Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sreče, zdravja in čvekanja v 2014

Sreče, zdravja in čvekanja v 2014

Tako je. Če bi bilo več takšnih, bi debate lahko potekale na višjem nivoju.

Vedno so imeli čez forum in moderiranje največ za povedati ravno tisti, ki so pozabili sebe zmoderirati in zato najbolj zasmetili vsako temo.

To pa je primer neodgovornega razmišljanja. Drugi so krivi, če se sam ne držim teme in nimam pametnih argumentov. 🙂 A ne ?

Tudi z moje strani vse dobro:).

To pa je primer neodgovornega razmišljanja. Drugi so krivi, če se sam ne držim teme in nimam pametnih argumentov. 🙂 A ne ?[/quote]

*****Tole ti je napisal Dater: 3. “Moderiranje” na tem forumu je parodija na moderiranje. Forum se je izrodil v kar se je izrodil prav zaradi slabega, slabsega od neobstojecega!, moderiranja. Vsakega prisleka v roku keks prisili v off-topicarenje. Le ta po dnevu ali dveh pobegne ali se na svoj nacin prilagodi. *****

Kot je v tvoji navadi, si nekaj vzel iz teksta in še na to napačno odgovoril, Ampak dobro, da si začel opažati kako zanič moderator si. Morda je to tvoj napredek!

V dveh mesecih neusmiljenega moderiranja se da vsak forum spraviti v red. Res izgubiš nekaj ljudi, ker se ne počutijo več svobodne in večino off-topicarjev in pljuvalcev.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Goldi, tudi tebi vse dobro. 🙂

Goldi, tudi tebi vse dobro. :)[/quote]

Hvala:).

Komedija, kaj je sel moderator brisati, opis kaj bi moderator moral delati, da bi se se dalo debatirati brez off topicarenja. In se kako hitro je obrisal. Hahaha…

Moderator nima pojma, kaj se pravi biti moderator. Ampak to ni problem udelezencev. To je problem lastnika foruma. Toliko vecji, ce se lastnik tega ne zaveda. Naj uziva zimsko spanje… dokler se lahko. Konkuranca bo poskrbela za svoje. In njega. 😉

Spet en tipičen primer, kako se nekateri zgražate nad kvaliteto komentarjev..Ko pa pobrišem žaljiv komentar, pa spet ni prav. 🙂
Vedno je treba brisati druge in vedno so samo drugi krivi za nekvaliteto samega foruma…..

Vse najlepše!

Dobro jutro! Še nekaj lepih želja za 2014, vsem vam, še iz moje strani.

Margot

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vsem ženskam, ki niste mogle biti v letu 2013 moje se opravičujem in želim več sreče v 2014!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, hvala. 🙂

Sem pa malo radoveden…. ko ravno ob tej uri pozdravljaš z “dobro jutro”, a se ti je vsaj nekaj od tistega kar si pripela v priponki že uresničilo ? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spet en tipičen primer, kako se nekateri zgražate nad kvaliteto komentarjev..Ko pa pobrišem žaljiv komentar, pa spet ni prav. 🙂
Vedno je treba brisati druge in vedno so samo drugi krivi za nekvaliteto samega foruma…..[/quote]
No, koncno sem spoznal, da pobrises le tiste, ki smo se obregnili ob tvoje delo. Sedaj mi je jasno, zakaj te Paco ne prebavlja.

Res je pateticno citati, da razlog za to, da se novoprisli odzovejo na off-topic podjebavanjea z off-topic odgovorom (kaj pa drugega???), pateticnost novoprislega, ne pa pateticnega moderatorja, ki niti pred, niti po taksnem razpletu, ne naredi drugega, kot rece, da je to odraz moralnega decaya druzbe. lol

Ko bi prej ali kasneje zbrisal zacetni off topic oz podjeb…, bi podjeb. pocasi zmanjkalo.

Samo ti ne stekas niti kaj je podjeb., niti kaj je neutralnost. Si del podjeb. In ni podjeb., ko clovek opise kaj je moderiranje. Vecji podjeb je, ko taksno kritiko moderator gladko malo obrise. Like I cae…

Joj, Mishonka, oprosti, ker ne spadam med ljudi, ki se jim resetira možgan, ko NM-3w enkrat za spremembo napiše nekaj spodobnega in prebavljivega. Pa čeprav že sam uvodni post vsebuje kritiko moderatorja… 🙂
Ne kličem po revoluciji, ne iščem tople vode, bila sem poštena in odkrita, ker je taka pač moja nrav, nisem šla na osebno raven, saj sem dosledno komentirala samo moderiranje, ne pa Robija osebno. Zato se tudi nisem ukvarjala s tem, kako Robi funkcionira zasebno.

Kar se pa “ponujene” moderatorske funkcije tiče, je pa v bistvu zelo preprosto – najlaže je reči “pa jo ti prevzemi”, še posebej, kadar za opravljenim delom ne moreš stati in ga suvereno zagovarjati.
Jaz zase vem, da nimam dovolj časa, da bi se z moderiranjem ukvarjala, zato vljudno odklanjam ponudbo – tako kot sem odklonila že par ponujenih delovnih mest, ki so od človeka zahtevala lastnosti, ki jih sama nimam, ali pa jih pri sebi ne želim razvijati, kar se mi zdi poštena in popolnoma legitimna odločitev.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja, hvala. 🙂

Sem pa malo radoveden…. ko ravno ob tej uri pozdravljaš z “dobro jutro”, a se ti je vsaj nekaj od tistega kar si pripela v priponki že uresničilo ? :)))[/quote]

Jaz sem bolj firbčna, pa sem morala tako preveriti kakšen je v 2014 :)))

oo Srnica ..čedna frizurca…čeprav bom pogrešala tvoje dolge noge:))

spešl za Margot- ♥[/url]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A to je bilo namenjeno meni?
Hja, za novo leto je padla odločitev o spremembi imidža, tale frizurca, torej bom ostrigla cca pol metra las :((

spešl za Margot- ♥[/url][/quote]

Na momente zgleda … kot da me imaš rad :O
Hvala ♥♥

Hja, za novo leto je padla odločitev o spremembi imidža, tale frizurca, torej bom ostrigla cca pol metra las :(([/quote]
lepo, da ne zavajaš veš s slikco nog, ki so v resnici … nikakršne … še narazen ne grejo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hja, za novo leto je padla odločitev o spremembi imidža, tale frizurca, torej bom ostrigla cca pol metra las :(([/quote]
lepo, da ne zavajaš veš s slikco nog, ki so v resnici … nikakršne … še narazen ne grejo[/quote]

Tudi ti si v barvah videti očarljivejši :))

lepo, da ne zavajaš veš s slikco nog, ki so v resnici … nikakršne … še narazen ne grejo[/quote]

Tudi ti si v barvah videti očarljivejši :))[/quote]
da si je ne boš na roke vrgla na slikco, ko te bo tvoj desc gledal … pejt na sekret

Tudi ti si v barvah videti očarljivejši :))[/quote]
da si je ne boš na roke vrgla na slikco, ko te bo tvoj desc gledal … pejt na sekret[/quote]

??
Kaj to pomeni?

da si je ne boš na roke vrgla na slikco, ko te bo tvoj desc gledal … pejt na sekret[/quote]

??
Kaj to pomeni?[/quote]

!!!
točn to !

Srečnega in zdravega vsem skupaj in vsaki posebej 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close