Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sredstva proti MOZOLJEM

sredstva proti MOZOLJEM

Amm.. mene pa zanima kaj mi priporočate proti mozoljem??? Kakšen izdelek ali pa fermo izdelkov ki najbolj učinkujejo???
Vesela bi bila odgovora. LP.

vichy – normaderm – nočna krema
preizkušeno odlično

Tudi jaz uporabljam to kremo (normaderm), le dnevno razlicico in sem zelo zadovoljna z njo.

Dermatologa 🙂

Roacutane,dobiš pri dermatologu.Najlepše očisti kožo.

od KenzoKi (npr. Muller Čopova) Cosmic cosmetic cream ti čisto prečisti problematično kožo.
Ali od Guerlaina Camphrea globinsko posuši mozolje in jih pozdravi.
Preizkušeno.
je malo dražje, ampak dolgoročno popravita.

Irena

Strinjam se z labello ali pa dobro kozmetičarko,res nujno obišči jo,ne igrajte se z razno raznimi sredstvi proti mazoljem uničujejo povrhnjico.

poskusi s kozmetiko HELAN, linija 3 za mastno in nečisto kožo. dobiš v trgovini PHARMACARE Ljubljana (Mercator center nasproti CITY PARKA)
LP
Marjeta

avene diacneal zares dobra krema,dobiš jo v lekarni

Sem mela take pubertetniške in so mi po epilaciji še z flashom nardili mozole. Ti rečem da so bli drug dan suhi. No ja, kaih trikrat sem šla. zaj hodim na čiščenjee in na flash na tri tedne in je mir. Samo če sn fejst nervozna in se napokam sladkega so malo prej zunaj. Poglej če je na epilacija.si tud kaj o tem . Sem jih tam našla.

po dugem cajto sem pojedla kr čokolade, drugi dan pa sem jih opazla precej… al zato kr se nisem zavzela al pa je kriva čokolada… 🙁 -.- suha sem vejst pa še čokolade nebom vč jedla kr očitno vseeno prisepva k še večjim mozoljem… :*(

ok vsi govorite kaj pomaga zdj bom pa jst povedala kaj men defenitivno ni pomagal in ne metat denarja za: CERIN tablete k jih tok reklamirajo pa nevem kaj…sm spila 2 skatli nc od nca niti najmanjse spremebe, ne verjamem da ce bi jih spila 3 bi se pa kr naenkrat stanje cudezno popravilo a po dveh skatlah ni bilo nc:) prav tako sem sprobala kremo od Afrodite z AHA kislinami al kaj je ze in isto nc od nca pa sm jo mela neki mesecev… Tut Skinoren krema k mi jo je zdravnica dala mi ni pomagla ma cist nc…no na zacetku ko sm mela kaksno akno in sm jo namazala se je posusila ceprav ne vem ali zarad kreme saj se po nekaj dneh tako ali tako sama od sebe zmanjsa ampak potem mi je ta krema zacela skodovat ce sm mela majhno akno in sm jo namazala s skinorenom je zjutri postala ogromna, ocitno ni dobr prevec uporabljat to kremo k ma antibiotike al kaj ze :O Sprobala sm tut organsko kozmetiko in sicer je bla nenormalno draga ena krema je bla imenovala se je Manuka face cream in se en gel za ciscenje obraza…Kupla sm jo iz ene trgovine NATI STUDIO, beauty & shop, (Peričeva 35) kjer mi je prodajalka hotla usilt se en izdelek..no in to sm uporabljala par mesecev in mozolji in akne so se do dandanes tam kjer so bili(pa ni problem v hrani)..

In tko sm dojela da lahk dam napr. za piling 10€ ali 100€ in se vedno mi bo samo ocistil obraz kot milo ali kaj podobnega ne bo pa tistih cudeznih rezultatov, ki jih obljubljajo. In ko pogledate sestavine ugotovite da je vse eno isto s… rzalicito pakovanje.. Tko da jst se pocasi pomikam proti laserskemu zdravljenju aken in teh brazgotin:) kar seveda ne pomeni da ne bom uporabljala pilingov in krem, osnovna nega mora bit ampak ne mislit da vam bo ta “osnovna vsakdanja nega” ce daste za kozmetiko veliko €€ iz noro aknaste koze, kozo spremenilo v kozo barbike…pa da ne govorim o tistih prehranskih dopolnilih “za lepe lase kozo in nohte” k sm tut to pila pa nc od ncaaa…
🙂

LP

olje oz. izvleček čajevca,nekaj v tem stilu, ne spomin se točno

Izdelki za nego kože od Beautycycla za malo denarja ali pa Artistry za malo več denarja so špica,
preizkušeno na dolgi rok o41 448 565

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close