Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Srečanje ????

Srečanje ????

Drage moje kuharce in kuharji, ker se kar tare od receptov in raznoraznih okusov, predlagam, da naredimo srečanje in to v kuhinji, kjer se bo peklo in kuhalo, kar se bomo pač odločili in na koncu seveda degustirali, si zapisali recept in podobno, izdelke najprej poslikali in nato pojedli :)))

Kaj pravite, kdo bi bil zato, da se spoznamo na en tak prijeten kuharski način?

Prva kuharica pa bo Babi in kuhinja po njenem izboru. Samo jaz bom vedel kaj bo in bom pripravil sestavine, za druge pa bo presenečenje???

Kaj pravite ?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz sem tudi že razmišljala, da bi bilo srečanje zanimivo, takošno, kot predlagaš ti, pa zraven še kalorično 😉 Sem za. čeprav mogoče čas ni najboljši – dopusti.

LP

Seveda sem za.Vprasanje je le cas.Sama bom verjetno cel avgust odsotna.Od 20.julija pa very busy.Pride vnuk in imava v nacrtu marsikaj,tudi kaj dobrega skuhati. Bi bilo jeseni komu po godu?
Lep pozdrav Babi

Tudi jaz sem za in jesen bi bila v redu. Prav rada bi osebno spoznala na tem forumu prisotne kuharje in kuharice. LP Daša

Tudi jaz navijam za jesen. Z veseljem se pridružim.

Ej, to je prava ideja. Super. Če bo srečanje jeseni, pridem še jaz.

Na veselo jesensko snidenje!

lp
Modra

Bravo, jeseni pridem tudi jaz.

Jaz tudi!

Tudi jaz sem ZA kuharsko srečanje, ki bi potekalo jeseni!

jeseni se vam z veseljem pridružim

Torej se vidimo jeseni 😉

pozdravljene!

jaz sicer ne sodeljujem aktivno na forumu, vas pa redno prebiram in bi se vam z veseljem pridruzila. meni tudi najbolj ustreza jeseni.

lp

september bi bil o.k.!! si pa skrivnosten! imas ze kaj v glavi…kje,kako,…!?:)) lp petra

Da, da, tudi navijam za jesen – zdaj je v kuhini malo prevroče ;).

Tudi meni se zdi ideja kul, ampak mi je iz Svedske zal malo predalec. Lahko pa napisete porocilo in recepte potem na forum. 🙂

Aja, se javim za področje peciva 🙂 – kakšne breskvice, princeske, bounty… bi že skupaj spacali. Ali pa kakšno osvežilno torto :).

Tudi jaz se vam v jeseni z veseljem pridružim.
Lep pozdrav vsem!
Klavdija

Js sm tut zraven jeseni!

LP Oliver

Hej,Oliver! Sem ravno mislila povabiti koga od kuharjev.Upam,da se bo se kdo pridruzil.

Mishika,sem te ze najela za princeske.

Ursa,te bomo pogresale; porocale tudi.Fajn se mej!

Primoz,postavljam pa en pogoj: Da ti ne bi slucajno padlo na misel povabiti
koga od TV! Mislim resno,brez reflektorjev in zijal.Zelimo biti sproscene v domacem krogu.Kaj menite ostale?

Lep pozdrav z mislijo na prijetno srecanje Babi

Pridem tudi jaz iz Štajerskega konca!!!

LP Štajerc

Se lahko za skupne prevoze takrat dogovorimo :). Aja: seveda brez kamer…. Nismo vsi tako lepi ;).

Babi: Princeske? Ni blema. 🙂 Še kakšno sladico se da na hitro skupaj spacat.

Vse kuharice in kuharji tukaj iz foruma, res upam, da vam bo tole srecanje ratalo, ker se mega dobro slisi. :)))

Babi, tebi in vnuku zelim pa cim lepse pocitnice!

tudi jaz sem absolutno za brez kamer !!! in kakrsnekoli publicitete !! to naj bo cisto osebno in sprosceno srecanje !! primoz ,si TV-jevec!?!
lep dan petra

se strinjam s tem, da brez kamer!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close