Najdi forum

srednja amerika

tu vsi nakladajo kako je ves svet varen in smo vsi samo prestraseni psicki. ampak jaz sem tista ki so jo posilili na kao turisticni tocki sredi belega dne (ne mi reci da se to tudi v sloveniji dogaja, v tivoli pa itak ponoci ne bi sli). saj sicer se srednja amerika cuti varno, ampak z ogromno ogromno pazljivosti.

kaj pa je tebe pičilo?

j: cisto prav, da se nekdo pove (mozno) slabso, drugo stran potovanj!

Ravno temu so namenjeni takili forumi. NAj ljudje vidijo prav vse obraze potovanj. Ni vedno vse lepo.

Naj pa povem eno zgodbico, ki sem jo slišal na nekem prednovoletnem koncertu.

Ko je Bog delil zemljo:
Pa je prišel američan, pa mu je Bog dal zemljo, pa Rus in mu je bog namenil severni del, pa Azijc, pa mu je dal en velik pootok, pa Japonc, pa mu ej dal eno otočje, pa Avstralc, pa mu je dal en velik otok in tako naprej.

Ko je že vse razdelil, je stal pred njemu samo še en človeček, tih ni se upal rint ni se upal izpostavljat.
Ko jw Bog pogledal okoli sebe je zagledal še njega. “Ja kdo si pa ti?” pa pravi Slovenec ” Kaj bi pa rad? Jatudi eno zemljo, če lahko?” Ker pa je bil Bog dobra duša, je malo gledal in se ga je usmilil, pa mu je rekel: ” NO pa ti dam tole zemljo, ki sem si jo zase prišparal!

Tako je Slovenec dobil našo zemljo 🙂

Povsod je lepo a doma je najlepše.

Primož

p.s.

Za vse popotnike v novem letu.

se strinjam, da kdo pove kakšno slabo izkušnjo iz potovanj, konec koncev brez tega skoraj ne gre in vsekakor sočustvujem z Deno. nisem razuemla njenega sporočila predvsem zato, ker v zadnjem času ni nihče pisal nič o tem, zato sem imela občutek, da bi nas rada malo skritizirala. se opravičujem, če je zvenelo kot, da mi je vseeno zato, če je nekdo posiljen. valjda ne. strinjam pa se z Primožem: seveda, da je doma najlepše. kjer koli se potepam, vedno rada pridem domov, kjer vsi govorijo slovensko in te razumejo.
želim vam čim manj slabih izkušenj na potovanjih.

to je samo opozorilo, popotniki pogosto ne upostevajo niti opozoril lokalnega prebivalsta, ces na to goro ali v te lagune ali kakorkoli se ne hodi, ker je nevarno. in kjer sem bila jaz, se je cutilo varno, vsem popotnikom se nam je zdelo, da folk pretirava z opozorili. in napadena sem bila skupaj s prijatelji, ki so lokalci ne popotniki. na njih so streljali, mene posilili. in me hoteli odvleci s sabo v gore. policija ni hotela pomagati, zdravnik me potem ni hotel pregledati. sedaj sem v mehiki, kjer se pocutim dovolj varno.

Dena: v keri drzavi se ti je to zgodlo!!?

Guatemala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close