Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Sredozemska kuhinja

Sredozemska kuhinja

Zadnjič sem v knjigarni vzela v roke to novo kuharsko knjigo z naslovom Sredozemska kuhinja. Recepti v njej izgledajo tako slastni in noter je vse, od predjedi, juh, gl.jedi, sladic, solat,…..in vsak jed ima svojo sliko, res lepo sliko!
Ali ima katera to knjigo že doma? Zelo, zelo si jo želim, pa me zanimajo vaša mnenja preden se odločim za nabavo (cena je pa 7000 SIT – eh, bo verjetno kar za božička padla:)

evo tu je stran od mladinske knjige, ki nam celo poklanja en recept, in sicer
SICILJANSKI ŠPAGETI S SARDELICAMI (sliši se okusno, a ne?)

LP
zala

Ups, no zdaj je to malo večja in taprava slika:

LP

Hej,Zala! Sem si jo ogledala,pa imam ze nekaj podobnega.
Soncna kuhinja.Te knjige z lepimi ilustracijami so res drage.Vcasih poklepecem s kaksno istrsko nonico in zvem res dobre recepte pa se nasmeh dobim zraven.Upam,da se vidimo! Lep pozdrav Babi

He he, Babi, priznajmo si, da je to, kar si napisala zgoraj v zadnjem stavku, res najleša in najboljša “kuharska knjiga” 🙂

Zala

sem jo videla…mi je zelo vsec,a imam jaz tudi ze nekaj podobnega doma. lp petra

Jaz sem jo pred kratkim kupila. Res lepa knjiga. Ker pa imam doma že Grško kuhinjo, sem videla, da se nekateri recepti ponavljajo. Sicer imam pa ravno danes v planu ene polpetke iz te knjige.

moja najljubša knjiga. kupil sem jo na šuštarskem mostu za 400 sit… vse, kar sem naredil po knjigi, je dobro uspelo.
moram imet oči na pecljih, saj v tej zbirki obstaja še nekaj drugih mediteranskih kuhinj. lp

Kaj? za 400 SIT si jo kupil na šuštarskem mostu? ta knjiga v knjigarni sicer stane 7000 SIT, zato mi tukaj nekaj ni najbolj logično……….
A si prepričan da imava v mislih isto knjigo? ta je namreč kar debela, kot kakšen zajeten učbenik…..

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close