Sredi Kopra potekajo satanistični obredi
To sploh ni satanizem. To je samo igračkanje ljudi.
Satanizem v 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ni to kar prikazujejo mediji in se gredo ljudje. Ko kličejo “satana”, žrtvujejo, so čudno oblečeni in itd………….pa gole ženske pa goli moški. To je samo igračkanje ljudi kot se igrajo med seboj otroci.
Niti krščanstvo v 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudje ne vedo kaj sploh je.
LJudje pa potem to berejo, mediji še bolj napihnejo in rečejo satanizem ali nori krščani. Ti ljudje, ki se imajo za sataniste in krščane v 99 & to sploh niso. Samo mediji potrebujejo zgodbe.
Satanisti sredi kopra ?!?? Pa kje ste , da jst nič ne vem ? Jst sem satanistka že dosti let ampak tega ne kažem celemu svetu. Kao “glejte mene” (nisem kristjan da bi to delala) . Drugače imaste slabo predstavo o satanistih . tudi satanisti nismo vsi isti. Jst osebno spoštujem naravo , živali , otroke (ljudi na splošno) , sebe in svoje življenje. Ne pijem krvi in žrtvujem živali al kje lezim gola. Zanima me okultno in zanima tudi človeštvo nasploh saj lepota neznanega nas bo vedno privlačna. V luči vidiš vse v temi odkrivas neznano .
Popolnoma drži da je na obrobju primorskega ogromno ljudi,ki se ukvarjajo z raznimi magijami.Ampak pri tem članku se to mulci igrajo,šele začetniki so in se učijo.Tudi za vprašat se je za kaj se sploh gre tule.
Vsak ki se ukvarja z črno magijo,vodoo,satanizmom imajo oltajre,to so urejeni ljudje,pri katerih sploh ne opaziš nič,saj so zaščiteni.
Mal si poglejte kake oltarje imajo.Približno enake in velike kot v cerkvah.
Saj pri maši tudi gre za obred,sveče,kelih,molitev,pitje krvi oziroma vina,… Enako tudi pri satanizmu,magiji.
Pa mal si poglejmo satanizem drugače.Jezus je dal svojo kri naj pijejo,dal je svoje telo naj jejo.Kri je vino,telo je kruh.Žrtvoval je svoje telo.
Tistega ki ga magija najbolj zanima je dobro obiskat mal afriko,mehiko,avstralijo,pa bo videl moč narave,človeka,nadnaravne energije.
Po TVju,v medijih ne boste nikoli zasledili prave obrede.In tako kot je goat666 napisala,taki ljudje s ene izdajajo in ne hvalijo okrog,pa verjamem,da če bi se bi takoj vsi k njej po pomoč skočili.
Ahahahahahahaha to so satanisticni obredi?
Cel teden se vrtite okrog teh tem. A je pol to tud na nek nacin klicanje “hudica”? Ahaha
Fake smeh. Baje si ti organizatorka teh shodov :D[/quote]
Hahahaha. Ze Adamu in Evi jo je hudic v podobi kace zagodel kar pa ne pomeni da smo vse kace krive za satanisticne (temu obredu niti ne morem reci tako) obrede :DD
Hahahaha. Ze Adamu in Evi jo je hudic v podobi kace zagodel kar pa ne pomeni da smo vse kace krive za satanisticne (temu obredu niti ne morem reci tako) obrede :DD[/quote]
Ne vem, ne vem – ni moje področje. Ti pa se zelo spoznaš :D[/quote]
Nic se ne spoznam, ni tudi moje podrocje:D
Nic se ne spoznam, ni tudi moje podrocje:D[/quote]
And the pigs fly :D[/quote]
Of corse they do…in cartoons everything is posible 😀
Zivi in pusti ziveti, saj nisi edini ki bo enkrat moral umreti.
Demokracija ze dolgo ni vec to kar je nekoc bila.
Of corse they do…in cartoons everything is posible :D[/quote]
Green mamba, I think this is very, very nice – you’ve finally confessed to us that you live in cartoon :D[/quote]
When pigs will fly 😀
When pigs will fly :D[/quote]
But they already do…in your cartoon life :D[/quote]
Acting in a cartoon is only a part time job 😀
Please do not interupt me in a real life…i dont like paparaci 😀
https://www.youtube.com/watch?v=Nh5kxentrY0%5B/quote%5D
Hvala za ta kratek izsek iz mambinega življenja 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.