Najdi forum

srednja amerika

Zivjo!
Zanimam se za potovanje po srednji ameriki. Imam eno dilemo. Potoval bom 1 mesec, mislil pa sem na tako pot: priletim v Costa Rico in odletim iz Gvatemale. zanima me ali je dovolj en mesec, saj nocem prevec hiteti. bi bilo mogoce bolje prileteti v nikaraguo in tako pridobiti na casu, da bi lahko pocasneje potoval? lp

Mesec je obutno premalo časa za pot, ki jo želiš opravit. Jaz grem Iz Mehike v Nikaragvo, potovanje bo trajalo 3 mesece, sicer je pa to stvar vsakega posameznika.

1mesec po sr. ameriki je naivnost. preckanje meje poteka 1dan! po CR se premikas pocasi, ker imajo slabe ceste. Bodi resen: 1mesec 1 država-pa še ne vidiš nič.
Nikaragva-ce si 1 mesec samo v nikaragvi je problem s casom, da bi veidel vse-govorim o atlantiku! 2dni tja, 3 nazaj.
Honduras: uffff -velik in prevec obsezen. jaz sem bila tam 1mesec in pol, pa sem vidla samo severni-atlantski del s San Pedro Sula in Copanom.

Ce te zanima sr. am. se jo loti pocasneje. Res bos imel vec od tega. Izkusnje povejo svoje. Vsaka drzava je posebna in SKODA bi bilo denarja in energije za 1 mesec sr. am.

Sem srecala 1par: iz mexico citya-do paname v 2mescih. Nista vidla nic. Ne vem ce sploh znata povedat gl. mesta. kaj sele top1 hrano. Brez veze.

Pa ne pozabi na dejstvo, da preckanje meje v sr. am. ni isto kot v Evropi.

ce te zanima pa se kej, pa naprej…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close