Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Srednja dalmacija

Srednja dalmacija

Ker vidim, da nekateri veliko potujete in poznate veliko krajev ob morju, me zanima, ce imate kaksne nasvete ki bi jih lahko uporabila za letošnji dopust.Nekako razmišljam v smeri srednja dalmacija,nekakšna varianta robinzonskih počitnic(ne v dobesednem pomenu)nekje kjer je kakšen mali kraj,kjer ni preveč ljudi.Mi smo bolj taki, da potrebujemo samo apartma in plažo direkt spodaj,in trgovino blizu pa kakšno gostilno,nekakšno varianto app ali kakšne hiške čisto ob obali ter da je po možnosti droben pesek na plaži ne kakšne skale ali veliki kamni.Nekaj sem raziskovala na netu o teh bolj samotnih krajih vendar kaj bolj konkretnega nisem našla,zasledila sem da je v bližini Vodic par otokov manj naseljenih ter da je mir-otok prvič(Šepurine),Zlarin,Kaprije,Žirje,v poštev pride tudi kakšen Murter ali otok Pašman ali malo dlje otok Drvenik,še posebej o Drveniku bi rada kaj več izvedela saj nisem nikjer našla nič uporabnega.
Prosim če mi lahko kdo pove kaj več o teh krajih ,tisti ki ste že bili kje na teh otočkih,ter morda za kakšno namestitev v teh krajih,Vsem se zahvaljujem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close