Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili

Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili

Jaz sem tudi že sporočila, da me ne bo; in sicer zaradi takšnih in drugačnih razlogov… vremenske narave in pa osebne :)[/quote]

Eeeeh…pa ravno ti, ko si nam tako navdušeno ponujalo torto…kot zgleda bom imela v petek srečanje sama s sabo 😀 no ja, kuhan vin na štantih ni drag (od 1.2€) tako da se za par evrov že lahko fajn napijem nato pa pridem sm na čvek povedat, kako sem se imela na srečanju :)))))[/quote]

Če ne bo tortice, tudi mene ne bo. Tak. 🙂

Sem 100% da ne boš sama 😉 bibitka, jaz sem pa že brusila zobeke za trotico – kaj če jo samo dostaviš in pač greš po svoje? *angel smile*

No, tole je pa še eden, ki ga ne bo. Žal. Upam, da res kdaj drugič.

Krivokljunka javlja, da pred 18:30 uro ne more prit.

Predlaga, da se srečanje prestavi na 18:30 uro.

Saj, koliko jih je pa sploh potrdilo udeležbo? Zdaj večinoma vidim samo odpovedi.

Jaz si pa zelim zmedeno samico povabit na kuhancka…kdo je njej manager, tajnica, …. :)))

Robi je capo di banda tu, najprej njega vprašaj, če jo sploh lahko povabiš, potem odpri temo, kjer bomo še drugi podali soglasje (ali pa tudi ne ;), šele nato se lahko z njo pogovarjaš…. 😉 :)))

Ps
Ne vem tile pa ne ne vedo kaj je red…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hja… torej nič. Jaz sem jutri v Lj… samo družba bo očitno druga. Khmmm, se ne pritožujem. 😉
Pa drugič.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nič drugič, najprem mora bit prvič, da je potem lahko drugič…. 😉
Meni je žal, da ne morem na prvič… 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče, On_
pa pridemo kaj bolnika pogledat… 🙂

Ja prou sam men Jankovič ni lučke napeljal, nimam (še) nič okraskov…. 😉
A (torto) za jest bi seboj prinesli?
Slaščičarka se je skujala, mogoče samo albert kekse? :))))

Jst nč več ne štekam. A ne komunicirate o tem prek ZS-jev oz. mejla?

Krivokljunčica… tule so vsi javno odpovedali.

On_ imaš prav, pa naj bo naslednjič prvič.

Vsi bolančki pozdravite se. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vsi pač ne. Za1x smo 3 ali 4je 😉 Mogoče bo celo snežilo jutri (sam da ne bo dež!). Pa mogoče nekateri vseeno pridejo (upanje umre zadnje, ane).

Jaz nisem odpovedala zaradi nekega xy razloga.

Imam vizijo, da bom enkrat (mogoče naslednji teden ???) poklicala On_-a in ga vprašala, če je za izlet v Lj (oz. sta za izlet v Lj).

In če bo/sta za, bom kontaktirala še koga več…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close