Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srednja šola v enem letu?

Srednja šola v enem letu?

Pozdravljeni, imam eno vprašanje z podobni situaciji…

Pustil sem srednjo poklicno šolo na koncu drugega letnika in sem šov v službo… Zdej pri 26 letih imam željo it na en določen faks ker me ta smer zelo zanima.. .samo preden lahko grem na ta določen faks morem očitno narediti srednjo šolo plus 2 letnika ker je le poklicna šola… Kot rečeno imam priznan prvi letnik in večina drugega. Trenutno sem se vpisal izredno in delam izpite, ker je to dejansko 3+2 me še čakajo 3je letniki… a ima morda kdo  boljšo in hitrejšo rešitev priti do priznane srednje šole?(sem slišal, da je nek program ki naj bi ga lahko končav v dveh letah?)

Če ne, morda ima kdo kakšen nasvet ki je biv v podobni situaciji:) hvala!

Če si star čez 21 greš na splošno maturo kot odrasel. Ne rabiš nobenega letnika.

Bolničar,je skrajšan program, natakar in jaz sem v tujini naredil za viličarja. Najboljše je da greš v tujino, jaz sem šel tudi mlad delati v tujino. Če te zanima, delati v Angliji, mi sporoči na 0038631003544 delo je lahko,res slabo plačano ampak nerabi nobenih izkušenj in niti šole ni treba imeti,je pa penzija odlična. Pošlji SMS rabimo za očeta, druženje, tudi hišne opravila, lahko se dogovorimo,da vzameš sabo še svojo polovico, kratko jedrnato pošlji SMS pa te pokličem

Lahko tudi,narediš študij za učitelja angleščine v Angliji, študij je samo 6 mesecev,stane samo 900 funtov in lahko plačamo mi. Smo dva brata in sestra. Oni živijo pri Londonu, mi pa Liverpool. 0038631003544 pa te pokličem iz angleške številke

Kolikor vem, če nimaš narejene srednje 4letne nemoreš na maturitetni izpit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close