Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Srečanje ????

Srečanje ????

Kaj pa fotoaparati? :))

Tw

To pa obvezno! Samo v privatni uporabi! Promoz je ze povedal,da bomo
najprej poslikali ,nato pa pojedli. Lep pozdrav Babi

bomo vse tam skuhali!? ali lahko kaj prinesemo s seboj!? pravzaprav – se sedaj ne vemo-kje in kam !::))) sem firbec!? lp petra

je pa res hecno!?:) vceraj pop. je primoz to predlagal….sedaj pa pusti nam,da se pac “nakvakamo”! od njega pa nobenega glasu!?
bi bilo nekako “fer”,da se javis in kaj pokomentiras, primoz!?::) petra

Hej,Petra! Pustimo se presenetiti. Ne bi rada imela ze zdaj treme,ker nekaj je bo(vsaj pri meni,cutim se zelo odgovorno). Do zmenka se bomo vse pravocasno domenili . Take it easy! Babi

o.k.!? sedaj ni treme…bo pa!! sigurno!! ves ,da sem prav radovedna,kako se bomo “srecali”!? verjetno se ne poznamo med samo!? v glavnem!? vsak ima o vsakem neko predstavo…prav …kako bi rekla…nekako bo “nabito” s pricakovanji…pa…ma …se veselis?? lp petra

Me zelo veseli odziv, bo vsekakor brez kamer, samo digatalc bo zraven in predvsem tako domače vzdušje.

Seveda imam že nekaj v mislih, drugače ne bi predlagal, moral sem dobiti kuhinjo in seveda vse ostalo kar spada poleg, pa še prostor mora biti, brez skrbi, da je pa vse predvsem na nivoju našega druženja in spoznavanja, samo jassno pa je, da bomo vse izkušnje uporabili in sranili za anale, tako da bodo tudi na švedskem videli, mogoče pa bom uredil še inetrnet kamero, da bodo v živo z nami, to bom pa še videl.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tudi jaz sem za!LP

Za jesen sicer planiram dopust! Če bom doma bi se pa z veseljem pridružila.

Pozdravček vsem!

Hja, vas jaz bolj berem, samo če boste rabili še kako pomoč, pa se z veseljem pridružim, nekaj pa bom že znala skuhati;)
branka

Ojla, večinoma berem vaše recepte in jih probavam, no včasih tudi kaj prispevam. TUdi jaz sem za.

Marinka

Takole. Pridružim se vam tudi jaz. Imam pa eno dobro idejo, ki jo ni nobeden omenil.. 🙂 Čeprav tudi jaz kuham, se na tem srečanju javljam, da tokrat pomivam in pospravljam posodo..ha,ha.. Kaj pravite ?
No, če bo to jeseni, potem se sigurno vidimo.

Jaz bi se tudi pridružila, čeprav tuakj bolj berem, sodelujem pa na drugih forumih.

Sej lahko tudi jaz pomivam posodo:))

Jaz sem za sam dajte vsaj kakšen dan prej povedat……da organiziram varstvo za mojega 3 letnega pomočnika..

:-)) upam, da ne bom falila objave kdaj/kje se dobimo, da pridem!
Do takrat pa …. dobro kuho!!
Nyah

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close