Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sreda je beda !

Sreda je beda !

Dej Saško moj dragi, če greš že na banko, vzdigni še za nas mal cekina. A greš s krampom al brez?

Sanja … men tudi ne znese vedno … samo se trudiiiim :)))

Hej , danes je kar gut , jutri bo pa sploh 😉
A si dobila pošiljko ?

Ne Drejč. Sem ti napisala tam na tisti temi od pepija, ko je pisu primožu.Pa sem skoz buljila….

Čaki, bomo uredili, da bo. Brez skrbi!!

Samo nemoj pajserom Sašo, nemoj, da te uhvate :))))

O Barbi dobrodošla. Ja enkrat sva to z perlo, prav lepo zapeli na srednjih…..

Kdo nam bo pol raztalal cekin! 🙂

Sem poslala še enkrat – pred , recimo 20 min. na ta pravi naslov .
Kaj je zdaj s tem ?
Je bil tisti drugi boljši ?

Sanja, ne se preveč truditi, da postaneš izkušena forumovka, sej kar tko na brzino not padeš, pa si, kar si, pa pišeš, kar pišeš, se smeješ… Ja je full težko uskladit delo pa forum, ampak, mi se nedamo!

Za forum, z vami naprej!

Jani

hja, kaj čem … ponavad tko polovico tadobrega zamudim 🙂 … haha.

B.

Pismo drejč, nič ni. A si pisala pingi@email.si bi mogl bit če je tako. Bom pogledala še čez pol ure. Hecno ne, sicer bom preverila. kaj se dogaja..

Cmokija Jana

Ja , na to sem poslala. Zadnjič pa na pingi@slo.net , pa je prišlo .
Ja , preveri !
Čau , bau .
A.

oki, komaj čakam!

Pozdrav tudi od mene. Naj bo tale kolešček na klobasi, ki jo boš moral predelati, ko se vrneš, moj.

Sreda je beda – ampak beda je verjetno vse, če ne narediš ničesar proti temu. In ti si vsekakor naredil najboljše, kar se je dalo – povedati tukaj, da ti je hudo, je najlažji in najuspejšnejši način, kako postati dobre volje in nasmejan. Se mi zdi, da te forum, oziroma ljudje na njem kar objamejo, se stisnejo k tebi in te potolažijo.

In tako tudi sreda ni več beda, ampak postane prav lušten in prijeten dan. Se strinjaš ???

P.S. Kako bilo na banki? Jesi li imao dosta para da platiš sve što trebalo ???

Sej si ko Bush-bush !
A si ga kdaj gledala ?
Full dobra risanka :))

Andrejka, lep pozdrav tud teb! Jebela, pa smo skor vsi… no Marije ni, pa vendarle, ob 7.30 je zgledal, kot, da bova samo jaz in Sašo…. Vesele 🙂

Pa lep dan!

Jani

Nisem. Izgleda, da sem spet neki dobrega zamudila.

Marija je danes full pod živčnim pritiskom , mormo malo nanjo mislit popoldne !

Jani , slišim , da spet fataš maglu ke na morje – a ti še kej delaš , al kaj ?
Bi žiher koga vzel sabo 🙂

Ejga, svetnik, ne ti dober juter, če ti je dan taka beda… Dej ti slab juter, pa da pademo po teb, pa ti naredimo lepšo sredo…ajd!

Jani

Kaj pa ma Marija danes, če ni skrivnost ? Da bom še jest držala pesti zanjo.

:))))) ej Jana, a ti smetarji delajo brez pira pa šnopsa :))))?

Zdej pa res ne vem , če je skrivnost ?!
Se ne spomnim , da bi kaj rekla v to smer , zato ti bom čisto na uho povedala , da boš še ti mal pomagala – en izpit ima .

Že držim pesti.

Ej, svetnik, ma kaj je bla svoje čase ena risanka, ena češka, k je bil en Bogomilek, ali neki podobnega, ki je bil nonstop slabe vole, pa neč se mu ni dal, pa samo nos je vihal… Mater me spominjaš nanj… res….

Pa hvala Bogu, da je dons ena bedna sreda :)) mamo vsaj kaj govoriti :))

Ajd, bok svetnik

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close