Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sri lanka – februar 2006

Sri lanka – februar 2006

Svetujte mi, kje dobiti najcenejse povratne letalske karte za Sri lanko za februar 2006? Odhod/prihod iz Ljubljane ali Muenchena.

ojla.

dober portal za iskanje poceni kart je http://www.odklop.com ali pa preveri lete preko STA-ja, ce si se student. menda je tudi ena super agencija na Rimski ulici v Ljubljani (tista ulica levo od Petit caféja pri Krizankah), kjer se ful potrudijo in ti res poiscejo najcenejso varianto.
poskusi.

PS Sri lanka je super, sicer je tega ze 4 leta, ne vem kako je po cunamiju. obvezno poskusi jahat slone – nepozabno.

Jaz sem bil tam novembra lani. Karto sem kupil pri Gloubtourju zraven Maximarketa. Plačal sem približno 120.000 SIT. Letel sem z Brnika preko Prage s ČSA. V Pragi sem moral v obe strani prespati po eno noč.

LP

Matic

Na šri lanki bla septembra 2004-nepozabno !!!!! karta iz Munchna je bla prvo 175 jurjev, pa sva se dala na mailing listo in čakala 2 meseca in je padla na 113 jurjev. tak da…, letela pa sva z LTU. super mega dobro. ne bo ti žal!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close