, da je Šrilanka res SMEŠNO poceni, se Maldivi slišijo dragi, vendar se splača, ker je res kot v raju:)
Uživajta!
Forum je zaprt za komentiranje.