Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje?

Srečanje?

Včasih so bili to duhovniki, danes so pa psihiatri pristojni za takšne paciente. :D[/quote]

A pol se oglasi pri tebi in gresta skupaj do “pristojne” osebe?:) Enkrat (v bistvu večkrat) si se hvalil, da imaš ti veliko poznanstev iz teh vrst. Lahko bi se ponudil, a ne. To bi bilo prijazno:).

Včasih so bili to duhovniki, danes so pa psihiatri pristojni za takšne paciente. :D[/quote]

A pol se oglasi pri tebi in gresta skupaj do “pristojne” osebe?:) Enkrat (v bistvu večkrat) si se hvalil, da imaš ti veliko poznanstev iz teh vrst. Lahko bi se ponudil, a ne. To bi bilo prijazno:).[/quote]

On rabi žensko “terapevtko”, ki se je voljna žrtvovati za nas vse, za mir na forumu.
Saj ti bi bila dobra, mogoče ima stari denar, pomisli? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A pol se oglasi pri tebi in gresta skupaj do “pristojne” osebe?:) Enkrat (v bistvu večkrat) si se hvalil, da imaš ti veliko poznanstev iz teh vrst. Lahko bi se ponudil, a ne. To bi bilo prijazno:).[/quote]

On rabi žensko “terapevtko”, ki se je voljna žrtvovati za nas vse, za mir na forumu.
Saj ti bi bila dobra, mogoče ima stari denar, pomisli? :D[/quote]

Hmm, sem pomislila in odmislila:). Kaj se ti v prostem času (aja, saj to je ves tvoj čas) ukvarjaš z zvodništvom? Misli ti švigajo sem ter tja, ampak na napačne konce:)).

Saj ti bi bila dobra, mogoče ima stari denar, pomisli? :D[/quote]

Hmm, sem pomislila in odmislila:). Kaj se ti v prostem času (aja, saj to je ves tvoj čas) ukvarjaš z zvodništvom? Misli ti švigajo sem ter tja, ampak na napačne konce:)).[/quote]

Sem rekel, da bom jaz kasiral? 🙂 Slabo čitaš. Lahko bi pa ti kaj zaslužila in še nam pišočim na forumu naredila veliko uslugo, da ne bo prihajal več sem izrazito slabe volje, napet, zadirčen, jezljiv… Mislim, da bi ti bili pripravljeni celo plačati, samo da se ga rešimo 🙂 , če nam ga je Bog, pardon, hotel sem reči Primož, poslal za pokoro oz. preusmeril sem, da ni problemov z njim na drugih forumih, ko bi se moral z njim ubadat… :)))

Hmm, sem pomislila in odmislila:). Kaj se ti v prostem času (aja, saj to je ves tvoj čas) ukvarjaš z zvodništvom? Misli ti švigajo sem ter tja, ampak na napačne konce:)).[/quote]

Sem rekel, da bom jaz kasiral? 🙂 Slabo čitaš. Lahko bi pa ti kaj zaslužila in še nam pišočim na forumu naredila veliko uslugo, da ne bo prihajal več sem izrazito slabe volje, napet, zadirčen, jezljiv… Mislim, da bi ti bili pripravljeni celo plačati, samo da se ga rešimo 🙂 , če nam ga je Bog, pardon, hotel sem reči Primož, poslal za pokoro oz. preusmeril sem, da ni problemov z njim na drugih forumih, ko bi se moral z njim ubadat… :)))[/quote]

V mislih sem imela tistih 100€, ki bi jih pošteno zaslužil (zastonj menda nočeš haha). Ne vem, včasih se mi zdiš ti celo najbolj napet:). A veš, to je težko takole na daljavo ocenjevat:). Mene pa poznaš, sem altruist…vse zastonj:). Tudi tebe zastonj prenašam:).

Goldfiš, kateri ribič ne pozna rib? Ko svoj žep te poznam. 🙂

Goldfiš, kateri ribič ne pozna rib? Ko svoj žep te poznam. :)[/quote]

Ohhh, če ne bi živela v vodi, bi rekla da sem postala mokra:).

Goldfiš, kateri ribič ne pozna rib? Ko svoj žep te poznam. :)[/quote]

Ohhh, če ne bi živela v vodi, bi rekla da sem postala mokra:).[/quote]

Rabijo to drugi slišati, to bi mi lahko sedaj privat napisala. :))))
Malo se primi v roke, no, in se kontroliraj, čisto si izgubila nadzor. 😀

Ohhh, če ne bi živela v vodi, bi rekla da sem postala mokra:).[/quote]

Rabijo to drugi slišati, to bi mi lahko sedaj privat napisala. :))))
Malo se primi v roke, no, in se kontroliraj, čisto si izgubila nadzor. :D[/quote]

Hja ne vem, kaj tebe zdaj vzburja in razburja:))). A ni lepo, če človek deli in to zastonj:). Ne moreva vedno vse na privat, zakaj bi se skrivala?:).
Dej me primi v roke in fajn stresi:). In kontroliraj že enkrat svoja čustva, hodiš po tankem ledu:).

Saj zato bova prišla v paru na srečanje, da ne bodo prevelika presenečenja. 😉

Saj zato bova prišla v paru na srečanje, da ne bodo prevelika presenečenja. ;)[/quote]

Ne vem no, ne bi rada prestrašila vse udeležence:). Ti bi imel rdeča lička:)).

jah bilo bi zelooooo zanimljivo ja 😀

Srečanje bi ne bilo slabo..

Torej boš organizator:). Lepo, da si se javil:).

Ni problema…
Vendar bom pobiral akotacijo…

Si boš umislil virtualne bankovce?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Imam dosti od Monopolija:). Ni blema:).

Jaz pa ne… vedno mi vse poberejo

Misonkka, jaz sem tako prepričana, da on ne bi prišel kot vem, da Vatikan še dolgo ne bo imel papežinje. :)))

Pot do njegovega srca je dolga, najprej bi morala “opraviti” z Bibitko in japkico. :D[/quote]

Hehehe… mogoče samo v vednost: z mano ne boš imela lahkega dela :))))

Misonkka, jaz sem tako prepričana, da on ne bi prišel kot vem, da Vatikan še dolgo ne bo imel papežinje. :)))

Pot do njegovega srca je dolga, najprej bi morala “opraviti” z Bibitko in japkico. :D[/quote]

Hehehe… mogoče samo v vednost: z mano ne boš imela lahkega dela :))))[/quote]
A to samo zato, ker je ženska ali velja za moške isto, da jim s tabo ni lahko ? 🙂

A to samo zato, ker je ženska ali velja za moške isto, da jim s tabo ni lahko ? :)[/quote]

nikomu z njo ni lahko… 🙂

A to samo zato, ker je ženska ali velja za moške isto, da jim s tabo ni lahko ? :)[/quote]

To samo zato, ker hoče nekaj, kar je “moje” …. tukaj pa ni milosti :))))))

enTip …. to me je pa presenetilo. Na podlagi česa oz. zakaj tako misliš?

Na podlagi občutkov 🙂

Občutki nas včasih varajo 🙂

Občutki nas včasih varajo :)[/quote]Nemogoče!
Ali pa, Sadni je zadnjič napisal, da se je polulal (v gatke), verjetno ima težave z občutki…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close