Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sreda je beda !

Sreda je beda !

nč sanjala….spala ko top:)))))
Pa ti?

Je bila kratka Nočka?

Čau, čau, Sandra.

Hvala za lupčke in kontra, kot prvo.

Ma kakšno nesodelovanje, lepo te prosim. Sem prav vesel, da sem bil odsoten, na tak turoben dan, da me ni prijelo za bentit. Se pa drugi dan res malo čudim gledam kot tele v nova vrata, to pa res, ker ne štekam, kako pride, da zapustiš ljudi z dobro voljo, prideš čez dva dni nazaj, pa so žalostni. Ma se pa počutiš kot tolažnik.

Takrat me tudi ni bilo, ko je bil ukinjen forum srednja za en dan, pa je sedaj spet vse v redu, vsi smo skupaj in to je važno.

Zdej grem na pošto, banko, se beremo spet od 10 uri in najbolj bom srečen, če bom imel celo klobaso postov za predelat…

Tam na klepetu, mava najhujše a ne?
Saj je res zanimivo. In konec koncev, meni je tako všeč!

Celo noč se mi je nekaj bledlo.Veš, če imam zvečer kakšne težke pogovore, me to potem še ponoči preganja.

Pa ni frke. Sem vseeno vsa polna energije, sej veš, da mi je ne zmanjka.

Ajd, mej se, Kaja

Ojla Sandra, da bi ti se besede pozlatile, samo ne vem, če ne bomo danes sonce delali na forumu :)))))

Pa lep dan, Sandra! Seveda tudi ostalim 🙂

Jani

bomo poskrbeli , da bo klobasa nekajkrat zavita…..
pa pazi….da te ….avto ne povozi…
kaj bi pa mi brez tebe tukaj gor….

Očitno je imela dolgo nočko, ker je prišla ob nepravem trenutku 🙂

Hej, dobro jutro vsem skupaj! Ej ste pa res brzinski. Jaz kot nova “aktivna” forumovka vas komi dohajam. Upam, da bom lahko kmalu postala izkušena članica in vam stala ob strani. Sam je problem v tem, da mi skoz tel. brni, pa papirji na mizo letijo. Ampak se ne bom dala – upam!
Drugač so pa srede za mene čist fajn – saj pol sledi sam še četrtek, pa tist težko pričakovan petek, katermu sledi čista uživancija. No, vsaj z nečim se mora človek tolažit.
LP

Dobro jutro, Sanja,

tud jest sem se zalotila, da zadnje čase bolj malo naredim v službi. Je tale forum kot en magnet, ne morem in ne morem stran.

Eh Sanja, saj ti pravim. Ko maš kaj važnega za počet, te zmeraj motijo…..

Ah…..sej bo sončka kle gor dost da nas bo grelooooooooo
in da nam bo toplo, če pa ne….bomo pa fajn pihal, pa meglo udzignil, potem bo pa sploh..coooolllll:)

zdej pa vas jaz tud zapuščam….šibam po opravkih.,…pa še LJ me čaka danes…krizaaaaaaaaaaaaa

cmoooooooookaaaaaaa vsem, pa en zvrhan koš sončka brez oblačkov

Sandra

potem bova morali imeti težke pogovore popoldne, da te še ponoči ne bom v sanjah preganjala:))))))))))))))

ej…sej vem…..ti imaš energije za izvoz…..bi lahk fajn izvažala pa fajn služla….pa bla bogata:)))))))

sandra

Dobro jutro , dober dan, kdo je danes še zaspan ?

Janči , ti si ratala od vraga !
Včeraj si mene pošiljala po pisarni , danes Kajo pod rjuhe – ma kaj bo iz tega ?
Preveč energije – ne vem , ne vem…

lp A.

Počasi k seb prihajam, zdej moram pa red naredit.
Kako si danes mucika? A je boljše?

Cmok Jana

Odkar ji gre z zdravjem na boljše, ma neke čudne popadke …..

Dobro jutro vsem !
Sreda je pa res beda !

Saško , duša , čeprav si napisal tak beden naslov , se mi zdi , da si nekam bolj raznežen kot ponavadi !
Se motim , povej , povej ;)))

000
A.

Pismo punčke, moram še jaz na škatlico pogledat! Da niso kakšni stranski učinki, ki pridejo za tabo. Danes imam še smetarje rada. Tako prikupni fantje so, pa še sosed, ki ga težko gledam, no ja, še njegova pleša je danes prav simpatična 🙂

Draga Sandra, sej veš , da me ne preganjaš. Jaz pač tako intenzivno doživljam svet, da potem še v spanju razmišljam.

Kaja

Dobro jutro svetnik! Nč bat, sej bo jutr četrtek……

Meni je že prej komi znesl, da sem prečitala vse kar me zanima, bom zdaj pa pol al pa eno urco dlje v službi če bo treba. Vse za dobro foruma.

Ej, to je beseda.

V slogi je moč!

Vseeno če ga ni. Jest čakam petek.

dobro jutro, lepo jutro … vsem !!!

sončka ni, dežja tudi ni … neki vmes … vidim, da ste se že kar veselo razpisali, razposlali lubčke in žarke … in da se je tale sreda, prav lepo začela.

kakšno še zapojte, pa bo dan popoln … čeprav bo baje deževalo …

I’m singing in the rain
and I’m happy again 🙂

B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close