Sreda je beda !
Čau, čau, Sandra.
Hvala za lupčke in kontra, kot prvo.
Ma kakšno nesodelovanje, lepo te prosim. Sem prav vesel, da sem bil odsoten, na tak turoben dan, da me ni prijelo za bentit. Se pa drugi dan res malo čudim gledam kot tele v nova vrata, to pa res, ker ne štekam, kako pride, da zapustiš ljudi z dobro voljo, prideš čez dva dni nazaj, pa so žalostni. Ma se pa počutiš kot tolažnik.
Takrat me tudi ni bilo, ko je bil ukinjen forum srednja za en dan, pa je sedaj spet vse v redu, vsi smo skupaj in to je važno.
Zdej grem na pošto, banko, se beremo spet od 10 uri in najbolj bom srečen, če bom imel celo klobaso postov za predelat…
Hej, dobro jutro vsem skupaj! Ej ste pa res brzinski. Jaz kot nova “aktivna” forumovka vas komi dohajam. Upam, da bom lahko kmalu postala izkušena članica in vam stala ob strani. Sam je problem v tem, da mi skoz tel. brni, pa papirji na mizo letijo. Ampak se ne bom dala – upam!
Drugač so pa srede za mene čist fajn – saj pol sledi sam še četrtek, pa tist težko pričakovan petek, katermu sledi čista uživancija. No, vsaj z nečim se mora človek tolažit.
LP
Ah…..sej bo sončka kle gor dost da nas bo grelooooooooo
in da nam bo toplo, če pa ne….bomo pa fajn pihal, pa meglo udzignil, potem bo pa sploh..coooolllll:)
zdej pa vas jaz tud zapuščam….šibam po opravkih.,…pa še LJ me čaka danes…krizaaaaaaaaaaaaa
cmoooooooookaaaaaaa vsem, pa en zvrhan koš sončka brez oblačkov
Sandra
Forum je zaprt za komentiranje.